Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fisting gel

Glasilo

J-JELLY Lubrikant za ekstremne spolne prakse

Novo

J-JELLY je najboljši lubrikant za izjemno doživetje med ekstremnim seksom. Ta lubrikant, pripravljen za uporabo, temelji na preizkušenem praškastem lubrikantu J-Lube in ponuja vse, kar potrebujete, da presežete svoje fizične meje. Odličen za spolne prakse, kot sta vaginalni in analni seks fisting in kot lubrikant pri uporabi naprave za seksanje.

Več informacij

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

J-JELLY je najboljši lubrikant za izjemno doživetje med ekstremnim seksom. Ta lubrikant, pripravljen za uporabo, temelji na preizkušenem praškastem lubrikantu J-Lube in ponuja vse, kar potrebujete, da presežete svoje fizične meje. Odličen za spolne prakse, kot sta vaginalni in analni seks fisting in kot lubrikant pri uporabi naprave za seksanje. J-JELLY vam omogoča, da navadno pustite za seboj, in zagotavlja nepozabna doživetja.

 

S konsistenco, ki je spolzka, gosta in hkrati neverjetno gladka, je kot nalašč za uporabo z zelo velikimi penisi J-JELLY popoln za uporabo z zelo velikimi dildi ali za fisting. Ne glede na to, ali ste solo ali v paru - z J-JELLY bo vsaka izkušnja dih jemajoče vroča.

 

Poudarki izdelka J-JELLY:

 

  • J-JELLY temelji na že pripravljenem J-Lube prahu.
  • J-JELLY je zelo viskozen in izjemno spolzek.
  • J-JELLY zmanjšuje trenje in zmanjšuje tveganje poškodb med ekstremnimi spolnimi praksami.
  • J-JELLY je enostaven za uporabo zaradi praktičnega pokrovčka z drsnim pokrovčkom.
  • J-JELLY je brez vonja in okusa, ne masti in ne pušča madežev.
  • J-JELLY je združljiv z lateksom, silikonom in vsemi spolnimi igračami.
  • J-JELLY je pripravljen za takojšnjo uporabo, ne da bi bilo treba mešati J-Lube prašek.
  • J-JELLY poveča užitek z velikimi dildi ali med seksom z erotičnim pripomočkom.
  • J-JELLY lahko se kadar koli ponovno aktivira z vodo.

 

Priporočljivo za bolj ekstremne spolne aktivnosti, učinkovito in enostavno za uporabo.

 

J-JELLY je lubrikant, ki je bil prvotno razvit v ZDA za uporabo v veterini. Izvirni izdelek "J-Lube" je prašek, ki se zmeša z vodo, da nastane spolzek lubrikant, podoben gelu. J-Lube lahko naredite tako gosto ali tanko, kot želite.

 

Zakaj je J-JELLY nepogrešljiv pri trših praksah, kot je vaginalni ali analni fisting?

 

Odgovor se skriva v gosti konsistenci J-JELLYki je bistvena za varno in udobno prodiranje v telesne odprtine. J-JELLY zmanjša trenje in s tem zmanjša tveganje za poškodbe, kar je še posebej pomembno pri intenzivnejših spolnih praksah, kot je vaginalni ali analni fisting.

 

Steklenička s prostornino 237 ml zagotavlja dovolj lubrikanta za več strastnih ur. Enostavno rokovanje s praktičnim pokrovčkom s preklopom pa zagotavlja, da se lahko popolnoma osredotočite na užitek.

 

J-JELLY je več kot le lubrikant, je odgovor na iskanje brezskrbne, kakovostne in učinkovite rešitve za vse ekstremne spolne prakse. J-JELLY je brez vonja, okusa, nemasten in ne pušča madežev. Sestavljen je iz skrbno izbranih sestavin in je J-JELLY združljiva z lateksom, silikonom in vsemi vrstami spolnih igrač, zato je vsestranski lubrikant v vsaki zbirki spolnih igrač.

 

Za tiste, ki želijo mešanje vzeti v svoje roke, je vedno na voljo J-Lube v prahu. Če pa vam je všeč preprosto in priročno J-JELLY je idealna izbira gost gel, ki je pripravljen za takojšnjo uporabo.

 

J-JELLY j-Lube ni le lubrikant, je vstopnica za nove, zadovoljujoče izkušnje, ki bodo vaše igranje dvignile na višjo raven. Z velikimi dildi, fisting ali seksom s strojem za seksanje, J-JELLY odlično ustvari izjemno spolzek sloj na kateri koli površini in tako poveča užitek.

 

Kot lubrikant na vodni osnovi lahko J-JELLY lahko sčasoma izsuši, vendar to ni težava: preprosto nanesite več ali ponovno aktivirajte z nekaj kapljicami vode in nadaljujte. Gosta lubrikanta vam bo všeč J-JELLY ki se prilepi na kožo ali spolno igračo, dokler ne postane tanjši in bolj spolzek z vročino. Zahvaljujoč njegovim vodotopnim lastnostim lahko ostanke po užitku zlahka odstranite.

 

Priporočamo J-JELLY vsem, ki iščejo gostejši, učinkovit in za uporabo enostaven lubrikant, ki je bil posebej razvit za zahtevne spolne aktivnosti. Preizkusite ga in izkusite, kako J-JELLY Naredi vaše intimne trenutke nepozabne!

 

Več podrobnosti:

 

  • J-JELLY Vrhunski lubrikant za ekstremne spolne prakse
  • Izjemno spolzek, gost in hkrati neverjetno gladek.
  • Odličen za uporabo z velikimi dildi, za fisting (analni in vaginalni) ali za uporabo s spolnimi pripomočki.
  • Primeren tudi za spolni odnos (analni in vaginalni)!
  • Deluje dlje kot številni drugi lubrikanti.
  • Sestavine (INCI): propil parahidroksibenzoat, metil parahidroksibenzoat
  • Vsebnost: 237 ml
  • Tukaj je še nekaj informacij o J-Lube v prahu: Iz ene stekleničke J-Lube nastane približno enajst litrov lubrikanta. Edina slabost je, da morate lubrikant pripraviti pred seksom. Če tako kot mi raje vzamete stekleničko lubrikanta in se preprosto lotite posla, je to J-JELLY je boljša izbira, saj je že vnaprej pripravljena.
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

J-JELLY Lubrikant za ekstremne spolne prakse

J-JELLY Lubrikant za ekstremne spolne prakse

J-JELLY je najboljši lubrikant za izjemno doživetje med ekstremnim seksom. Ta lubrikant, pripravljen za uporabo, temelji na preizkušenem praškastem lubrikantu J-Lube in ponuja vse, kar potrebujete, da presežete svoje fizične meje. Odličen za spolne prakse, kot sta vaginalni in analni seks fisting in kot lubrikant pri uporabi naprave za seksanje.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

19 drugi izdelki iz iste kategorije: