Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Estim Dildo Pro 5X - Vibrator z elektrostimulacijo

Odkrijte nove dimenzije užitka z E-Stim Pro 5X - virtuozno zasnovanim vibratorjem, ki združuje elektrostimulacijo in vibracije ter tako ustvarja čutno elektrizirajočo izkušnjo. Ta mojstrovina postavlja nove standarde v svetu erotične elektrostimulacije.

Več informacij

3420/00

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte nove dimenzije užitka z E-Stim Pro 5X - virtuozno zasnovanim vibratorjem, ki združuje elektrostimulacijo in vibracije ter tako ustvarja čutno elektrizirajočo izkušnjo. Ta mojstrovina postavlja nove standarde v svetu erotične elektrostimulacije. Naš dildo E-Stim ni le običajen vibrator, temveč ponuja revolucionarno izkušnjo, ki telo preplavi z električnimi valovi užitka.

     

    E-Stim Pro 5X: vibracijski vibrator za popolno električno ekstazo!

     

    Eleganca in elektrika: klasično obliko falusa dopolnjujejo stimulativni utori vzdolž gredi, ki okrepijo vsak vnos in izvlek. Izrazit želodec je izdelan po vzoru pravega penisa in obljublja naraven občutek pri vsakem gibu.

     

    Moč in vsestranskost: Dildo E-Stim s 3 različnimi intenzivnostmi užitka, 2 vzorcema stimulacije, 3 hitrostmi vibriranja in 2 vzorcema vibriranja ponuja impresivno paleto kombinacij, ki so zasnovane tako, da zadovoljijo vaše najbolj divje fantazije. Ne glede na to, ali gre za nežno ljubljenje ali intenzivne užitke BDSM, lahko ta dildo individualno programirate, da zagotovi pravo mero užitka ali kaznovanja.

     

    Upravljanje s pritiskom na gumb: brezžični krmilnik z majhnim zaslonom na prvi pogled prikazuje, katera funkcija je trenutno aktivna. Tako imate vedno nadzor nad svojimi čutnimi doživetji.

     

    Enostavna uporaba in učinkovitost: Brez napornega priklapljanja in okornih naprav za stimulacijski tok. Namesto tega vam E-Stim Dildo ponuja popoln električni užitek v kompaktni, brezžični zasnovi. Zahvaljujoč priloženemu polnilnemu kablu USB je polnjenje enostavno. Žametno mehak silikon ne vsebuje ftalatov in lateksa, kar zagotavlja varen užitek. Podstavek s priseskom, ki je združljiv z večino sistemov strap-on, pa odpira nešteto možnosti.

     

    Spolna igrača z vibracijami in elektrostimulacijo ponuja številne možnosti v kontekstu BDSM za okrepitev igre med užitkom in bolečino, prevlado in podrejenostjo, nadzorom in predajo. Tukaj je nekaj možnih aplikacij in tehnik za popolno izkoriščanje potenciala Estimovih spolnih igračk:

     

    Povečana občutljivost: začnite z nežnimi vibracijami, da povečate občutljivost podrejenega partnerja. Čez nekaj časa se elektrostimulacija okrepi, kar poveča občutek vzburjenosti in preobčutljivosti hkrati.

     

    Nadzorovan užitek: dominantni partner lahko nadzira intenzivnost in ritem vibracij in elektrostimulacije. To omogoča, da podrejenega partnerja pripelje do roba orgazma in ga nato spet ustavi (draženje in zanikanje).

     

    Kaznovanje in nagrajevanje: višje stopnje elektrostimulacije uporabite kot "kazen", vibracije pa kot "nagrado". To lahko podrejenemu pomaga pri občutku, da si mora užitek "zaslužiti".

     

    Suženjanje: Podrejeni partner je zvezan, za ustvarjanje občutka nemoči pa se uporablja Estimova spolna igrača. Kombinacija vezanja in erotične električne stimulacije lahko poveča občutek podrejenosti.

     

    Prikrajšanje za čute: partnerju zavezite oči in uporabite čepke za ušesa, da izklopite druge čute. Tako se bolj osredotočite na električno stimulacijo in vibracije, kar poveča intenzivnost doživljanja.

     

    Igra vlog: Vključite spolno igračo Estim v različne igre vlog, npr. kot "medicinski pripomoček" v kliničnem scenariju.

     

    Kombinacija z drugimi spolnimi igračami: Spolno igračo Estim uporabite v kombinaciji z drugimi pripomočki BDSM, kot so biči, sponke za bradavičke ali vosek. Odvisno od konteksta lahko to poveča užitek ali bolečino.

     

    Nasvet: Za še posebej intenzivno izkušnjo priporočamo kombinacijo z gelom za elektrode na vodni osnovi, kot je naš lubrikant ESHOCK. Pred uporabo in po njej spolno igračo Estim očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Potopite se v vznemirljivo kombinacijo elektrizirajoče stimulacije in globokih vibracij. Ta Estimova spolna igrača je zasnovana tako, da premakne vaše meje in doseže nove višave. Ste pripravljeni na pustolovščino?

     

    Več podrobnosti:

     

    • Estim Dildo - vibrator z električno stimulacijo
    • Z daljinskim upravljalnikom
    • Dimenzije: Skupna dolžina 203 mm, dolžina za vstavljanje 152 mm, največji premer za vstavljanje 41 mm
    • Material: silikon, ABS plastika
    • Opomba: deluje na baterije z 1 baterijo CR2032, ki je vključena v dobavo.
    • Spolne igrače z vibracijami in električno stimulacijo so lahko razburljiv dodatek k seansi BDSM, čeprav mora biti varnost vedno na prvem mestu. Pomembno je, da vnaprej določite jasne meje in varne besede ter da ste vedno pozorni na partnerjeve odzive. Elektrostimulacijo je treba vedno uporabljati previdno in po temeljitem branju proizvajalčevih navodil za uporabo.
    • Spoznajte fascinanten svet erotične elektrostimulacije z MEO - enim od vodilnih v industriji izdelkov e-stimulacije. Z dolgoletnimi izkušnjami smo razvili ekskluzivno paleto izdelkov, ki bodo uresničili tudi najbolj divje fantazije. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Občutite intenziven in edinstven občutek električnih impulzov, ki pulzirajo globoko v vas. Naši dildi E-Stim in analni čepi niso le ergonomsko oblikovani, temveč ponujajo tudi varno in prijetno uporabo za dih jemajoče trenutke. Električni obročki za penis: Prestavite svoje vzburjenje na novo raven! Naši obročki za penis ne obljubljajo le trše in daljše erekcije, temveč tudi mravljinčenje, ki se okrepi ob vsakem dotiku. Električne blazinice in elektrode: Popolne za začetnike in napredne uporabnike. Namestite jih tja, kjer želite najbolj uživati v električni stimulaciji, in izkusite povsem nov spekter občutkov. Krmilniki E-Stim: Od nežnih mravljincev do intenzivnih sunkov - z našimi krmilniki boste imeli popoln nadzor nad svojimi električnimi pustolovščinami. MEO pomeni kakovost, varnost in inovativnost. Vsi naši izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov in vam ponujajo najboljše na področju erotične električne stimulacije. Navdihnite se z raznolikostjo naših izdelkov Estim in se potopite v svet električne ekstaze.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Ocenjevanje 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Ocenjevanje 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Ocenjevanje 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Napišite svoj pregled

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrator z elektrostimulacijo

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrator z elektrostimulacijo

            Odkrijte nove dimenzije užitka z E-Stim Pro 5X - virtuozno zasnovanim vibratorjem, ki združuje elektrostimulacijo in vibracije ter tako ustvarja čutno elektrizirajočo izkušnjo. Ta mojstrovina postavlja nove standarde v svetu erotične elektrostimulacije.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: