Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM elektrostimulacija

Glasilo

E-Stim veslo z bodicami: elektrizirajoča izkušnja BDSM, ki jo je pripravil Dr. Sado

Pozabite na vse, kar veste o slačenju: E-Stim veslo z bodicami Dr. Sado je naslednja stopnja! Ste pripravljeni na intenzivno seanso, ki bo spodbudila VSE vaše receptorje za užitek in bolečino na neprimerljiv način? Če je odgovor "Da, gospod", potem je najnovejši izum Dr. Sada prava stvar za vas!

Več informacij

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Pozabite na vse, kar veste o slačenju: E-Stim veslo z bodicami Dr. Sado je naslednja stopnja! Ste pripravljeni na intenzivno seanso, ki bo spodbudila VSE vaše receptorje za užitek in bolečino na neprimerljiv način? Če je odgovor "Da, gospod", potem je najnovejši izum Dr. Sada prava stvar za vas: BDSM veslo z elektrostimulacijo, ki pusti veliko več kot le vtis!

     

    Zakaj to veslo Dr. Sada obvladuje svet BDSM!

     

    Elektrizirajoče bodice naredijo vse, kar je pomembno! Bodice povečajo intenzivnost elektrostimulacije tako, da električni impulz osredotočijo na manjša območja in dele kože. To povzroči močnejši in popolnoma zgoščen občutek, ki ga sproži vsak udarec z lopatico BDSM. Tako se ne občuti le fizična bolečina užitka, ki jo povzročajo trni, temveč tudi dodatna spodbuda elektrostimulacije. Kombinacija ploskanja in elektrostimulacije ponuja dvojni občutek, ki je hkrati presenetljiv in intenziven. To je igrača BDSM, ki zagotovo ni za vsakogar, vendar je za tiste, ki si želijo visoko intenzivne in boleče "stimulacije", nepogrešljiv pripomoček v repertoarju BDSM.

     

    Želite bolj intenzivno izkušnjo? Dr. Sado ima rešitev!

    Posebnost erotične E-Stim (elektrostimulacije): E-Stim vam ponuja popolnoma novo izkušnjo med užitkom in bolečino. E-Stim neposredno nagovarja živce in po telesu pošilja nežne ali boleče električne valove. Ti edinstveni valovi občutkov so več kot le površinska stimulacija, prodrejo globoko v vas in ustvarijo dih jemajočo mešanico bolečine in užitka.

     

    Elektrostimulacija, pogosto imenovana e-stim, je hitro postala priljubljena praksa na sceni BDSM, ki odpira nova obzorja užitka in podrejanja. V scenarijih BDSM je elektrostimulacija povezana s konceptoma nadzora in podrejenosti. Prevladujoči partner lahko nadzoruje intenzivnost in pogostost električnih impulzov, kar seansi doda dodatno plast moči in prevlade. Ni pomemben le fizični občutek, temveč tudi psihološka komponenta - zavedanje, da druga oseba nadzoruje te intenzivne in nenavadne občutke. E-stim je tudi odličen način za raziskovanje meja. Vsak se namreč na električno stimulacijo odziva drugače: kar ena oseba občuti kot rahlo mravljinčenje, je lahko za drugo intenzivno in premočno. Ta igra negotovosti in pričakovanja lahko poglobi vez med partnerjema in ponuja vznemirljivo spremembo v primerjavi s tradicionalnimi praksami BDSM.

     

    S sadomazohističnim veslom E-Stim Paddle podjetja Dr. Sado lahko uresničite svoje sadomazohistične fantazije:

    • Na eni strani deset bodic zagotavlja intenziven, boleč občutek, medtem ko je druga, gladka stran idealna za klasično ploskanje ali nežnejše dotikanje.
    • Električni trenutki: Vklopite elektrostimulacijo in začutite, kako vsak udarec z lopatico dobi dodatno razsežnost zaradi električno prevodnih bodic. Izbirate lahko med dvema stopnjama intenzivnosti - preizkusite obe in poiščite svoj pravi trenutek.
    • Stil in material: Veslo Estim Paddle v hladni črni barvi je kombinacija veganskega usnja (PU) s čudovitimi kovinskimi poudarki brez niklja. Prava paša za oči in elegantna igrača BDSM za vašo zbirko.
    • Ni vam treba menjati baterije: S priloženim kablom USB lahko veslo vedno znova napolnite.

     

    Varnostno opozorilo: lopatice BDSM ne uporabljajte v stiku z vodo. Izdelkov za elektrostimulacijo ne smete uporabljati v predelu prsnega koša in niso primerni za osebe s srčnim spodbujevalnikom.

     

    Dodatne informacije:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Ocenjevanje 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      E-Stim veslo z bodicami: elektrizirajoča izkušnja BDSM, ki jo je pripravil Dr. Sado

      E-Stim veslo z bodicami: elektrizirajoča izkušnja BDSM, ki jo je pripravil Dr. Sado

      Pozabite na vse, kar veste o slačenju: E-Stim veslo z bodicami Dr. Sado je naslednja stopnja! Ste pripravljeni na intenzivno seanso, ki bo spodbudila VSE vaše receptorje za užitek in bolečino na neprimerljiv način? Če je odgovor "Da, gospod", potem je najnovejši izum Dr. Sada prava stvar za vas!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      19 drugi izdelki iz iste kategorije: