Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Izdelki za spanking

Glasilo

BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrhunec v igri čutov.

Z MEO BDSM slapperjem "TwilightTamer" iz serije Mauvais Garçon boste odkrili novo dimenzijo Impact Play. Ta fascinanten pripomoček BDSM je kot nalašč za vse, ki obožujejo prepletanje moči in podrejenosti.

Več informacij

3568/00

na voljo

    Več informacij

    Z MEO BDSM slapperjem "TwilightTamer" iz serije Mauvais Garçon boste odkrili novo dimenzijo Impact Play. Ta fascinanten pripomoček BDSM je kot nalašč za vse, ki obožujejo prepletanje moči in podrejenosti. S skupno dolžino 47 centimetrov in širino 8,5 centimetra je "TwilightTamer" impresivno prisoten in vas bo očaral že s svojim videzom. Zaradi majhne teže, približno 140 gramov, je BDSM-slapper enostaven za rokovanje in je primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike.

    Široka, ravna površina slapperja je idealna za ustvarjanje širokega razpona občutkov - od nežnega božanja do intenzivnejših udarcev. Ročaj širine 4 cm se udobno in varno drži v roki ter omogoča natančne in nadzorovane gibe. Izdelan je iz visokokakovostnega usnja, zato "TwilightTamer" ne obljublja le privlačne estetike, temveč tudi vzdržljivost in robustnost.

    Slapper BDSM "TwilightTamer" je več kot le bič BDSM - je simbol prefinjenosti in intenzivnosti, ki sta lahko lastna igri BDSM. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega uporabnika, bo ta BDSM slapper vašo izkušnjo popeljal na novo raven. Doživite vznemirljivi svet Impact Play z dodatkom, ki glede kakovosti, funkcionalnosti in oblikovanja ne pušča ničesar zaželenega. "TwilightTamer" je pripravljen katapultirati vas in vašo igro v nepredstavljive sfere.

    Navodila za nego gladkega usnja:

    Za ohranjanje lepote in dolge življenjske dobe BDSM slaperja "TwilightTamer" je nujna pravilna nega gladkega usnja. Po vsaki uporabi usnje skrbno očistite z vlažno krpo, da odstranite znoj in druge nečistoče. Za temeljitejšo nego občasno uporabite visokokakovostno kremo za nego usnja, ki neguje material in ga ohranja prožnega. Pazite, da usnja po nepotrebnem ne izpostavljate soncu, in ga hranite v suhem in hladnem prostoru, da ga zaščitite pred poškodbami. Če boste upoštevali te preproste korake, bo BDSM šlager "TwilightTamer" zvest spremljevalec med vznemirljivimi trenutki še vrsto let.

    Več podrobnosti:

    • BDSM slapper "TwilightTamer
    • Impact Play Pripomoček iz Mauvais Garçon Serije iz MEO
    • Dimenzije: Širina 8,5 cm, širina ročaja 4 cm
    • Skupna teža približno 140 gramov
    • Material: usnje
    • Kakovost in izkušnje, ki navdušujejo: MEO ni le ime, temveč sinonim za kakovost in inovativnost na področju visokokakovostnih pripomočkov BDSM. Podjetje MEO že leta predstavlja vrhunske izdelke iz najboljših materialov, ki so izdelani z največjo skrbnostjo in natančnostjo. Izdelki v ponudbi Mauvais Garçon so odličen primer izdelave in strokovnega znanja, ki ga podjetje MEO vloži v vsakega od svojih izdelkov. Ti biči BDSM s svojo robustno konstrukcijo in elegantnim dizajnom poosebljajo strast in izkušnje, s katerimi MEO razvija izdelke za zahtevne poznavalce. Kupci po vsem svetu cenijo trpežne in zanesljive izdelke, ki ne le izpolnjujejo njihova pričakovanja, temveč jih tudi redno presegajo. Ta izdelek je več kot le pripomoček BDSM - je izraz predanosti, kakovosti in inovativnosti podjetja MEO v vsaki podrobnosti.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Ocenjevanje 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Napišite svoj pregled

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrhunec v igri čutov.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrhunec v igri čutov.

        Z MEO BDSM slapperjem "TwilightTamer" iz serije Mauvais Garçon boste odkrili novo dimenzijo Impact Play. Ta fascinanten pripomoček BDSM je kot nalašč za vse, ki obožujejo prepletanje moči in podrejenosti.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        10 drugi izdelki iz iste kategorije: