Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čepi za penis

Glasilo

Čepi za penis 

Penis Plug Shop - Vse za vašo strast! Vas zanimajo uretralne igre, ki vključujejo raztezanje in stimulacijo uretre? Potem ste pri MEO v dobri družbi. Že desetletja smo specializirani za čepke za penis, penis plug, obročke za glans, dilatatorje in druge prvovrstne spolne igrače za sečnico.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 92 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 92 predmetov

Penis Plug Shop - Vse za vašo strast!

 

Vas zanimajo BDSM, bondage in uretralne igre, ki vključujejo raztezanje uretre in stimulacijo uretre? Potem ste v dobri družbi pri MEO. V naši trgovini BDSM smo že desetletja specializirani za visokokakovostne čepke za penis, obročke za glans, dilatatorje in stimulacijo uretre, penis plugže desetletja smo specializirani za visokokakovostne čepke za penis, obročke za glans, dilatatorje in druge prvovrstne spolne igrače za sečnico. Prišli ste na pravo mesto, saj je nakup čepka za penis stvar zaupanja.

 

Kaj je čep za penis?

 

Razširjevalec penisa ali čep za penis je lahko izpolnitev vseh vaših sanj in obljuba izjemnega užitka, sam ali s partnerjem.

 

Čep za penis je Uretralni čep in s tem tudi spolna igrača za sečnico, ki služi za stimulacijo sečnice. Uretralni čep ali dilatator lahko uporabljajo ženske in moški; pri MEO pa imamo na voljo tudi posebne dilatatorje in sondes samo za moške. Uretralni čepi se pogovorno imenujejo tudi čepi za penis, čepi za penis, čepi za penis, palice za penis, zamaški za spermo in, zahvaljujoč MEO, zamaški za spermo.

 

Spolne igrače za uretro

 

Uretra je erogeno območje in stimulacijo uretre lahko občutimo kot zelo prijetno ter privede do močnih orgazmov. Zaradi svojega erogenega potenciala se ustje sečnice imenuje tudi točka U (rethral), analogno točki G.

 

Uretro obdajajo številne mišice in živci, zato je tako občutljiva in čudovito stimulirana z našimi čepi za penis, princeskami, palicami za penis in tudi vibratorjem za penis.

 

Ideje za igranje za stimulacijo sečnice ali seks s čepom za penis:

 

Zakaj bi morali partnerjev penis vedno razvajati le od zunaj? Zato si lahko poleg obročka z želodom nadenete tudi kratek čep za penis (lahko tudi dolg čep za penis)!

 

Vaš partner bo stokal od užitka, ko ga boste od znotraj stimulirali s čepom za penis ali dolgim obročkom za penis penis plug stimuliran od znotraj! Po vstavitvi penisnega dilatatorja poljubite želodec, ga drgnite, gred penisa gnetite in upogibajte proti notranjemu uporu penisne palice.

 

Prisila in vezanje sta za večino moških dovolj vzburjajoča. Če se poleg tega, in to povsem nepričakovano za podrejenega partnerja, vstavi MEO čep za penis ali penis sonde, srce nebogljenega moškega takoj hitreje bije ... Težko se bo zadrževal od poželenja in prosil za več.

 

Vstavljanje čepka za penis

 

Dialator v penisu je lahko vznemirljiva izkušnja. MEO ima na voljo številne izdelke za stimulacijo uretre, prav tako tudi lubrikant VERYDEEP za čepke za penis. Če želite vstaviti čep za penis, dajte penis plug ali vstavitipenis plug ? Potem je naš lubrikantni gel za čepke za sečnico, gel VERYDEEP, odlična izbira.

 

Uporabo čepka za penis ali čepka za penis je treba opraviti previdno in vestno. Higiena in lubrikant za čepke za penis sta nepogrešljiva.

 

Pred uporabo je treba čep za penis ali penisni čep očistiti in razkužiti z ustreznim, koži prijaznim sredstvom. Lubrikant je treba nanesti v večji količini, da ne poškodujemo občutljive sečnice. V ta namen priporočamo naša izdelka VERYCLEAN Spray za čepke za penis in VERYDEEP Lubricating Gel za čepke za penis.

 

S premikanjem čepka za penis ali raztegovanjem sečnice dosežemo intenzivno stimulacijo, ki lahko pri večini moških privede do orgazma. Za začetnike je priporočljivo začeti z majhnim čepom za penis in nato počasi povečevati uporabo penis plug z uporabo čepov z večjim premerom.

 

Da bi preprečili popoln zdrs v sečnico, je večina naših čepov za penis na koncu opremljena z nekoliko širšo nogo, podobno kot butt plugčep za penis. Za pritrditev čepka za penis na mesto lahko uporabite gred penisa ali spolovilo. Z integriranim obročkom za spolovilo iz nerjavnega jekla ali obročkom za spolovilo iz silikona lahko čepke za penis varno pritrdite in držite na mestu. Posebej za moške so na voljo uretralni čepi, ki imajo za vstavljanje prožno palico za penis iz silikona, tako da lahko čep za penis nosite, ko je penis pokončen in ko ni.

 

Zamašek za penis z odprtino

 

Čepi za penis z odprtino omogočajo uriniranje in ejakulacijo. Dolgotrajno nošenje ali nošenje 24 ur na dan, 7 dni v tednu je povsem mogoče. Seveda je treba zelo paziti na higieno, da po ejakulaciji ali uriniranju v sečnico ali sečni mehur ne morejo vstopiti mikrobi.

 

Zamašek za penis brez odprtine

 

Uretralni čepi brez odprtine omogočajo le omejeno ejakulacijo ali uriniranje. Penisni čep zapira sečnico, vendar se zaradi pritiska sečnica raztegne, tako da lahko tekočine, kot sta sperma ali urin, tečejo mimo.

 

Zamaški za penis brez odprtine se pri MEO imenujejo zamaški za spermo ali zamaški za spermo, ker sperma med orgazmom ne more neovirano prehajati skozi sečnico. Cilj je podaljšati in okrepiti orgazem. Ta vrsta zaporke lahko okrepi in podaljša orgazem.

 

Modeli zamaškov za penis

 

Zamaški za penis so na voljo v različnih modelih in oblikah, ki ustrezajo tako ženski kot moški anatomiji. Del, ki se vstavi v sečnico, je lahko gladek ali bolj zapleteno oblikovan za intenzivnejšo stimulacijo in/ali zožen za raztezanje. Poleg tega so tu zaradi različnih materialov možni tako prožni kot tudi togi čepi za penis. Možna je tudi kombinacija z električno stimulacijo(penisni čep z Estimom)

 

Spolna igrača sečnica

 

Mnogi moški bi radi imeli v svojem penisu dializator. Pri tem gre predvsem za izgubo nadzora in občutek, da se sperma ustavi (glej tudi znamenito zavoro za spermo iz MEO).

 

Namestitev obročka z želodom je lahko vzburljiva! Vstavljanje čepka za sečnico ni zame, ampak bolj za napredne uporabnike, si lahko mislite. Daleč od tega, saj je ta fetiš vse bolj razširjen, zato naša ponudba čepov za sečnico vključuje tudi čep za penis za začetnike, dialektorje za stimulacijo sečnice za profesionalce in začetnike, Chubby penis plug (izjemno velik čep za penis z obročkom za želodec) in Little Fucker (majhen čep za penis za začetnike). V trgovini MEO Penis Plug Shop so na voljo čepi za penis iz vseh materialov: ne glede na to, ali iščete silikonski čep za penis ali čep za penis iz nerjavečega jekla, ga boste našli tukaj. Poleg svetovno znanega želodovega obročka z zamaškom za spermo imamo na voljo tudi številne novosti, kot so zamašek za spermo 3.0, uretralni diabolo, želodov obroček s čepom v številnih velikostih, uretralni diabolo in drugo.

 

Nakup zamaška za penis

 

Podjetje MEO je specializirano za zamaške za penis v vseh velikostih, oblikah in barvah. Ne glede na to, ali iščete čep za penis za začetnike, palico za penis, palico za penis, silikonski obroček za želodec ali čep za penis iz nerjavečega jekla, imamo celo zaklepne čepe za penis BDSM in čepe za penis za elektroseks (čep za penis z Estimom ali Dialtor elektro). Pri MEO lahko vsakdo najde pravo igračo za stimulacijo penisa od znotraj.

 

Vibrator za penis ali čep za penis z vibracijo

 

Čep za penis z vgrajeno elektroniko za vibriranje ali vibrator za penis zagotavlja intenzivno masažo najbolj intimnega, občutljivega območja. Posledična vibracija ne zagotavlja le orgazmu podobnega občutka, temveč tudi neustavljiv, odtujen orgazem - ključna izguba nadzora - ABSOLUTNO vrhunski.

 

Stimulacija uretre z uretralnim vibratorjem

 

Vibracijski čep za penis je pravzaprav vrhunska stimulacija sečnice, vendar ga lahko preseže daljša različica vibratorja za penis, uretralni vibrator! Če želite intenzivno stimulirati sečnico ali če vas zanima tema raztezanja sečnice, si vsekakor oglejte naslednje modele: Uretralni vibrator, vibrator penisa, vibrator debeleuretre, fleksibilni uretralni vibrator, dolg uretralni vibrator, silikonski uretralni vibrator, uretralni vibrator iz nerjavečega jekla.

 

Novosti za stimulacijo penisa in sečnice:

 

Pri nas smo v ospredju na področju čepov za penis in nenehno širimo svojo ponudbo igrač za stimulacijo uretre. Vse naše nove izdelke lahko najdete na naslednji povezavi:

 

Novosti: dilatatorji uretre, obročki za spolovilo, čepi za penis, obročki za penis in še več!

 

BDSM Kazen ali kazen Katalog BDSM

 

Penis Plug Seks je SM? Ni nujno, seveda pa je lahko! In če smo iskreni: brez pionirskega duha scene SM in BDSM bi bili tehnologija, igrače in vse večja radovednost glede penisnih čepov v spalnici verjetno še vedno na ravni prve žarnice.

 

Zato je lahko seks s čepki za penis SM - lahko pa je tudi skoraj vse, kar si želite.

 

Kompetentni nasveti o čepkih za penis za začetnike in profesionalce

 

Ste radovedni, že dlje časa razmišljate o čepkih za penis in zdaj želite končno narediti prvi korak? Veseli nas, da ste našli našo spletno trgovino z zamaški za penis, in vas lepo pozdravljamo. Naša prijazna ekipa vam bo vedno neodvisno in strokovno svetovala. Podprli vas bomo pri uresničevanju vaše strasti.

 

Diskretno kupite čep za penis

 

Se veselite svojega novega čepka za penis, komaj čakate, da premagate rahlo bolečino pri raztezanju, pozabite na začetni pekoč in mravljinčav občutek ter popolnoma uživate v izgubi nadzora? Mi dobro poznamo ta občutek. In, če smo iskreni, dostavljavcu paketov ali zvedavim sosedom ni do tega, kako doživljate svojo strast. Zato vaše čepke za penis vedno pošljemo v nevtralni embalaži.

 


Ker poleg UPS pošiljamo tudi s podjetjem DHL, lahko svoje čepke za penis in izdelke BDSM diskretno dostavite do svoje pakirne postaje. Zanesljivost, varnost in prvovrstna storitev so prednostne naloge podjetja MEO. Veseli nas, da vas lahko navdihnemo, in vam želimo čutne užitke pri nakupovanju v spletni trgovini MEO s čepki za penis.