Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM elektrostimulacija

Glasilo

BDSM jahanje žita z elektrostimulacijo - E-Stim Crop by Dr. Sado

Če iščete intenzivno izkušnjo BDSM, imamo za vas popolno rešitev: BDSM jahalni žičnik z elektrostimulacijo Dr. Sado! Ta inovativni pripomoček združuje vznemirljiv element bičanja s fascinantnim svetom elektrostimulacije za revolucionarno izkušnjo BDSM.

Več informacij

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Če iščete intenzivno izkušnjo BDSM, imamo za vas popolno rešitev: BDSM jahalni žičnik z elektrostimulacijo Dr. Sado! Ta inovativni pripomoček združuje vznemirljiv element ploskanja s fascinantnim svetom elektrostimulacije za revolucionarno izkušnjo BDSM. Odkrijte povsem novo raven užitka in doživite nepozabne trenutke z jahalno žlico z elektrostimulacijo Dr. Sado.

     

    Ko se klasika sreča z visoko tehnologijo: odkrijte jahalno žlico z elektrostimulacijo Dr. Sado.

    Jahalna žaga z elektrostimulacijo Dr. Sado združuje najboljše iz dveh svetov: tradicionalno jahalno žago in sodobno elektrostimulacijo. Toda zakaj je ta spolna igrača tako čudovita, zlasti v kontekstu BDSM?

     

    Prvič, jahalni žičnik z elektrostimulacijo ponuja dvojni občutek: medtem ko lahko že tradicionalni jahalni žičnik povzroči oster, zbadajoč občutek, elektrostimulacija dodatno ali izmenično zagotavlja mravljinčenje - po potrebi tudi boleč občutek. Kombinacija teh dveh občutkov zagotavlja izjemno intenzivno izkušnjo.

     

    Drugič, jahalni nož z elektrostimulacijo zagotavlja trenutek presenečenja. Prevladujoči partner se lahko sam odloči, kdaj bo uporabil elektrostimulacijo. To ustvari dodaten duševni zagon, zaradi katerega je seansa BDSM še bolj vznemirljiva. Nastavljiva intenzivnost elektrostimulacije omogoča dominantnemu partnerju, da spreminja moč električnega impulza, kar mu omogoča še eno stopnjo nadzora nad sužnjevim čutenjem.

     

    Tretjič, pomembno vlogo ima psihološki vidik. Elektrika je nekaj, kar se mnogim od nas zdi nevarno ali tabu. Igranje s temi globoko zakoreninjenimi tabuji ima lahko v kontekstu BDSM dodaten psihološki učinek, saj celotno telo potopi v morje ekstaze in vzburjenosti.

     

    Jahalni žegen z elektrostimulacijo je izjemno vsestranski in se prilagaja različnim ravnem izkušenj in preferenc. Ne glede na to, ali imate raje nežne ali boleče udarce, vam ta jahalni žičnik ponuja nešteto možnosti za različne scenarije. Doživite mravljinčenje v predigri ali intenzivne seanse - izbira je vaša!

     

    Z visokokakovostno izdelavo in privlačnim dizajnom jahalna žaga z elektrostimulacijo ne navdušuje le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi s kakovostjo in estetiko. Vegansko PU usnje nežno drsi po koži in zagotavlja prijeten občutek, medtem ko stabilen oprijem in lahka prožnost jahalnega žita zagotavljata močne udarce.

     

    Varnost je seveda prav tako na prvem mestu. Izogibajte se stiku jahalnega stroja z vodo in upoštevajte, da se elektrostimulacija ne sme uporabljati v predelu prsnega koša, osebam s srčnim spodbujevalnikom pa na splošno odsvetujemo uporabo elektrostimulacije.

     

    Več podrobnosti:

     

    • E-Stim jahalna žaga, jahalna žaga z elektrostimulacijo (Zeus Dr. Sada)
    • Dimenzije: Skupna dolžina: 53,8 cm, širina žita: 6,1 cm.
    • Material: Vegansko PU usnje, ABS plastika, cinkova zlitina, železo.
    • Barva: črna.
    • Možnost polnjenja: Polnjenje s priloženim kablom USB.
    • Odkrijte novo izkušnjo BDSM z jahalnim žitom z elektrostimulacijo Dr. Sado. Potopite se v svet, poln užitka in bolečine, združenih z elektrizirajočo napetostjo - za nepozabne vrhunce in intenzivne užitke.
    • Elektroseks je vznemirljiv način, kako erotično izkušnjo dvigniti na povsem novo raven. Ta inovativna praksa uporablja električne impulze za ustvarjanje intenzivnega mravljinčenja, pulziranja ali celo električnih "šokov" za edinstveno spolno stimulacijo. Ne glede na to, ali je nekdo novinec v svetu elektrosexa ali pa ima z njim že izkušnje, pri podjetju MEO, vodilnem specialistu za elektrosex, bo vsakdo našel široko paleto visokokakovostne opreme in elektrod. Naše strokovno znanje zagotavlja varno in intenzivno izkušnjo. Od električnih obročkov za penis do električnih čepkov za zadnjico in električnih sponk za bradavičke - ponujamo raznoliko ponudbo za vsak okus in potrebe. Z našo krmilno enoto E-Stim, znano tudi kot "enota Tens", imate popoln nadzor nad intenzivnostjo in ritmom električnih impulzov. Na voljo je široka izbira, od elektrovaginalnih in analnih sond do prevodnih električnih spolnih blazinic, ki so idealne za začetnike. Naša električna kletka za penis na edinstven način združuje čistost in stimulacijo, medtem ko naše električne objemke za bradavičke ustvarjajo zapeljiv občutek mravljinčenja. Za tiste, ki iščejo globlje in intenzivnejše občutke, ponujamo tudi dilde E-Stim in vibratorje E-Stim. Če ste pripravljeni na nove, vznemirljive dogodivščine, preizkusite naše elektrosex uretralne sonde za še bolj intenzivno doživetje. Za kreativno igro BDSM pa vam ponujamo rokavice E-Stim in druge pripomočke za elektrostimulacijo. Odkrijte fascinantni svet elektrosexa z MEO in izkusite edinstveno in osupljivo spolno stimulacijo. Upajte si vstopiti v novo izkušnjo, ki vam bo prinesla nepozabne trenutke užitka.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Ocenjevanje 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Napišite svoj pregled

        BDSM jahanje žita z elektrostimulacijo - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM jahanje žita z elektrostimulacijo - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Če iščete intenzivno izkušnjo BDSM, imamo za vas popolno rešitev: BDSM jahalni žičnik z elektrostimulacijo Dr. Sado! Ta inovativni pripomoček združuje vznemirljiv element bičanja s fascinantnim svetom elektrostimulacije za revolucionarno izkušnjo BDSM.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        19 drugi izdelki iz iste kategorije: