Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spandex maske

Glasilo

Roza fetiš maska - spandex maska z odprtinami za oči

Odkrijte žensko plat sebe kot moškega s to roza spandex fetiš masko z odprtinami za oči. Ta fetiš maska vam med anonimnim seksom ponuja vrsto prednosti, ki vas bodo vzburile in popolnoma izpolnile:.

Več informacij

3378/00

24,90 €


-65%

8,72 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte žensko plat sebe kot moškega s to roza spandex fetiš masko z odprtinami za oči. Ta fetiš maska vam med anonimnim seksom ponuja vrsto prednosti, ki vas bodo vzburile in popolnoma izpolnile:.

     

    Prepričajte se o prednostih in posebnih lastnostih te maske:

     

    Anonimnost: s to masko se lahko izgubite v vznemirljivem svetu anonimnega seksa. Omogoča vam, da vidite, ne da bi vas videli, saj diskretno zakriva vaš obraz in vam zagotavlja popolno anonimnost.

     

    Prisilna feminizacija: izbira rožnate barve je lahko pomemben vidik igre vlog, zlasti pri prisilni feminizaciji. Rožnata barva je lahko simbol ženskosti in izboljša izkušnjo ženskega igranja vlog.

     

    Možnost kombiniranja z drugimi pripomočki BDSM: Roza spandex masko lahko odlično kombinirate z drugimi igračami BDSM, npr. z roza pasom čistosti. Barvna usklajenost opreme lahko igri vlog doda dodaten element ponižanja in podreditve.

     

    Udobje: Spandeks je raztegljiv in mehak material, ki se udobno prilega obrazu. Zaradi tega je ta maska zelo primerna tudi za daljše seanse.

     

    Enostavna nega: V nasprotju z maskami iz usnja ali lateksa je spandeks enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar vam na dolgi rok prihrani veliko časa in truda.

     

    Nadenite si rožnato masko iz spandeksa, vživite se v svojo novo vlogo in izkusite svet poniževanja in podrejanja s povsem nove perspektive

     

    Več podrobnosti:

     

    • Maska BDSM iz spandeksa
    • Spandeks, znan tudi kot elastan, je sintetično vlakno, ki je znano po svoji izjemni raztegljivosti. Spandeks se zato pogosto uporablja za oblačila, ki se prilegajo telesu in se morajo dobro prilagajati, kot so športna oblačila, kopalke ali znane BDSM-maske MEO.
    • Navodila za nego: Spandex je razmeroma enostaven za nego. Spandex je treba vedno prati ročno. Uporabite mlačno vodo in blago milo. Maske ne namakajte in ne izžemajte, saj lahko to poškoduje vlakna. Masko položite ravno, da se posuši. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in vročini, saj lahko poškodujeta material. Spandeksa ne likate, saj lahko vročina poškoduje vlakna. Če boste upoštevali ta navodila za nego, bo maska iz spandeksa dolgo ostala v dobrem stanju in vam omogočila veliko razburljivih seans BDSM.
    • Spletna trgovina BDSM: Odkrijte našo veliko izbiro spandex mask, ki so bile posebej razvite, da bodo vaše čutne izkušnje dobile novo globino in intenzivnost. Ne glede na to, ali imate raje popolno temo ali pa bi si raje čutno ogledovali svojega partnerja, imamo za vas pravo masko iz spandeksa. Maska iz spandeksa, brez odprtin: Popolna za vse, ki si želijo popolne senzorične deprivacije. Ojačan predel za oči zagotavlja popolno nepreglednost in okrepi vaše druge čute. Maska iz spandeksa z odprtino za usta: pustite usta prosta za vznemirljivo fafanje, medtem ko vaše oči ostanejo v pričakovani temi. Maska iz spandeksa z odprtinami za oči: Poglejte partnerju v oči, medtem ko ostali del vašega obraza ostane anonimno zakrit. Idealna maska za izražanje prevlade in podrejenosti brez izgube očesnega stika. Maska iz spandeksa z odprtinami za oči in usta: uživajte v popolnem ravnovesju med svobodo in omejevanjem. Popolna za vse, ki iščejo srednjo stopnjo senzorične deprivacije.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bondage oder Sex - beides geil

    Als ich die rosa Spandex-Maske das erste Mal ausprobiert habe, war ich total überrascht von dem intensiven Gefühl. Durch die Maske fühle ich mich freier und kann meine Vorlieben noch besser ausleben. Das Material ist sehr angenehm auf der Haut und die Augenöffnungen sind groß genug, um alles zu sehen, aber trotzdem das Gefühl zu haben, eine Maske zu tragen. Sie lässt sich leicht anziehen und sitzt perfekt. Alles in allem eine tolle Investition und ein Muss für jeden, der Bondage oder Sex mit Masken liebt.

      Ocenjevanje 

      Eine völlig neue Erfahrung für mich

      Ich habe mir diese Maske bestellt, um meine Fantasien ein wenig auszuleben und ich muss sagen, ich bin begeistert! Die Maske ist unglaublich angenehm zu tragen, das Material ist weich und anschmiegsam, sodass sie sich perfekt an mein Gesicht anpasst. Die Öffnungen für die Augen sind gut platziert und ermöglichen ein freies Sichtfeld, ohne dabei zu stören. Ich habe die Maske jetzt schon mehrfach genutzt und bin immer noch sehr zufrieden. Ein tolles Produkt, das ich auf jeden Fall weiterempfehlen kann!

        Ocenjevanje 

        Eccellente qualità

        Questo cappuccio in spandex è morbido e resistente. Esperienza sensazionale!

          Ocenjevanje 

          Excitant et polyvalent!

          En tant qu'adepte du BDSM, cette cagoule en spandex a surpassé mes attentes. Sa conception élégante et son confort inégalé font de cette cagoule un véritable coup de cœur. Elle s'adapte parfaitement aux différentes tailles de visage, c'est un véritable plaisir de la porter pendant des heures.

            Ocenjevanje 

            Unbelievably Comfortable!

            I bought this mask with some skepticism, but I was pleasantly surprised. The material is so soft and stretchy, it doesn't itch or chafe, even after extended wear. It's breathable, and the way it hugs the contours of my face feels almost like a second skin. Highly recommend!

              Napišite svoj pregled

              Roza fetiš maska - spandex maska z odprtinami za oči

              Roza fetiš maska - spandex maska z odprtinami za oči

              Odkrijte žensko plat sebe kot moškega s to roza spandex fetiš masko z odprtinami za oči. Ta fetiš maska vam med anonimnim seksom ponuja vrsto prednosti, ki vas bodo vzburile in popolnoma izpolnile:.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              16 drugi izdelki iz iste kategorije: