Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Plinske maske BDSM

Glasilo

Quick Power - Dvojni inhalator za poppers

Magnetno, mistično, čarobno: vaš ključ do intenzivnega uživanja v popperju! Odkrijte naše Quick Power Dvojni inhalator z močnim magnetnim zapiranjem, ki vam omogoča hkratno uživanje v različnih vrstah poppersov.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Magnetno, mistično, čarobno: vaš ključ do intenzivnega uživanja v popperju! Odkrijte naše Quick Power Dvojni inhalator z močnim magnetnim zapiranjem, ki vam omogoča, da hkrati uživate v različnih vrstah poppersov.

    Zakaj naš novi inhalator prekaša vse druge!

    Minili so dnevi, ko ste morali stekleničko poppersa držati pod nosom! Naš Quick Power Inhalator za poppers ne prinaša le revolucije v načinu uporabe, temveč tudi večkratno poveča učinek.

    "Neverjetno! Neverjetno! Tako izjemno učinkovit in popolnoma praktičen!" To vedno znova slišimo od zadovoljnih uporabnikov in uporabnic našega Quick Power Dvojnega inhalatorja za poppers. Ste pripravljeni na novo, vznemirljivo izkušnjo? Naš dvojni inhalator z dvema ločenima inhalacijskima komorama vam omogoča, da skozi obe nosnici hkrati inhalirate dve različni vrsti poppersa. Komori napolnite z izbranim popperjem za edinstveno intenzivno doživetje z enim samim vdihom! To je idealno za še hitrejši učinek in vam omogoča, da poskusite in ustvarite svoje kombinacije.

    Doživite takojšnjo ekstazo z najhitrejšim inhalatorjem na trgu!

    Predstavljajte si: Imate spolni odnos in se ne želite motiti z zapletenimi mehanizmi, ki uničujejo razpoloženje. Zaradi amuletne oblike in praktičnega magnetnega zapirala je dvojni inhalator izjemno hiter, enostaven in nevsiljiv za uporabo - kot nalašč za na poti. Odpiranje in zapiranje je bliskovito hitro - tako hitro, da ga komaj opazite. Velika prednost pred vijačnimi pokrovčki običajnih enojnih inhalatorjev.

    Preizkusite različne kombinacije in doživite novo dimenzijo seksa z dvojnim poppers inhalatorjem Quick Power!

    Za mnoge je uporaba poppers - okusov, ki jih lahko uživate s tem inhalatorjem - vznemirljiva spremljevalka seksa. Znano je, da popperji ustvarjajo občutek evforije, spodbujajo čute in včasih celo sproščajo mišice, kar je lahko še posebej koristno med analnim seksom.

    Inhalator Quick Power double popper lahko preprosto uporabljate kjerkoli in kadarkoli:

    • Odprite napravo tako, da obrnete pokrovček.
    • Za odprtje inhalatorja obrnite dve valjasti paličici iz inhalatorja.
    • Inhalatorski paličici napolnite s po enim popper absorberjem (glejte dodatno opremo).
    • Oba absorberja napolnite s popperji, dokler nista popolnoma nasičena.
    • Inhalatorski paličici vstavite nazaj v inhalator.
    • Zdaj lahko uporabite Quick Power Dvojni inhalator lahko zdaj takoj uporabite ali pa ga do naslednje uporabe popolnoma zaprete.


    Inhalator Poppers smo opremili z usnjeno ovratnico, tako da ga lahko nosite okoli vratu, na primer kot obesek. Za polnjenje inhalatorja potrebujete naše absorberje, ki jih ponujamo v praktičnem paketu po 100 kosov.

    Več podrobnosti:

    • Inhalator Poppers z magnetnim zapiranjem, ki ne pušča
    • Brez neprijetnega vonja, ko inhalatorja ne uporabljate!
    • Material: nerjaveče jeklo, usnje
    • Z usnjenim pasom
    • Dimenzije: 5 cm x 3,8 cm x 1,6 cm.
    • Absorber za popper (št. izdelka 1597/00) naročite ločeno.
    • Po uporabi odstranite absorber in uporabite Quick Power Očistite dvojni inhalator za poppers s spletno stranjo INSTACLEAN.
    • Z usnjenim ovratnikom: dolžina približno 100 cm (lahko se individualno skrajša)
    • Barve: črna, rdeča, modra
    • Opozorilo: Prosimo, da s poppersi ravnate odgovorno! Ne vdihavajte neposredno iz stekleničke, izogibajte se stiku s kožo in očmi. Ni primerno za uživanje. Poppers uporabljajte samo v dobro prezračenih prostorih. Ne uporabljajte, če imate težave s srcem ali krvnim tlakom ali med nosečnostjo.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Gut

    Gut

      Ocenjevanje 

      Links Jungle Juice und Rechts Rush

      Ging ordentlich ab Jungs! Das Ding lädt echt zum Ausprobieren ein!!!! Liebe es!!!!!!!!!!!!!!!

        Ocenjevanje 

        Funktioniert super

        Hätte ich nicht erwartet funktioniert aber super. Praktisch ist der Magnetverschluss. Riecht nicht, tropft nicht. Einfach super

          Napišite svoj pregled

          Quick Power - Dvojni inhalator za poppers

          Quick Power - Dvojni inhalator za poppers

          Magnetno, mistično, čarobno: vaš ključ do intenzivnega uživanja v popperju! Odkrijte naše Quick Power Dvojni inhalator z močnim magnetnim zapiranjem, ki vam omogoča hkratno uživanje v različnih vrstah poppersov.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          21 drugi izdelki iz iste kategorije: