Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Napihljivi dildi in analni čepi

Glasilo

Napihljivi dildi in analni čepi 

Napihljivi analni čepi in dildi zagotavljajo dih jemajoče občutke, saj je občutek popolne zapolnitve z napihljivim dildom ali butt plug nepopisen.

12
na stran
Prikaži 25 - 36 od 39 predmetov
Prikaži 25 - 36 od 39 predmetov

Kaj je napihljiv dildo?

Govorimo o dildu, katerega velikost lahko določite sami. To velja tako za dolžino kot za premer. Tako imate popoln nadzor nad izkušnjo, ki jo želite doživeti s to vznemirljivo spolno igračo! Ali menite, da je velikost pomembna in da mora ustrezati vašim potrebam? Potem je napihljiv dildo ali napihljiv butt plug točno to, kar potrebujete!

Kako uporabljati napihljiv dildo?

S to inovativno spolno igračo lahko prodrete vase ali v partnerja. Napihljivi dildo je kot nalašč, če šele začenjate s spolnimi igračami. Velikost napihljivega dilda je mogoče med seksom tudi prilagoditi. Vendar je pomembno, da ste sproščeni in vzburjeni, ko vstavljate napihljiv dildo. Vedno uporabite zadostno količino lubrikanta tako, da ga nanesete na napihljiv dildo in svoj intimni predel. Tako bo penetracija še lažja in prijetnejša!

Kakšni so napihljivi dildi?

Izbirate lahko med različnimi napihljivimi dildi ali ritnimi čepi, med katerimi so nekateri še posebej realistični - majhni ali veliki modeli, saj obliko določate le vi!

Za posebno doživetje lahko seveda izberete tudi napihljiv dildo s trakom! Napihnite dildo do želene velikosti, ga vstavite in se prepustite nebrzdani strasti ...

Kako deluje napihljivi dildo?

Na napihljivem dildu je pritrjena ročna črpalka, ki jo upravljate, dokler dildo ne doseže želene velikosti. Nato uporabite dovolj lubrikanta, da napihljivega dilda vstavite čim bolj nežno in neboleče. Če je dildo narejen iz silikona, je priporočljivo, da ne izberete lubrikanta na osnovi silikona. Primernejši je lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo proizvajalca MEO, saj bi se v nasprotnem primeru lahko napihljivi dildo ali napihljiva stran butt plug poškodovala. Po uporabi pritisnite ventil, da izpustite zrak iz dilda ali butt plug.

Kako očistite napihljiv dildo?

Zelo previdno! Ne želite namreč, da se na napihljivem dildu nabirajo bakterije. Da bi to preprečili, morate napihljivega dilda in tudi vse druge spolne igrače po vsaki uporabi in pred njo temeljito očistiti s posebnim čistilom za igrače, kot je naš sprej VERYCLEAN. To bo zagotovilo, da bodo vaše spolne igrače vedno higienične in da jih boste vi in vaši partnerji lahko uporabljali še vrsto let. Zato vedno poskrbite, da boste imeli v hiši dovolj VERYCLEAN sprela za svoje spolne igrače.

Kje lahko kupim napihljiv dildo?

MEO je ena od vodilnih trgovin s spolnimi igračami in ponuja edinstvene dilde, vibratorje in masturbatorje. V svoji spolnosti lahko uživate sami ali s partnerjem. Vsaka spolna igrača ima drugačno funkcijo, tako da so stimulirane vse vaše erogene cone. Seveda to velja tudi za vašega partnerja! Zato naj vaš napihljivi dildo, vaš napihljivi butt plug ali katera koli druga spolna igrača iz MEO opravi svoje delo. Diskretno naročite spolne igrače pri MEO!