Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Usnjene manšete za bicepse / manšete za roke

Naprava za vezanje MEO® je sestavljena iz dveh bicepsastih manšet s trdno povezanimi opornicami za podlaket, ki prisilijo Sub v podrejen, imobiliziran položaj.

Več informacij

1884/00

na voljo

    Več informacij

    Naprava za vezanje MEO® je sestavljena iz dveh bicepsastih manšet s trdno povezanimi opornicami za podlakti, ki Sub prisilijo v predan, imobiliziran položaj.

     

    MEO® bicepsna opornica vam omogoča, da radikalno omejite partnerjevo gibanje. Tesno povezane usnjene manšete so pritrjene okoli bicepsa in na sredini podlakti ter preprečujejo, da bi Sub dvignil, razširil ali premaknil roke naprej. Zapenjanje z zaponko, podobno pasu, omogoča prilagajanje različnim velikostim rok.

     

    Ta visokokakovostni bondage pripomoček za omejevanje bicepsa je izdelan iz izjemno trpežnega usnja, dodatki pa so izdelani iz nerjavečega jekla. Ko si ga nadenete in določite njegovo velikost, bo omejitev bicepsa znatno omejila vsakršno gibanje. Sub Z nameščenim omejevalnikom bicepsa je praktično nemogoče premikati roke. To zelo omejujočo bicepsno opornico je mogoče kombinirati tudi s parom ročnih ovir, da še dodatno omejite gibanje svojega sužnja.

     

    Manšeta za bicepse je v celoti nastavljiva po velikosti in izjemno robustna, da se prilagodi vsem tipom in velikostim telesa ter se upre vsem poskusom vašega podrejenega, da bi se ji iztrgal.

     

    Ni brez razloga, da je usnje material, ki navdušuje ljubitelje bondage po vsem svetu. Vonj in občutek pravega usnja sta preprosto neprimerljiva. Pomembno je, da ste pozorni na visoko kakovost in skrbno izdelavo, da boste v izdelkih uživali dolgo časa. Podjetje MEO® zato pripisuje velik pomen izbiri ustreznih vrst usnja in s sodelovanjem z najboljšimi sedlarji v državi zagotavlja posebno visoko kakovost, ki izpolnjuje vse zahteve.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Vključuje tudi manšeto za bicepse, ki je sestavljena iz manšete za zgornji in spodnji del roke
    • Obseg dobave: 1 par manšet za bicepse (za levo in desno roko)
    • Razvili so jo strokovnjaki za BDSM
    • Material: trpežno usnje, zakovice in zaponke iz jekla

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Weiterempfehlung

    Ihr erhaltet zwei Bizeps-Fesseln, die ihr jeweils am Oberarm fixieren könnt und daran direkt die Option habt, das jeweilige Handgelenk gleich parallel zu fesseln. So könnt ihr die Beweglichkeit von euch oder eurem Partner radikal einschränken und auch gegebenenfalls in eine stark ausgelieferte Position bringen. Das alleine hat schon einen hinreißenden Anreiz meiner Ansicht nach. Die Position ist zwar anfangs etwas ungewöhnlich und sie dienen auch nicht der Selbstfesselung (das wäre einfach nicht zu bewerkstelligen). Aber mit etwas Hilfe steht ihr schnell gefesselt da und könnt nicht mehr auf eure Arme zurückgreifen.

    Qualität:
    Die Bizeps-Fesseln sind extrem strapazierfähig und anfangs noch sehr steif. Wie üblich muss man das Leder erst mal etwas eintragen, damit es weicher wird. Die nieten und Schnallen bestehen aus echtem Edelstahl und sind somit auch bruchfest (außer ihr legt es darauf an, ich traue euch und mir zu, fast alles kaputt zu bekommen)

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Schnell und einfach zu fixieren.

    Super für meinen Freund ! Schnell und einfach zu fixieren.
    Wer auf so etwas steht liegt mit diesem super Produkt genau richtig.
    Ein Tipp: Kaufen Dir noch die passende Augenbinde dazu!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Usnjene manšete za bicepse / manšete za roke

    Usnjene manšete za bicepse / manšete za roke

    Naprava za vezanje MEO® je sestavljena iz dveh bicepsastih manšet s trdno povezanimi opornicami za podlaket, ki prisilijo Sub v podrejen, imobiliziran položaj.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: