Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čas Lock Self Bondage

Glasilo

Čas Lock Self Bondage 

MEOBOND - Elektronska časovna ključavnica za ljubitelje samozadovoljevanja in BDSM!

Z MEOBOND-om imate vrhunsko orodje za samozadovoljevanje ali BDSM igre brez partnerja. Naša elektronska časovna ključavnica vam omogoča, da sami načrtujete in nadzorujete svojo seanso, tako da se lahko popolnoma predate.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 24 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 24 predmetov

MEOBOND - Elektronska časovna ključavnica za ljubitelje samozadovoljevanja in BDSM!

Z MEOBOND-om imate vrhunsko orodje za samozadovoljevanje ali BDSM igre brez partnerja. Naša elektronska časovna ključavnica vam omogoča, da sami načrtujete in nadzorujete svojo seanso, tako da se lahko popolnoma prepustite.

Naše zaklepne ovratnice, zapestne in gleženjske manšete BDSM so odličen dodatek k naši časovni ključavnici in vam dajejo svobodo pri zavezovanju in ustvarjanju lastnih iger BDSM. Z našo tehnologijo časovnega sproščanja lahko natančno načrtujete in nadzorujete trajanje seanse samovezanja ali pasu čistosti.

MEOBOND je odlična izbira za vse, ki želijo izpopolniti svoje tehnike samovezanja ali raziskati svoje spolne meje. Naši izdelki so idealni tudi za izkušene ljubitelje BDSM, ki želijo razširiti svoje izkušnje s samozadovoljevanjem.

Kot vodilna trgovina BDSM ponujamo široko paleto izdelkov za bondage, ki so kot nalašč za samozadovoljevanje. Z našimi časovnimi ključavnicami, pasovi čistosti in ovratnicami BDSM z možnostjo zaklepanja lahko svoje fantazije BDSM doživite brez partnerja.

Odkrijte naše časovne ključavnice zdaj in pustite domišljiji prosto pot! Z MEOBOND je samoodvajanje lažje in varnejše kot kdaj koli prej.

Samoodvezovanje z elektronsko časovno ključavnico:

Elektronska časovna ključavnica za bondage je naprava, ki jo je mogoče programirati tako, da se po določenem času odpre. Na primer po nekaj minutah ali šele po nekaj urah. Uporablja se lahko za zaklepanje ročnih okovov, gleženjskih manšet, pasov čistosti, ovratnic BDSM in še veliko več. Z nastavitvijo časovnika na elektronski časovni ključavnici lahko uporabnik sam določi trajanje vezanja ali pa ga določi dominantni partner.

Samovarovanje z ledeno ključavnico:

Ledene ključavnice delujejo podobno kot elektronske časovne ključavnice, vendar namesto elektronskega mehanizma za zamik časa uporabljajo zamrznjeno vodo. Uporabnik vstavi ključ ali mehanizem v posodo, napolnjeno z vodo, in jo nato postavi v zamrzovalnik. Voda zamrzne okoli ključa ali mehanizma in ko se led stopi, se ključ sprosti.

Povezovanje z elektronsko časovno ključavnico:

Povezovanje z elektronskimi časovnimi ključavnicami se lahko uporablja za pritrditev rok, nog ali telesa osebe na fiksni predmet, kot sta postelja ali stol. Z elektronsko časovno ključavnico lahko nadzorujete trajanje vezanja, zaradi česar je lahko izkušnja vezanja še bolj vznemirljiva.

Pri samovarovanju ali kateri koli vrsti vezanja, zlasti pri uporabi časovnih ključavnic, je priporočljiva previdnost. Zato je še posebej pomembno, da imate varnostni načrt za primer nesreče in da zagotovite, da je mogoče uporabljene omejitve ali ključavnice v primeru nepričakovanih težav zlahka odstraniti.

Samovarovanje s kombinirano ključavnico:

Samovarovanje s kombiniranimi ključavnicami je še ena oblika samovarovanja, ki jo lahko uporabite za intenzivnejše doživetje. Kombinirane ključavnice so mehanske naprave, ki za odprtje ključavnice zahtevajo vnos določenega zaporedja številk ali simbolov. Pogosto se uporabljajo v scenarijih BDSM za zaklepanje ovir ali omejevanje gibanja. Nasvete in trike za samoobvezovanje skombiniranimi ključavnicami najdete v tej kategoriji.

Samoobvezovanje s kombiniranimi ključavnicami se lahko uporablja za zaklepanje vseh vrst omejitev, kot so omejitve zapestja ali gležnja. Z nastavitvijo kombinacije lahko oseba nadzoruje, koliko časa bo omejena, preden se bo lahko osvobodila.

Pomembno je vedeti, da čeprav se zdijo kombinacijske ključavnice varnejše od elektronskih časovnih ali ledenih ključavnic, so lahko še vedno nevarne, če jih ne uporabljate pravilno. Pomembno je, da imate rezervni načrt za primer, da pozabite kombinacijo ali da se ključavnica zatakne. Prav tako je pomembno, da se prepričate, da uporabljene omejitve niso pretesne ter da lahko oseba udobno diha in premika okončine, ne da bi se poškodovala.

Vedno je priporočljivo izvajati dejavnosti bondage z zaupanja vrednim partnerjem, ki lahko pomaga v nujnih primerih. Pri samoobvezovanju je pomembno, da so sprejeti vsi potrebni previdnostni ukrepi in izdelan varnostni načrt.

Pri MEO, enem od vodilnih dobaviteljev predmetov BDSM, je na voljo veliko različnih vrst obvezovalnih sredstev s časovnimi ključavnicami. Tukaj je nekaj primerov sredstev za vezanje s časovnimi ključavnicami:


Pri uporabi sredstev za vezanje s časovnimi ključavnicami je treba biti previden in upoštevati varnostne ukrepe, da se izognete poškodbam ali poškodbam.

Kaj je posebnega pri samoobvezovanju s časovno ključavnico:

Elektronsko časovno ključavnico je mogoče uporabiti v povezavi s sredstvi za vezanje in tako ustvariti edinstveno in vznemirljivo izkušnjo bondage. Ko se aktivira elektronska časovna ključavnica, lahko omejena oseba doživi večji občutek ranljivosti in nemoči, saj se ne more osvoboditi, dokler časovnik ne odpre časovne ključavnice. To lahko poskrbi za intenzivno in vznemirljivo izkušnjo BDSM.

Hitrost zaklepa elektronske časovne ključavnice je mogoče prilagoditi glede na osebne želje in se giblje od nekaj minut do več ur. Časovno ključavnico lahko uporabite tudi za nadzor trajanja seanse BDSM, kar poveča vznemirjenje in napetost.

Nakup izdelkov za samozadovoljevanje s časovno ključavnico:

Nakup opreme za samozadovoljevanje in časovnih ključavnic zahteva skrben premislek in raziskave, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo. Če dajete prednost varnosti, udobju in funkcionalnosti, lahko idealne izdelke za svoje potrebe najdete v spletni trgovini BDSM MEO. Če potrebujete nasvet, vam je naša usposobljena ekipa za pomoč strankam vedno na voljo za pomoč.