Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Dodatki

Glasilo

Samolepilne elektrode - okrogle, 35 mm

Te elektrode se uporabljajo za prenos električnih impulzov iz naprave za elektrostimulacijo v telo. Pritrdijo se neposredno na kožo, odvisno od želenega območja stimulacije na penisu, testisih, anusu ali spolovilu.

Več informacij

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/kos

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Samolepilne elektrode MEO®: okrogle, vsestranske in koži prijazne

    Te elektrode se uporabljajo za prenos električnih impulzov iz naprave za elektrostimulacijo na telo. Prilepijo se neposredno na kožo, odvisno od želenega območja stimulacije na penisu, modih, anusu ali spolovilu.

    Poudarki izdelka:

    • Samolepilne in koži prijazne: Elektrode se varno in udobno prilepijo na različne dele telesa - na penis, moda, anus ali spolovilo. Njihov koži prijazen material zagotavlja prijetno uporabo tudi pri dolgotrajnem nošenju.
    • Visokokakovostni material: V skladu z jamstvom kakovosti MEO® so te elektrode izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo vzdržljivost in zanesljivost.
    • Za večkratno uporabo: Okrogle elektrode so oblikovane tako, da jih lahko večkrat uporabite, ne da bi pri tem izgubile lepilno moč. Zaradi tega so stroškovno učinkovita in okolju prijazna možnost za elektrostimulacijo.
    • Združljive z napravami za elektrostimulacijo: Te elektrode so popolnoma usklajene z našimi napravami za elektrostimulacijo, zato so nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje te posebne vrste stimulacije.


    Elektrode imajo samolepilno plast, ki omogoča varno in udobno pritrditev na kožo brez potrebe po dodatnem pritrdilnem materialu ali gelu. Tako so enostavne za uporabo in zagotavljajo dober stik s kožo.

    Uporaba pri elektrostimulaciji:

    Na področju BDSM in erotike se elektrode te vrste uporabljajo za različne vrste elektrostimulacije, ki lahko segajo od blagega mravljinčenja do intenzivnejših občutkov.

    Ne glede na to, ali že imate izkušnje z elektrostimulacijo ali šele začenjate v tem vznemirljivem svetu, so samolepilne elektrode MEO® odličen dodatek, ki bo vaše doživetje dvignil na višjo raven.

    Več podrobnosti:

    • Samolepilne elektrode
    • 10 kosov
    • Premer 35 mm
    • Za povezavo z našimi napravami za elektrostimulacijo
    • Na voljo so različni adapterji (glej dodatno opremo)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Samolepilne elektrode - okrogle, 35 mm

    Samolepilne elektrode - okrogle, 35 mm

    Te elektrode se uporabljajo za prenos električnih impulzov iz naprave za elektrostimulacijo v telo. Pritrdijo se neposredno na kožo, odvisno od želenega območja stimulacije na penisu, testisih, anusu ali spolovilu.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: