Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čas Lock Self Bondage

Glasilo

BDSM ovratnica iz usnja z možnostjo zaklepanja - Self Bondage

Naša ovratnica BDSM z možnostjo zaklepanja je odlična izbira za vse, ki iščejo najboljšo kakovostno ovratnico SM. Naša ovratnica je izdelana iz visokokakovostnega usnja in ima zaklepno zaponko, zato je udobna in varna ter popolna za vezanje vratu in BDSM.

Več informacij

1695/SL

na voljo

    Več informacij

    MEO - vrhunska BDSM ovratnica z možnostjo zaklepanja, izdelana iz visokokakovostnega usnja!

    Naša BDSM ovratnica z možnostjo zaklepanja je odlična izbira za vse, ki iščejo SM ovratnico najboljše kakovosti. Naša ovratnica, izdelana iz visokokakovostnega usnja in opremljena z zaponko za zaklepanje, ponuja udobno in varno prileganje, ki je kot nalašč za vezanje vratu in BDSM.

    Naša ovratnica za sužnje je zaklenljiva s ključavnico ali elektronsko časovno ključavnico, da vaš Sub ali suženj nima možnosti, da bi jo snel, preden mu to dovolite.

    Kot vodilna trgovina BDSM ponujamo široko paleto zaklenjenih ovratnic BDSM, ki so kot nalašč za vašo sejo bondage ali samobondage. Z našimi časovnimi ključavnicami, časovniki za bondage in zaklepnimi zaponkami lahko natančno načrtujete in nadzorujete trajanje svojih iger BDSM.

    Naša zaklepna ovratnica ali ovratnica z zaklepno zaponko je kot nalašč za izkušene ljubitelje BDSM, ki iščejo popoln pripomoček za bondage. Naša časovna ključavnica za samoodvzem vam omogoča svobodo, da uresničite svoje fantazije, ne da bi se morali zanašati na partnerja.

    Kupite našo zaklepno ovratnico BDSM zdaj ter izkusite svobodo in nadzor, ki ju potrebujete za svojo seanso BDSM. Odkrijte našo široko ponudbo pripomočkov za BDSM in bondage v naši trgovini BDSM in naj vaše fantazije končno postanejo resničnost!

    S to ovratnico BDSM postanejo vaše sanje o samozadovoljevanju resničnost, saj lahko zaklepno usnjeno ovratnico zaradi digitalne časovne ključavnice varno zaklenete do 100 ur.

     

    S tem kompletom se bodo uresničile vse vaše fantazije o samozadovoljevanju. Z njim se lahko varno in popolno povežete - tudi brez partnerja. Digitalna časovna ključavnica MEOBOND vas sprosti šele po preteku nastavljenega časa. Omogoča varen pobeg in varno samovarovanje. Končno lahko uresničite svoje največje fantazije, saj lahko časovno ključavnico MEOBOND nastavite na minuto natančno, do največ 100 ur. Enostavna za uporabo in varna za uporabo zagotavlja tisto, o čemer ste vedno sanjali.

     

    Komplet sestavljata: 1 časovna ključavnica za bondage MEOBOND in usnjena ovratnica z možnostjo zaklepanja.

     

    Dodaten opis izdelka:

     

    Kolekcija usnja MEO je narejena z občutkom in pozornostjo do podrobnosti, od usnja do zadnjega šiva. Usnje naše ovratnice za bondage "BLACK BERLIN" je bilo posebej dolgo rezkano, da je dobilo mehkobo in visoko udobje pri nošenju.

    Dodatne podrobnosti: Opremljen je s tremi trdnimi D-obročki. Zgornji trak, ki ga je mogoče nastaviti po velikosti, smo opremili z zaklepnimi zaponkami iz ponikljanega jekla.

    Zapiralni ovratnik: Velikost: 45 cm dolžine x 5,5 cm širine

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vroča in dolga roka: Komplet za samovarovanje za odgovorne odrasle osebe
    • Zaradi digitalne časovne ključavnice MEOBOND postane samovarovanje enostavno in varno (prenesite varnostna navodila)
    • Digitalno BDSM časovno omejevanje - ključavnica s funkcijo časovnika - elektronska ključavnica za bondage
    • Elektronska časovna ključavnica z gumbi za upravljanje in LCD-zaslonom
    • Za več podrobnosti o časovni ključavnici MEOBOND kliknite tukaj.

    Prenesi

    Varnostna navodila MEOBOND

    Varnostna navodila za elektronsko časovno ključavnico MEOBOND

    Prenesi (67.61k)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Napišite svoj pregled

      BDSM ovratnica iz usnja z možnostjo zaklepanja - Self Bondage

      BDSM ovratnica iz usnja z možnostjo zaklepanja - Self Bondage

      Naša ovratnica BDSM z možnostjo zaklepanja je odlična izbira za vse, ki iščejo najboljšo kakovostno ovratnico SM. Naša ovratnica je izdelana iz visokokakovostnega usnja in ima zaklepno zaponko, zato je udobna in varna ter popolna za vezanje vratu in BDSM.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      23 drugi izdelki iz iste kategorije: