Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Shibari bondage - vratna manšeta z povodcem

Ta čudovit pripomoček združuje estetiko tradicionalne japonske vezave s kakovostjo visokokakovostnih materialov. Uživajte, ko vas Dom ali ljubica v javnosti ali doma vodi na povodcu s tem šibarijskim vratnim privezom s povodcem, izdelanim iz pletene vrvi.

Več informacij

3151/00

na voljo

    Več informacij

    Ta čudovit pripomoček združuje estetiko tradicionalne japonske vezave s kakovostjo visokokakovostnih materialov. Uživajte, ko vas Dom ali ljubica v javnosti ali doma vodi za povodec s tem šibarijskim vratnim privezom s povodcem, izdelanim iz pletene vrvi. Omejevanje vratu je mogoče prilagoditi obsegu vratu s pomočjo zaklepnega vozla in je primerno za ženske in moške.

     

    Kaj je posebnega pri tem izdelku iz serije Shibari podjetja MEO?

     

    Shibari je tradicionalna japonska umetnost zavezovanja vrvi. Sliši se zapleteno, vendar je. Prav zato so se razvijalci izdelkov MEO® iz Nemčije povezali z vodilnimi strokovnjaki za BDSM v Tokiu in zasnovali serijo pripravljenih omejitev, ki temeljijo na vezanju Shibari. Ker so bila ta omejevanja že ročno izdelana na Japonskem, lahko začnete takoj, ne da bi vam bilo treba obvladati zapleteno vozlovodstvo.

     

    Poleg zakusnega gaga za bondage, ovratnice za bondage Shibari z vrvnim povodcem serija vključuje tudi okove za roke Shibari, japonski bič in celo celoten komplet Hogtie. Vozlana sredstva za zadrževanje iz bombažne vrvi niso le videti šibarijevsko in elegantno, sredstva za zadrževanje in dodatki so tudi udobni za nošenje, so mehki na koži in se ne vrezujejo. Omejitve se hitro namestijo - kot nalašč za vse ljubitelje bondage in tudi za začetnike!

     

    Poudarki:

     

    • Ročno izdelana vratna ovira z vodilno linijo v videzu shibari.
    • Zmanjšana, a elegantna oblika za estetsko erotično bondage.
    • Pletena naravna vrv, 100 % varna za telo in brez kemikalij
    • Visoko udobje pri nošenju/vezanju: bombažne vrvi so mehke in se ne vrezujejo.
    • Obvezen pripomoček za vse, ki so v razmerju Dom/sub.

     

    Kaj pomeni vezanje Shibari?

     

    Shibari prihaja iz Japonske in pomeni nekaj podobnega kot "zvezati". Zato ljudje pogosto govorijo o japonski bondage. Vendar pa je shibari veliko bolj povezan s samo umetnostjo vezanja kot pa z izvajanjem moči in prevlade. Medtem ko gre pri čisti bondage BDSM za razjasnitev, kdo je Top in kdo Bottom, gre pri shibariju za umetnost bondage same. Za izvajalca vezanja je običajno zadovoljstvo, ko vidi vezano osebo, kako umetniško zvezana in negibna leži pred njim ali njo. Za to popolno vezanje obstaja veliko različnih tehnik. Nekatere se uporabljajo samo za imobilizacijo osebe Bottom. Druge se zgledujejo po zgodovini in so namenjene poudarjanju in poudarjanju estetike zvezanega telesa.

     

    Kako skrbeti za izdelek?

    Vrv očistite pod tekočo vodo z blagim milom. Če želite čistiti bolj temeljito, uporabite naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vrhunski pripomoček: ovratnica za vezanje Shibari s povodcem
    • Premer ovratnice: 12 cm - 30 cm
    • Univerzalna velikost
    • Material: najboljši japonski bombaž
    • Z našimi izdelki iz serije Shibari boste na svoji koži občutili zelo čuten občutek vrvi. Vsi izdelki iz te serije so ročno tkani za MEO na Japonskem iz prožnega bombaža z gladkimi vlakni.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Ocenjevanje 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Ocenjevanje 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Ocenjevanje 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Ocenjevanje 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Ocenjevanje 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Ocenjevanje 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Napišite svoj pregled

                  Shibari bondage - vratna manšeta z povodcem

                  Shibari bondage - vratna manšeta z povodcem

                  Ta čudovit pripomoček združuje estetiko tradicionalne japonske vezave s kakovostjo visokokakovostnih materialov. Uživajte, ko vas Dom ali ljubica v javnosti ali doma vodi na povodcu s tem šibarijskim vratnim privezom s povodcem, izdelanim iz pletene vrvi.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  30 drugi izdelki iz iste kategorije: