Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Plinske maske BDSM

Glasilo

Plinska maska BDSM S10.2

S to osupljivo plinsko masko se potopite v temne in fascinantne sfere BDSM! Ta visokokakovostna plinska maska je popoln pripomoček za ljubitelje intenzivnih scenarijev nadzora in vam ponuja neprimerljivo izkušnjo nadvlade in podrejenosti.

Več informacij

3363/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte S10.2 - poklon klasični plinski maski S10 za ljubitelje BDSM in gume.

    Potopite se v svet intenzivnih čutnih doživetij z našo plinsko masko S10.2, ki je poklon kultni maski S10. S posebnim poudarkom na potrebah skupnosti BDSM ter ljubiteljev gume in fetiš oblačil S10.2 ponuja mešanico nostalgičnega dizajna in sodobne funkcionalnosti.

    Lastnosti izdelka:

    • Kljub temu, da je model S10.2 nastal po navdihu legendarnega modela S10, želimo jasno poudariti, da gre za samostojen razvoj. S10.2 je poklon izvirniku, prilagojen zahtevam današnjih praks BDSM in fetišističnih dogodkov.
    • Vsestranska združljivost: S10.2 je opremljen s standardiziranim priključkom za cev plinske maske M40, zato odpira široko paleto možnosti. Združljiv je s številnimi dodatki, zato je vsestranski pripomoček za vaše individualne potrebe.
    • Visokokakovostna izdelava: Kakovosti in pristnosti pripisujemo velik pomen. Plinska maska S10.2 je izdelana iz visokokakovostnih materialov in navdušuje tako vizualno kot funkcionalno.
    • Udobje pri nošenju in prileganje: Nastavljiv naglavni trak omogoča optimalno prilagoditev plinske maske različnim velikostim glave. Ergonomska oblika zagotavlja udobno prileganje tudi pri dolgotrajnem nošenju.
    • Nujna oprema za dogodke: Naj gre za zasebne seanse BDSM ali javne fetišistične dogodke, maska S10.2 daje močan vizualni pečat in vaši obleki doda edinstven pridih.


    S10.2 je več kot le plinska maska - je povabilo k preseganju meja in odkrivanju novih dimenzij čutnosti. Vstopite v svet, kjer se nadzor in podrejanje srečata na izjemen način.

    Več podrobnosti:

    • Plinska maska BDSM
    • S standardnim priključkom za plinsko masko M40.
    • Fantastičen videz
    • Z nastavljivim trakom za glavo.
    • Pozor! Ta plinska maska je namenjena izkušenim osebam, ki se ukvarjajo s konsenzualnimi dejavnostmi BDSM. Varnost, komunikacija in dobro počutje vseh udeležencev so vedno na prvem mestu.
    • Opomba: Velik pomen pripisujemo preglednosti in iskrenosti. Plinska maska S10.2 je lasten razvoj, ki ga je navdihnila maska S10, izdeluje pa jo eden od naših partnerjev. Zagotavljamo kakovost in pristnost naših izdelkov ter v celoti stojimo za svojo ponudbo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    A must-have for any breath control enthusiast

    I recently ordered the BDSM gas mask from the MEO online store and am absolutely delighted with the quality and comfort of this product. As a long time fan and collector of such items, I was looking for something special to add to my collection that was also practical to use. This mask has far exceeded my expectations! The workmanship is top notch - sturdy material that is still comfortable to wear for long sessions. The adjustable straps and padded interior ensure a perfect fit with no pinching or uncomfortable marks. I was particularly impressed by the well thought-out design, which is not only visually appealing, but also doesn't restrict breathing - an important criterion for me. Another highlight was the fast and discreet shipping. I had the package in my hands just a few days after ordering - in Helsinki! I was impressed by how carefully and discreetly the product was packaged, which is very important to me as discretion is a top priority for me. In summary, I can say that this BDSM gas mask is not only a visual eye-catcher, but also leaves nothing to be desired in terms of quality and comfort. I would recommend it to anyone who wants to take their BDSM experience to a new level. A big thank you to the store for this great item and the excellent service. I'm looking forward to my next order!

      Ocenjevanje 

      Hammer Erfahrung

      Mit den Poppers Zubehörteilen ist die Maske eine Hammererfahrung.

        Napišite svoj pregled

        Plinska maska BDSM S10.2

        Plinska maska BDSM S10.2

        S to osupljivo plinsko masko se potopite v temne in fascinantne sfere BDSM! Ta visokokakovostna plinska maska je popoln pripomoček za ljubitelje intenzivnih scenarijev nadzora in vam ponuja neprimerljivo izkušnjo nadvlade in podrejenosti.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        21 drugi izdelki iz iste kategorije: