Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke je obvezen za ljubitelje bondage! Vsi, ki iščete vrhunsko izkušnjo bondage, ne smete zamuditi tega pripomočka. Bullock Tie Yoke je kot nalašč za ubogljive sužnje, saj ta pillory povezuje vrat s penisom in modi ter zagotavlja močan občutek podrejenosti, discipline in nadzora.

Več informacij

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    BDSM 2.0: Bullock Tie Yoke in zakaj je obvezen pripomoček za ljubitelje bondage! Če iščete edinstveno in vrhunsko izkušnjo bondage, ne smete zamuditi tega pripomočka podjetja MEO. Bullock Tie Yoke je prava stvar za podrejenega sužnja, saj ta impresivni pillory povezuje vrat s penisom in testisi ter zagotavlja močan občutek podrejenosti, discipline in nadzora.

    The Bullock Tie Yoke - A bridge between past and present!

    Zgodovinsko gledano ima pillory v mnogih kulturah globoko zakoreninjen pomen. Stebrišče ni služilo le kot orodje za kaznovanje, temveč tudi kot simbol pokorščine in poslušnosti vladavini in višjim avtoritetam. Naš pillory, imenovan Bullock Tie Yoke, združuje ta zgodovinski izvor s sodobnim svetom BDSM, saj združuje tradicionalno izdelavo s sodobnim dizajnom.

    Poudarki in prednosti za podrejenega moškega, ki želi na novo določiti svoje meje:

    • Visokokakovostna izdelava: izdelan iz lesa, ta pillory ne navdušuje le z estetiko, temveč tudi s svojo robustno in zanesljivo konstrukcijo.
    • Vsestranska uporaba: Ballbusting , CBT ali igranje z vročim voskom - možnosti so tako raznolike kot vaše fantazije.
    • Varnost in udobje: Kljub svoji robustnosti je Bullock Tie Yoke zasnovan tako, da ga lahko udobno uporabljate dlje časa. Toda pozor, več kot pol ure je lahko pravi izziv!
    • Popoln nadzor: S strukturirano povezavo treh delov, zavarovanih z zatiči in našimi podobnimi ključavnicami, je nemogoče izstopiti iz stebrička.


    Ta impresivni stebriček, natančno izdelan iz lesa, ponuja edinstveno kombinacijo tradicije in sodobnosti! Za podrejenega moškega Bullock Tie Yoke predstavlja intenzivnost podrejenosti, ki jo je težko opisati z besedami. Stebriček ne služi le kot fizična omejitev, temveč je tudi simbol popolne podrejenosti. Hkratno vezanje vratu, penisa in mošnje še okrepi občutek, da ste prepuščeni na milost in nemilost drugim, ter omogoči globljo čustveno vez in intenzivnejšo izkušnjo podrejenosti. Dominantni partnerji cenijo Bullock Tie Yoke zaradi njegove neposredne izraznosti. Pladenj se lahko uporablja ne le kot učinkovito sredstvo podrejanja, temveč tudi kot vizualni simbol dominacije in moči. Dejstvo, da pillory zveže tako vrat kot najbolj občutljive predele podrejenega moškega, omogoča različne igre in krepi razmerje moči.

    Več podrobnosti:

    • Pillory - Bullock Tie Yoke
    • Oprema za bondage
    • Dimenzije: Skupna dolžina 58 cm. Z okroglo odprtino 14 cm za vrat ter okroglo odprtino 50 mm za penis in moda je kot nalašč za vsakega moškega. Debelina materiala: Robusten material debeline 32 mm obljublja trpežnost in odpornost.
    • Teža: Velika teža približno 1 kg zagotavlja stabilnost in močno prisotnost.
    • Material: les, kovina
    • Čiščenje in nega: Spletna stran Bullock Tie Yoke si zasluži najboljšo nego, da bo vedno v odličnem stanju. Priporočamo, da ga po vsaki uporabi očistite z našim razpršilom VERYCLEAN. To ne zagotavlja le higienične uporabe, temveč tudi dolgo življenjsko dobo stebrička.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke je obvezen za ljubitelje bondage! Vsi, ki iščete vrhunsko izkušnjo bondage, ne smete zamuditi tega pripomočka. Bullock Tie Yoke je kot nalašč za ubogljive sužnje, saj ta pillory povezuje vrat s penisom in modi ter zagotavlja močan občutek podrejenosti, discipline in nadzora.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: