Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Okovi za roke

Glasilo

Okovi za roke 

MEO: Vaša trgovina na enem mestu za visokokakovostne usnjene in neoprenske zapestnice! Iščete popolne okove za svoje seanse BDSM? Potem je MEO pravo mesto za vas! Smo vaša zanesljiva trgovina za bondage za visokokakovostne ročne okove iz usnja, neoprena ali jekla.

12
na stran
Prikaži 25 - 36 od 44 predmetov
Prikaži 25 - 36 od 44 predmetov

MEO: Vaša trgovina na enem mestu za visokokakovostne usnjene in neoprenske zapestnice!

Iščete popolne okove za svoje seanse BDSM? Potem je MEO pravo mesto za vas! Smo vaša zanesljiva trgovina za bondage, kjer najdete visokokakovostne manšete iz usnja, neoprena ali jekla.

Naše manšete so izdelane iz prvovrstnega usnja, ki je mehko, a dovolj trpežno, da zadosti tudi najzahtevnejšim zahtevam. Z nastavljivimi in zaklepnimi zaponkami ter varnimi D-obročki so te okove idealne tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

Naše neoprenske okove so odlična izbira za tiste, ki imajo raje lažjo in bolj prilagodljivo možnost. Izdelane so iz visokokakovostnega neoprena, zato so udobne za nošenje in idealne za bondage, raziskovanje čutil in še veliko več.

Pri MEO je naša prednostna naloga, da ponujamo le najboljše pripomočke BDSM. Še danes si oglejte našo ponudbo usnjenih in neoprenskih lisic ter odkrijte vrhunski užitek!


Lisice za roke: Uživajte v izgubi nadzora med vezanjem!


Lisice za roke za vezanje so pripomočki, ki med seanso BDSM omejujejo gibanje zapestja. Izdelane so lahko iz različnih materialov, vključno z usnjem, neoprenom in umetnim usnjem.

Usnjene okove za roke MEO so nedvomno klasika v bondageu. So trpežne in zagotavljajo močan in varen oprijem. Usnjene manšete je mogoče prilagoditi različnim velikostim zapestij in so pogosto mehko oblazinjene za udobje. Usnjene manšete so lahko drage, vendar so vredne naložbe, če jih nameravate pogosto uporabljati.

Naše neoprenske manšete so cenejša alternativa usnjenim manšetam. Narejene so iz materiala iz sintetične gume, ki je udoben in prožen. so enostavne za čiščenje in jih lahko operete z vodo in milom. Običajno so vodoodporne, zato jih lahko uporabite za mokre ali umazane igre.

Manšete iz umetnega usnja so še ena cenovno ugodna možnost. Videti in na otip spominjajo na pravo usnje, vendar so izdelane iz sintetičnega materiala, ki ga je enostavno čistiti in vzdrževati. Umetno usnje je tudi vegansko.

Spletna trgovina BDSM MEO's BDSM Online Shop ponuja okove v različnih izvedbah, npr. s ključavnico, velcro ali zaponko. Rokavice s ključavnico so zaklenjene z majhno ključavnico, tako da jih ni mogoče odstraniti brez ključa. Rokavice z velcro se enostavno nadenejo in snamejo ter so nastavljive za različne velikosti zapestij. Manšete z zaponko so podobne zaklepnim, vendar se zapirajo z zaponko, ki drži manšeto na mestu.

Proizvodnja okovov za roke:

Način izdelave manšet: Manšete se izdelajo tako, da se sešijejo trakovi usnja, neoprena ali sintetičnega usnja, da se ustvari dovolj široka manšeta, ki objame zapestje. Nekatere manšete imajo lahko dodatne značilnosti, kot so D-obročki ali točke za pritrditev verig ali vrvi.

Rokavice iz usnja, neoprena ali sintetičnega usnja:

Prednosti različnih materialov so odvisne od vaših osebnih preferenc in potreb. Usnjeni ročaji so trpežni in zagotavljajo trden oprijem, vendar so lahko dragi. Neoprenski ročaji so cenovno dostopni in jih je enostavno čistiti, vendar morda niso tako varni kot usnjeni ročaji. Manšete iz umetnega usnja so cenovno ugodne in veganske, vendar morda ne bodo videti tako dobro ali se ne bodo počutile 100-odstotno kot pravo usnje. Kateri material je najboljši za vaše manšete, je odvisno od vašega proračuna, želja in predvidene uporabe.

Katere vrste manšet so na voljo?

MEO je ena od vodilnih trgovin BDSM in ponuja različne vrste okovov za seanse BDSM in bondage:


Rokavice MEO se pri seansah BDSM uporabljajo iz več razlogov:

  • Uveljavljanje moči: nošenjeokovov je lahko fizični prikaz dinamične izmenjave moči, kjer ena oseba prevzame dominantno vlogo, druga pa podrejeno. Okovi lahko simbolizirajo izgubo nadzora podrejene osebe in njeno pripravljenost, da se podredi volji dominantnega partnerja.
  • Povečano občutenje: zapestne ovire lahko povečajo občutenje med drugimi dejavnostmi, kot so ploskanje, prikrajšanje za čute ali spolne dejavnosti. Nezmožnost prostega gibanja lahko okrepi občutke in poveča užitek pri doživljanju.
  • Čustveno vzburjenje: Pri nekaterih ljudeh je občutek, da so omejeni, čustveno vznemirljiv. Med partnerjema lahko vzbudi občutke ranljivosti, zaupanja in intimnosti.
  • Igranje vlog: Pri igranju vlog se lahko uporabijo tudi ročaji, pri čemer ena oseba prevzame določeno vlogo, ročaji pa pripomorejo k bolj realističnemu scenariju. Na primer, dominantni partner lahko uporabi okove, da zadrži podrejenega, ki ga je treba kaznovati zaradi neposlušnosti.
  • Pustolovščina in raznolikost: seanse BDSM so lahko način, da pari na varen in sporazumen način doživijo nove in vznemirljive izkušnje. Uporaba okovov lahko razširi njun spolni repertoar in jima pomaga pri raziskovanju različnih dinamik moči in občutkov.
  • Usnjene manšete, gleženjske manšete in ovratnice BDSM so lahko učinkovit način za ustvarjanje vznemirljivih in intimnih izkušenj BDSM. Uporaba okovov lahko razširi njihov spolni repertoar in jim pomaga pri raziskovanju različnih dinamik moči in občutkov.


Rokavice, usnjene manšete za gležnje in ovratnice BDSM so lahko učinkovit način za ustvarjanje vznemirljivih in intimnih izkušenj BDSM. Partnerjem lahko pomagajo pri raziskovanju želja in meja ter ustvarjanju globlje povezanosti prek skupnih izkušenj zaupanja in ranljivosti.

Za par usnjenih okovov za roke ali gležnjev MEO® se uporabljajo samo materiali, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Naše manšete izdelujejo izkušeni proizvajalci, ki imajo večletne obrtniške izkušnje. Proizvodnja manšet poteka z največjo skrbnostjo - od načrtovanja do popolnega rezultata. Smo v stalnem stiku s svojimi strankami, preizkuševalci izdelkov in skupnostjo BDSM.

Pri usnjenih okovih za roke je vsaka zakovica in vsaka zaponka odtisnjena z logotipom MEO ®, kar je znak izvirnosti in najvišje kakovosti izdelkov za bondage. Naši ročaji so opremljeni s črno vrečko za shranjevanje z blagovno znamko MEO ®.

V spletni trgovini MEO ®, enega vodilnih ponudnikov izdelkov za bondage in SM, bodo tako zainteresirani začetniki BDSM kot izkušeni profesionalci BDSM našli, kar iščejo. Izbira ni omejena na običajne okove za roke. V impresivni ponudbi izdelkov najdete okove za roke v številnih vzorcih, barvah, velikostih in materialih. Spletni naslov www.meo.de je postal sinonim za eno najboljših in največjih trgovin za bondage na svetu.

Rokavice lahko v obliki okovov že najdemo v spalnici številnih parov in postajajo vse bolj priljubljene. Toda repertoar možnih izdelkov za bondage sega daleč onkraj okovov in je neverjetno raznolik. Pogled v našo spletno trgovino vas bo prepričal! Kompleti za bondage ali kombinirane vratne in ročne manšete vam med seanso ponujajo številne variacije in v vaše spolno življenje vnesejo raznolikost. Če med seksom uporabljate okove za roke, se lahko popolnoma prepustite svojemu partnerju ter sledite njegovim ukazom in željam - ali pa ga z okovi za roke in ovratnico BDSM nadvladate sami in na zelo domiseln način izživite svojo dominantno plat.

Seksi igra vlog z okovi

Rokavice so na voljo v številnih različnih vzorcih in barvah. Na eni strani so običajne in dobro znane opornice za roke in zapestja. Izdelane so na primer iz kovine, usnja in neoprena ali iz nerjavečega jekla za trše vrste igranja. Neoprenske opornice so poceni, enostavne za uporabo in zelo primerne za začetnike, ki želijo sami odkriti bondage. Če pa že imate več izkušenj na področju bondage, si lahko upate uporabiti tudi naše zaklepne okove. Rokavice so na voljo v neštetih različicah. Usnjene okove niso le trpežne in vzdržljive, temveč vam nudijo tudi posebno vznemirljiv občutek, saj jih je mogoče zelo tesno zvezati. Rokavice ponujamo posamično ali v kombinaciji z manšetami za gležnje in ovratnico BDSM. Ne glede na to, ali gre za udobne ali jeklene policijske okove, oboji zagotavljajo čisto erotiko in strast pri vezanju. Par okov je popoln izdelek za bondage, ki ga lahko uporabljate med igranjem vlog doma v spalnici. Manšete se uporabljajo tudi pri BDSM med gospodarjem ali gospodarico in sužnjem. Zaradi različnih možnosti bondage, ki vam jih ponujajo naši izdelki za bondage, seks v prihodnosti ne bo nikoli več dolgočasen.

Kako uporabljam okove za roke?

Z našimi lisicami za roke zapnite zapestja svojega partnerja. Na D-obročke pritrdite kaveljčke, verige ali vrvi in na voljo imate številne možnosti za erotično vezanje. Naj bodo pritrjene na posteljno ali stensko kljuko, povezane z verigo, vrvjo ali raztegljivim drogom - vaša domišljija nima meja.

Kako se lahko naučim bondage z okovi? Na kaj moram biti pozoren kot začetnik v bondageu?

Če vas zanima bondage, je MEO pravo mesto za vas. Naš izbor izdelkov za bondage vam ponuja nešteto možnosti. Če se želite naučiti bondage, se v naši trgovini z izdelki za bondage www.meo.de najprej poučite o različnih vrstah te vrste igre. Glede na to, katero področje bondage vas zanima in katere bondage igre so vam ljubše ter se jih želite naučiti, je smiselno, da svoje znanje ne razširite le teoretično iz knjig. Prve korake lahko s partnerjem preizkusite z našimi usnjenimi okovi in spandex masko ali prevezo za oči.

Kakšna je razlika med bondažo in BDSM?

Oboje vam lahko prinese velik užitek! Erotična bondaža je vrsta BDSM, pri kateri je eden od partnerjev zvezan s strani drugega. V osnovi gre pri bondageu za moč, prevlado in podrejenost, nadzor in odvisnost. Vsem treningom BDSM je skupno to, da je vidik moči osrednjega pomena. Vedno sta prisotna aktivni ali dominantni partner in pasivni ali podrejeni partner. Pri bondageu postane to neravnovesje moči jasno vidno, ko je eden od partnerjev zvezan ali je omejena njegova svoboda gibanja in delovanja.

Kakšna vrsta bondagea je primerna za začetnike?

Kot začetnik se morate teme bondage seksa lotiti počasi. To se začne pri izbiri sredstev za vezanje. Pri MEO imamo na voljo bondage omejevalce v številnih izvedbah; omejevalce za začetnike in omejevalce za profesionalce - iz materialov, kot so usnje, PU usnje, jeklo in še veliko več. Kot začetnik morate biti pozorni na preproste zaponke na opornicah za bondage. Zapirala morajo biti enostavna za zapiranje in ponovno odpiranje, prav tako pa morajo biti sredstva za vezanje enostavna za uporabo. Omejitev ali naglavni pas s preveč zaponkami, sponkami in ključavnicami lahko hitro postane utesnjujoča, če z njimi niste zares seznanjeni. Ko gre za bondage za začetnike, velja isto pravilo: manj je pogosto več.

Kako naj partnerju povem, da želim poskusiti bondage ali omejevanje z okovi?

Kljub vsej odkritosti, s katero se dandanes obravnavajo teme bondage in BDSM, je pogovor o lastnih spolnih fantazijah ali potrebah še vedno nekaj, kar je za večino moških in žensk izjemno težko. To še posebej velja, ko gre za lastne fantazije o vezanju ali BDSM. Toda tudi tu velja geslo: prvi začetek je pogovor med seboj! Pogovorite se drug z drugim; pogovorite se s partnerjem o tem, kaj bi radi preizkusili med seksom! Tudi če vam bo morda težko, se morate posebej pogovoriti o tem, kaj bi radi preizkusili in kaj vas privlači pri bondage, na primer izguba nadzora! Si želite biti zvezani ali zvezati svojega partnerja, želite biti kaznovani, želite kombinirati bolečino in užitek? ....