Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Samostojni BDSM križ St Andrew's

Naš Andrejev križ je samostoječ, enostaven za sestavljanje in nastavljiv v kotu! Čeprav je izdelan iz jekla in lesa ter oblazinjen s peno in usnjem, tehta le 21,5 kg, zato ga je mogoče zlahka prevažati in po uporabi diskretno pospraviti.

Več informacij

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Andrejev križ ali križ BDSM je vrhunski pripomoček za podrejene in podrejene osebe! Revolucionarni Andrejev križ iz MEO razen osnovne oblike nima več veliko skupnega z originalnimi lesenimi Andrejevimi križi, saj je prefinjeno oblazinjen, prevlečen z visokokakovostnim veganskim usnjem in ga je mogoče pri postavitvi nagniti. Zaradi jeklene in lesene konstrukcije je ta Andrejev križ izjemno stabilen, odporen in varen za uporabo. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in premišljene zasnove je Andrejev križ podjetja MEO varen in vsestransko uporaben kos pohištva BDSM. Andrejev križ je primeren za vse telesne velikosti in teže ter je zasnovan tako za zasebno uporabo kot za profesionalne studie BDSM.

     


    Preoblikujte vsak prostor v sanjsko ječo BDSM!

    Andrejev križ je zdaj standardna oprema v vsakem studiu dominatrix. Tudi številni svingerski klubi imajo posebej opremljene sobe BDSM s križem svetega Andreja. Vse pogosteje pa je mogoče križ svetega Andreja BDSM najti tudi v zasebnih spalnicah.

    Naš križ svetega Andreja je samostoječ, razmeroma lahek, enostaven za sestavljanje in nastavljiv po kotu! Čeprav je izdelan iz trpežnega jekla in lesa ter oblazinjen z visokokakovostno peno in veganskim usnjem, tehta le 21,5 kg, zato ga lahko zlahka premikate ali celo vzamete s seboj! Na vsakem koncu Andrejevega križa je točka za pritrditev okovov za roke in gležnje.

    Poudarki:

    • Samostoječi: Ta samostoječi Andrejev križ lahko postavite na katero koli ravno površino v prostoru!
    • Nastavljiv kot: Prilagodi se vsaki situaciji in osebnim željam, saj je kot 70, 75 in 80 stopinj.
    • Podloga: Podloga iz veganskega usnja zagotavlja udobje med seanso BDSM.
    • Štiri pritrdilne točke: Andrejevega križa: štiri točke za pritrditev zapestij in gležnjev!
    • Prenosljiv: Celoten Andrejev križ tehta 21,5 kg, zato ga je mogoče enostavno prenesti ali odnesti na drugo lokacijo!


    Užitek podrejanja:

    Za križ svetega Andreja je značilna možnost popolne vezave in posledična negibnost uporabnika. Podrejeni partner je popolnoma prepuščen na milost in nemilost dominantnemu partnerju in se skoraj ne more premakniti. Vsakdo, ki je na ta način zvezan v Andrejev križ, hitro spozna, da je v tem položaju popolnoma prepuščen na milost in nemilost svojemu partnerju. Tako glava kot celoten zgornji del telesa sta aktivnemu partnerju prosto dostopna in ju lahko stimulira ali kaznuje. Enako velja za spolovila. Razprtih nog ni mogoče zapreti, tako da je mogoča vsakršna manipulacija z genitalijami.

    Kaj je tako posebnega pri tem križu BDSM?

    Poleg pohištva BDSM, kot so kletke, pillori in še veliko več, izdelujemo tudi ta nagibni Andrejev križ s stojalom. Naš BDSM Andrejev križ je brezčasen, razstavljiv Andrejev križ za prosto stoječo uporabo brez pritrditve na steno. Popoln Andrejev križ za vse potrebe in vsako velikost prostora, idealen za začetnike, napredne uporabnike in profesionalce. V primerjavi s podobnimi izdelki ta Andrejev križ ne pušča ničesar zaželenega, ne glede na to, ali se Andrejev križ uporablja zasebno ali v profesionalnem studiu BDSM. Stabilna podlaga omogoča, da ta andrejev križ postavite kamor koli v prostoru, tako da ga lahko uporabljate z vseh strani. Seveda lahko na križ svetega Andreja pritrdite tudi številne dodatke BDSM iz ponudbe MEO. Ker je naš Andrejev križ prevlečen s higieničnim veganskim usnjem, ga je po seansi bondage (telesne tekočine, vosek sveč, lubrikanti, olja itd.) enostavno očistiti. Andrejev križ se dostavi razstavljen, neopazno in varno zapakiran. Montaža je zelo preprosta in naš Andrejev križ BDSM je v nekaj minutah pripravljen za uporabo. Po uporabi lahko Andrejev križ hitro razstavite in diskretno pospravite v omaro ali pod posteljo.

    Kako Andrejev križ uporabim za vezanje?

    Andrejev križ ima vgrajene pripomočke za vezanje podrejenega partnerja. To lahko storite z usnjenimi manšetami, ročnimi okovi ali vrvmi. Pri tem domišljija ni omejena. Obstaja le ena omejitev: čas! Vsak suženj ima svoje fizične meje, ki jih je mogoče med vezanjem na Andrejevem križu čudovito raziskati. Že stati z razkrečenimi nogami je izziv, še bolj neprijetno pa je razkrečiti roke navzgor. Poleg tega roke postanejo vedno težje in težje same od sebe. Posledica je otrplost. Ravno zato je treba uporabljati visokokakovostne opornice za roke in noge. Priporočamo naše posebne opornice (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partner je zdaj zvezan - kaj sledi? Zdaj se začne dejanska seansa BDSM. Telo lahko prosto raziskujete in ustrezno stimulirate erogene cone. Če je suženj pritrjen z obrazom proti Andrejevemu križu, lahko seveda začnete tudi s klofutanjem in/ali bičanjem.

    Dodatne informacije:

    • Andrejev križ.
    • Material: jeklo, les, penasto oblazinjenje, imitacija usnja.
    • Vključen material za sestavljanje
    • Dimenzije po sestavitvi: 183,39 cm višine x 110,49 cm širine x 86,36 cm globine. Blazine za roke in noge: dolžina 73,66 cm x širina 16,51 cm. Blazina za trup: 48,26 cm dolga x 39,37 cm široka.
    • Nastavljivi koti nagiba: 70°, 75° in 80°
    • Teža: približno 22 kg
    • Več točk za pritrditev okovov za roke in gležnje.
    • Ker podrejena oseba stoji z nogami na tleh, medtem ko je privezana na Andrejev križ, je ta vrsta omejevanja praktično brez tveganja.
    • Andrejev križ je zdaj standardna oprema vsakega studia BDSM, številni svingerski klubi pa imajo posebej opremljene sobe BDSM s Andrejevim križem. Andrejev križ BDSM je vse pogostejši tudi v zasebnih spalnicah.
    • Če je oseba privezana na Andrejev križ, ne sme nikoli ostati sama. Tudi nepomembne težave imajo lahko resne posledice, če so osebe na ta način zvezane. Osebe z astmo ali težavami s srcem na splošno ne smejo biti privezane na Andrejev križ.
    • Andrejev križ lahko očistite tako, da ga popršite z našim pršilom VERYCLEAN in obrišete z mehko krpo.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Ocenjevanje 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Samostojni BDSM križ St Andrew's

      Samostojni BDSM križ St Andrew's

      Naš Andrejev križ je samostoječ, enostaven za sestavljanje in nastavljiv v kotu! Čeprav je izdelan iz jekla in lesa ter oblazinjen s peno in usnjem, tehta le 21,5 kg, zato ga je mogoče zlahka prevažati in po uporabi diskretno pospraviti.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: