Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM elektrostimulacija

Glasilo

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulacija

Upoštevajte ali boste kaznovani! Rdeča barva Pain&Pleasure Stick dr. Sado je več kot le pripomoček za BDSM. Je kot portal v svet, kjer se spolni užitek in strah pred bolečino združita na fascinanten in intenziven način.

Več informacij

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Upoštevajte ali boste kaznovani! Rdeča barva Pain&Pleasure Stick dr. Sado je več kot le pripomoček za BDSM. Je kot portal v svet, kjer se spolni užitek in strah pred bolečino združita na fascinanten in intenziven način. Impresivni Pain&Pleasure Stick ponuja neprekosljivo mešanico fizične stimulacije in psihološke igre, zato je vznemirljiv in nepogrešljiv predmet za vse ljubitelje BDSM.

    Čudovita palica Pain&Pleasure Dr. Sada: obvezen pripomoček za ljubitelje BDSM!

    Edinstvena Pain&Pleasure Stick je BDSM seks igrača, ki na vznemirljiv način združuje meje med spolnim užitkom in strahom. Zaradi svoje posebne sposobnosti združevanja električne stimulacije s spolnim vzburjenjem je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje intenzivnih čutnih doživetij.

    Osnova tega fascinantnega pripomočka BDSM je električna stimulacija. Z nežnimi do močnimi električnimi impulzi se naše Pain&Pleasure Stick ustvarja različne občutke, od rahlega mravljinčenja do močnejše in prodornejše stimulacije.

    Pričakovanje, tesnoba in negotovost, povezani z vsako električno iskro, povečajo splošno čutno izkušnjo. Pričakovanje, da ne veste natančno, kdaj in kako intenziven bo naslednji dotik z Pain&Pleasure Stick pričakovanje, da ne veste točno, kdaj in kako intenziven bo naslednji dotik, ustvarja vzdušje, ki vzbuja tesnobo in spolno vzburjenje.

    Domiselna Pain&Pleasure Stick je mogoče uporabiti na različnih delih telesa, zaradi česar je prilagodljiv pripomoček BDSM. Izdelek je idealen za stimulacijo erogenih con ali pa ga lahko uporabite za ustvarjanje rahlo boleče izkušnje, ki fizičnemu občutku doda še eno dimenzijo.

    The scary Pain&Pleasure Stick ima pomembno vlogo tudi v kontekstu dominacije in podrejanja. Uporablja se lahko kot orodje za kaznovanje ali za povečanje spolnega vzburjenja, zato je dinamičen element v različnih scenarijih BDSM:

    • S tem, ko je strah in trepet, je mogoče doseči, da je strah in trepet Pain&Pleasure Stick v igro vnese novo dimenzijo užitka in kaznovanja. Ta fascinanten pripomoček BDSM združuje mravljinčenje z elektrostimulacijo in strah pred nepredvidljivim.
    • Vznemirljiva stimulacija: priročni Pain&Pleasure Stick proizvaja glasen, a neškodljiv prasketajoč zvok, ob katerem se bo zatresel vsakdo. Nežni električni šoki so idealni za stimulacijo najbolj intimnih predelov.
    • Udoben in enostaven za uporabo: Fantastična Pain&Pleasure Stick je opremljen z mehkim, gumiranim ročajem za udobno rokovanje. Zahvaljujoč bateriji za polnjenje USB naprava ni le okolju prijazna, temveč tudi udobna in enostavna za uporabo.


    Ne glede na to, ali šele začenjate v svetu BDSM ali ste napredni uporabnik - naša Pain&Pleasure Stick je odličen pripomoček v vseh pogledih. Naš Pain&Pleasure Stick ponuja popolno mešanico nadzora, prevlade in čutne elektrostimulacije.

    Več podrobnosti:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Celotna dolžina: 34 cm - idealna za natančno in ciljno stimulacijo.
    • Material: visokokakovostna ABS plastika in kovina brez niklja, ki sta koži prijazna in varna.
    • Možnost ponovnega polnjenja: Okolju prijazno polnjenje prek USB.
    • Upravljanje: Enostavno in nezahtevno upravljanje z gumbom.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulacija

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulacija

    Upoštevajte ali boste kaznovani! Rdeča barva Pain&Pleasure Stick dr. Sado je več kot le pripomoček za BDSM. Je kot portal v svet, kjer se spolni užitek in strah pred bolečino združita na fascinanten in intenziven način.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    19 drugi izdelki iz iste kategorije: