Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Analni čep - analni čudež

Ta analni čep je čisti užitek in upravičeno velja za enega najboljših analnih čepov na svetu. Analni čep je primeren za moške in ženske. Narejen je iz telesu prijaznega silikona, zaradi anatomske oblike pa lahko butt plug diskretno, udobno in varno nosite v sebi ves dan. Analni čep je na voljo v 4 velikostih.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Ta analni čep je čisti užitek in upravičeno velja za enega najboljših analnih čepov na svetu. Analni čep je primeren za moške in ženske. Narejen je iz telesu prijaznega silikona, zaradi anatomske oblike pa lahko butt plug diskretno, udobno in varno nosite v sebi ves dan. Analni čep je na voljo v 4 velikostih, od začetnikov do analnih profesionalcev.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem analnem čepu?

     

    Ta analni čep je analna igrača, ki jo morate imeti! V primerjavi z drugimi analnimi čepki vam ponuja številne tehnične prednosti. Zaradi svoje posebne podlage se analni čep sesa med zadnjico. Zato lahko analni čep diskretno nosite 24 ur na dan in 7 dni v tednu ter uživate v analnih užitkih na vsakem koraku. Njegova čudovita, izjemno mehka in brezšivna površina iz vrhunskega silikona je preprosto neverjetna. Zaradi vseh teh prednosti analni čep z nekaj kapljicami lubrikanta zdrsne v vas, kot da bi sam zdrsnil. Za lažjo vstavitev poskrbi tudi malo pršila EXTREMEO, ki sprosti anus.

     

    Uspešen in priljubljen: analni čudež iz MEO ®

     

    Po številnih testih in pogovorih z našimi strankami smo lahko še dodatno optimizirali naše zelo uspešne analne čepke! Rezultat je anatomsko popoln analni čep, ki ga ponujamo v 4 velikostih.

     

    Najboljši analni čep iz silikona

     

    Analni čep je tako popolno oblikovan, da ga imenujemo tudi analni čudež. Zaradi 4 različnih velikosti je analni čep primeren za začetnike, napredne in profesionalce ter butt plug za moške in ženske. Analni čep lahko še posebej udobno nosite dlje časa. Med našimi analnimi seks igračami je ta butt plug najbolje prodajana v naši spletni seks trgovini.

     

    Zaradi svoje posebne zasnove analni čep izvaja pritisk točno tam, kjer se počuti resnično dobro. Posebna oblika analnega čepka omogoča enostavno vstavljanje, tako da tudi začetniki niso preobremenjeni. Za varnost in udobje poskrbi popolnoma oblikovana anatomska noga.

     

    Pri materialu, iz katerega je izdelan analni čep, ne smete sklepati kompromisov.

     

    Analni čep je izdelan iz posebno kakovostnega silikona z žametno mehko površino. Je dovolj trd in hkrati čudovito prožen, da ga je mogoče zelo enostavno vstaviti. Zagotavlja zelo visoko udobje pri nošenju in varno ostane v vas, ne da bi zdrsnil ven.

     

    Analni čep v 4 velikostih za vsakogar! Za začetnika, naprednega ali profesionalca!

     

    V primerjavi z drugimi analni čepi je analni čep popoln za vse, ki obožujejo analno erotiko. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega, ta analni čep resnično osreči vsakogar in zagotavlja posebno lepe, intenzivne občutke. Analni čep je na voljo v 4 velikostih:

     

    Majhen - Majhen analni čep za začetnike: širina nožice 105 mm, dolžina za vstavljanje 100 mm, premer od 25 mm do 48 mm.

    Medium - analni čep za izkušene uporabnike: širina stopala 130 mm, dolžina za vstavljanje 120 mm, premer od 32 mm do 58 mm.

    Large - velik analni čep za izkušene in profesionalne uporabnike: širina stopala 150 mm, dolžina za vstavljanje 150 mm, premer od 38 mm do 70 mm.

    XL - analni čep za profesionalce: širina stopala 180 mm, dolžina za vstavljanje 165 mm, premer od 43 mm do 80 mm.

     

    Uporaba in čiščenje analnega čepka:

     

    Z ustreznim lubrikantom za analne čepke je še bolj zabavno! Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo® ali Alphamale ®. Analni čep morate pred uporabo in po njej očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN. Pred uporabo analnega čepka lahko uporabite tudi analno prho, da se očistite od znotraj.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Analni čep - Anal Miracle
    • Na voljo v črni in rumeni barvi.
    • Na voljo v 4 velikostih
    • Analni čep je izdelan iz visokokakovostnega silikona, je varen za telo, nestrupen, brez ftalatov in združljiv z lubrikanti na vodni osnovi.
    • Velikost: glej ilustracijo
    • Izdelan iz visokokakovostnega silikona, brez ftalatov
    • Analna spolna igrača za vsakogar; bodisi kot butt plug za moške bodisi kot analni čep za ženske
    • Izpostavljen v naši spletni seks trgovini in izbran kot najboljši analni čep z največjim zadovoljstvom strank.
    • Prosimo, da analni čep uporabljate samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale ali AQUAMEO in naš Lube Shooter.
    • Priporočamo naš izdelek EXTREMEO: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga pri analnem seksu brez zavor.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top Teil - so gut dass ich sie auf Vorrat gekauft habe

    lässt sich endlos tragen, sehr komfortabel. Der beste Plug den ich je hatte

    Wenn ich mir was wünschen dürfte, den M in der Breite des L. Der L ist mir zu lange auch wenn ich die Größe mag.

      Ocenjevanje 

      Ottimo plug

      Ottimo plug, facile da inserire e togliere

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      stringzest

      Als versierter „Analerotiker“ kann ich nur noch sagen: WOW!!! Ob beim Biken, Fitness oder einfach nur so unter der Jeans: Einsame Klasse… Mit dem ANALWUNDER z. B. auch beim Baden und in der Sonne: OBERGEIL !! Und beim sportlichen Schwimmen oder in der Fitness-Gym: MEGAGEIL !!! (Den Anusabschluss meiner bisherigen Buttplungs musste ich z. B. immer modifizieren, damit sie auch unter einem z. B. G-String gut und unsichtbar zu tragen sind). Der ANALWUNDER sitzt „out-of-the-box“ perfekt in der Ritze. Mit seinem elastischen Silikon und der assymetrischen Form stimuliert er auch besonders lustvoll die Prostata. Bei WAS und WIE auch immer – macht stets geile Laune...!!!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      WoW

      J’ai le plus grand chez moi et juste wow, je trouve la base un peu épaisse qui parait légèrement dans les vêtements.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Meraviglia

      Acquistato nelle misura XL , questo plug si inserisce facilmente grazie anche alla sua forma leggermente schiacciata. Riempie in modo meraviglioso andando a stimolare in modo molto intenso e particolare .... Da provare !!

      • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Super matière

      Très agréable, assez souple,
      format XL pour personnes expérimentées.
      Bonnes sensations

      • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      What a great way to start the day!

      Perfect size and length. Very comfortable, talk about morning missile, so far it's my favorite 24/7 butt plug.

      • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Whoa

      Whoa. This takes time to stretch and get it to fit. The feeling of a full fit

      • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied

      • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Sensazione fantastica

      Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

      • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Total ausfüllend geil

      Die Butt Plugs sind so weich, so angenehm und total ausfüllend im A.... Das Silikon scheint sehr hochwertig zu sein. Ebenso die Vearbeitung. Wir hatten schon ähnliche Butt Plugs da kam uns das Material aber nicht so gut vor. Wir freuen uns tierisch auf die größeren Größen ausprobieren.

      • 6 od 6 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Analni čep - analni čudež

      Analni čep - analni čudež

      Ta analni čep je čisti užitek in upravičeno velja za enega najboljših analnih čepov na svetu. Analni čep je primeren za moške in ženske. Narejen je iz telesu prijaznega silikona, zaradi anatomske oblike pa lahko butt plug diskretno, udobno in varno nosite v sebi ves dan. Analni čep je na voljo v 4 velikostih.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: