Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Titus Anal Trainer Kit - Komplet s 3 analnimi čepki

"Titus Anal Trainer Kit" je ekskluzivni komplet za analno raziskovanje, ki ga sestavljajo trije različni analni čepi: mali, srednji in veliki. Vsak od teh čepov je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona ter je mehak in udoben. Diskretni in se lahko uporabljajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Več informacij

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    "Titus Anal Trainer Kit" je ekskluzivni komplet za analno raziskovanje, ki ga sestavljajo trije različni analni čepi: mali, srednji in veliki. Vsak od teh čepov je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona ter je mehak in udoben. Diskretni in se lahko uporabljajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Edinstvena rebrasta struktura vsakega analnega čepka je bila posebej razvita za zagotavljanje intenzivnega užitka in občutka polnosti.

    Trening s Titusom Anal Trainer Kit se ne uporablja le za seznanjanje uporabnika z analno stimulacijo, temveč tudi za razširitev anusa in razširitev mišice zapiralke. To je še posebej uporabno pri pripravi na večje spolne igrače ali pred fistingom, saj pomaga postopoma in varno razširiti anus.

    Še en pomemben vidik analnih čepov Titus Anal Trainer Kit je njihova diskretnost in udobje. Vsak od treh analnih čepov je zasnovan tako, da ga lahko diskretno in neopazno uporabljate pod običajnimi vsakdanjimi oblačili 24 ur na dan, 7 dni na teden. To omogoča neprekinjeno in vsestransko uporabo, ki jo je mogoče idealno vključiti v vsakdanje življenje.

    Postopno pridobivanje užitka: Titus Anal Trainer Kit s tremi analnimi čepki v treh popolnih velikostih:

    Najmanjši analni čepek Titus Anal Trainer Kit ima skupno dolžino 10,5 cm, dolžino za vstavljanje 8,5 cm in premer 4 cm. Ta analni čep je idealen za začetnike, ki se želijo počasi navaditi na občutek analnega draženja.

    Srednji analni čep ima skupno dolžino 12,5 cm, vstavljivo dolžino 10,5 cm in premer 4,5 cm. Ta čep ponuja zmerno povečanje velikosti in obsega ter je idealen za tiste, ki že imajo nekaj izkušenj z analno stimulacijo.

    The largest Titus butt plug Anal Trainer Kit ima skupno dolžino 13,5 cm, dolžino za vstavljanje 11,5 cm in premer 5 cm. Ta analni čep je idealen za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnejše in močnejše stimulacije.

    Vsak Titusov analni čep Anal Trainer Kit ima zaobljeno konico, ki olajša vstavljanje čepka v anus. Čep ima tudi koničasto obliko, ki se naravno prilega telesu. Rebra na vratu čepka stimulirajo občutljive živčne končiče v anusu in povečajo užitek pri napenjanju in sproščanju mišice zapiralke. Široko dno čepka zagotavlja dodatno stimulacijo perineja in služi tudi kot varnostna naprava, ki preprečuje preglobok prodor v anus.

    The Titus Anal Trainer Kit je idealen za vsakogar, ki želi sam ali v paru odkriti ali dodatno raziskati analne užitke. Zaradi kakovostne izdelave in različnih velikosti je Titus Anal Trainer Kit je odličen pripomoček za vaše osebno analno odkrivanje.

    Optimalna nega in pravo mazivo: Priporočena maziva in čistila za komplet Titus Anal Trainer Kit:

    Za optimalno izkušnjo priporočamo uporabo maziva na vodni osnovi, saj lahko maziva na silikonski osnovi napadejo silikonski material analnih čepov. Priporočamo Aquameo ali Alphamale podjetja MEO, oba lubrikanta na vodni osnovi, ki sta bila posebej razvita za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami. Za čiščenje in nego kompleta za analni trening priporočamo naše čistilo za spolne igrače VERYCLEAN, ki omogoča preprosto in učinkovito čiščenje, hkrati pa ohranja kakovost silikonskega materiala.

    Dodatne informacije:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Komplet, sestavljen iz 3 analnih čepkov
    • Material: medicinski silikon.
    • Mali analni čep: skupna dolžina 10,5 cm, dolžina za vstavljanje 8,5 cm, premer 4 cm
    • Srednji analni čep: skupna dolžina 12,5 cm, dolžina za vstavljanje 10,5 cm, premer 4,5 cm
    • Veliki čep: skupna dolžina 13,5 cm, dolžina za vstavljanje 11,5 cm, premer 5 cm
    • Uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi.
    • Očistite z razpršilom VERYCLEAN.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Ocenjevanje 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Ocenjevanje 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Ocenjevanje 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Ocenjevanje 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Ocenjevanje 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Ocenjevanje 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Napišite svoj pregled

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplet s 3 analnimi čepki

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplet s 3 analnimi čepki

                  "Titus Anal Trainer Kit" je ekskluzivni komplet za analno raziskovanje, ki ga sestavljajo trije različni analni čepi: mali, srednji in veliki. Vsak od teh čepov je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona ter je mehak in udoben. Diskretni in se lahko uporabljajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  30 drugi izdelki iz iste kategorije: