Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

VoltLust - Obročki za penis za elektrostimulacijo

VoltLust je inovativen komplet za elektrostimulacijo penisa, ki ustvarja elektroerotične valove ekstaze: nova dimenzija užitka, v kateri se pulzirajoča energija sreča s čistim poželenjem - za nepozabne in dih jemajoče orgazme!

Več informacij

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    VoltLust je inovativen komplet za elektrostimulacijo penisa, ki ustvarja elektroerotične valove ekstaze: nova dimenzija užitka, v kateri se pulzirajoča energija sreča s čistim poželenjem - za nepozabne in dih jemajoče orgazme!

    E-stim ali električna stimulacija penisa je praksa, ki se pogosto uporablja, vendar ne le v okviru dejavnosti BDSM. Z njo lahko ustvarimo zelo posebne ekstatične občutke in pomagamo tudi pri intenziviranju orgazmov.

    Naš komplet VoltLust je odličen pripomoček, ki je bil posebej razvit za elektrostimulacijo moškega spolovila. Dve bipolarni elektrodi v obliki obroča z električno prevodno površino in različnim premerom sta zasnovani tako, da ju namestite okoli penisa. Manjša elektroda z notranjim premerom 40 mm se običajno namesti na dno ali gred penisa, medtem ko se večja elektroda (50 mm) lahko namesti na penis in moda ter deluje kot običajen obroček za penis.

    Te elektrode se s priloženim kablom in adapterjem priključijo na napravo za elektrostimulacijo ali TENS. Pomembno je, da so kabli pravilno povezani, da vtiči ali adapterji ustrezajo napravi za elektrostimulacijo in da je naprava primerna za uporabo na človeškem telesu. Prepričajte se, da se premer vtiča ujema s priključki naprave za elektrostimulacijo (2,5 mm, z adapterjem od 2,5 mm do 3,5 mm). V naši trgovini je na voljo tudi vrsta adapterjev, s katerimi lahko te elektrode za penis priključite na naprave za elektrostimulacijo drugih proizvajalcev.

    Ker vsak od obeh obročkov deluje kot bipolarna elektroda, omogoča popolno stimulacijo brez potrebe po dodatnih elektrodah, tj. vsak obroček lahko uporabljate tudi samostojno. Prepričajte se le, da je vsak obroč pravilno priključen na napravo za elektrostimulacijo, da zagotovite varen in učinkovit tokokrog. Vedno začnite z nizko intenzivnostjo, da se počasi navadite na občutke, in postopoma povečujte intenzivnost, dokler ne najdete optimalne intenzivnosti stimulacije. Uporaba bipolarnih elektrod bo prijetna izkušnja le ob pravilnem ravnanju.

    Za zagotovitev optimalne in varne izkušnje med elektrostimulacijo penisa je pomembna uporaba posebnega elektrodnega gela. Priporočamo naš gel za elektrode ESHOCK, ki poveča električno prevodnost in pomaga okrepiti občutke med elektrostimulacijo. Ta posebni gel zagotavlja boljši stik med kožo in elektrodami ter tako zmanjšuje tveganje za neprijetne občutke.

    Higiena je še posebej pomembna pred in po vsaki uporabi. Zato priporočamo, da elektrode temeljito očistite z našim posebnim čistilnim razpršilom VERYCLEAN. S tem ne zagotovite le dolge življenjske dobe elektrod, temveč tudi higienično okolje, ki zmanjšuje tveganje okužb in draženja kože. Enostavna uporaba in dosledno čiščenje sta bistvena za varno in prijetno elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • VoltLust - obročki za penis za elektrostimulacijo
    • 2 okrogli elektrodi, ki sta v notranjosti električno prevodni, različnih premerov (notranji premer 40 mm in 50 mm).
    • Za priključitev na ustrezne naprave za elektrostimulacijo.
    • Obseg dobave vključuje kabel (kabel z vtičem jack, premer 2,5 mm) in adapter (od 2,5 mm do 3,5 mm). Naprava za elektrostimulacijo ni vključena v obseg dobave.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (E-Stim) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsmi ali vratom. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.


    Obročki za penis za elektrostimulacijo so pri moških zelo priljubljeni tako v konvencionalnem kontekstu kot v kontekstu BDSM iz več razlogov:

    • Povečanje občutkov: Elektrostimulacija lahko stimulira živčne končiče v penisu na način, ki ga je težko doseči z običajnimi spolnimi praksami. To lahko privede do intenzivnejših občutkov, ki so pogosto opisani kot edinstveni.
    • Izboljšanje erekcije: Uporaba obročkov za penis za elektrostimulacijo lahko izboljša pretok krvi v spolovilu, kar lahko privede do močnejše in dolgotrajnejše erekcije. To je še posebej koristno za moške, ki želijo izboljšati svojo spolno zmogljivost.
    • Okrepitev orgazma: Nekateri moški poročajo, da jim elektrostimulacija pomaga povečati intenzivnost in trajanje orgazmov. Dodatna stimulacija lahko privede do večjega užitka.
    • Eksperimentiranje: Uporaba teh obročkov omogoča moškim, da preizkusijo nove načine masturbacije ali seksa s partnerko, kar lahko prispeva k spolnemu zadovoljstvu in širi spolna obzorja.
    • Igre moči in nadzora: Pri BDSM gre pogosto za moč in nadzor. Možnost nadzora nad intenzivnostjo elektrostimulacije omogoča dominantnemu partnerju, da nadzoruje občutke podrejenega partnerja, kar poglobi izkušnjo nadvlade in podrejenosti.
    • Erotično kaznovanje: Elektrostimulacija se lahko v kontekstu BDSM uporablja kot oblika erotičnega kaznovanja, pri čemer se lahko intenzivnost prilagodi omejitvam partnerja.
    • Raziskovanje bolečine in užitka: BDSM pogosto vključuje prepletanje bolečine in užitka. Elektrostimulacija omogoča nadzorovano raziskovanje te meje z občutki od blagega mravljinčenja do intenzivnih.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Ocenjevanje 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Napišite svoj pregled

        VoltLust - Obročki za penis za elektrostimulacijo

        VoltLust - Obročki za penis za elektrostimulacijo

        VoltLust je inovativen komplet za elektrostimulacijo penisa, ki ustvarja elektroerotične valove ekstaze: nova dimenzija užitka, v kateri se pulzirajoča energija sreča s čistim poželenjem - za nepozabne in dih jemajoče orgazme!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: