Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Napihljivi dildi in analni čepi

Glasilo

Napihljiv analni vibrator - Alphamale

Napihljiv analni vibrator AlphaMale je vsestranska in inovativna spolna igrača za moške in ženske, ki iščejo edinstveno in posebno izpolnjujočo izkušnjo analne stimulacije.

Več informacij

3751/00

na voljo

    Več informacij

    Napihljiv analni vibrator AlphaMale je vsestranska in inovativna spolna igrača za moške in ženske, ki iščejo edinstveno in posebej izpolnjujočo izkušnjo analne stimulacije.

    Napihljiv analni vibrator je vsestranska in inovativna spolna igrača za moške in ženske.

    Odkrijte nov svet analne stimulacije z napihljivim analnim vibratorjem iz Alphamale. Ta edinstvena in inovativna spolna igrača je bila razvita za vse, ki iščejo intenzivno in posebej izpolnjujočo izkušnjo analne stimulacije. Ta izdelek je popoln za vse, ne glede na spol, saj je v ospredju vsestranskosti in napredne tehnologije.

    Najsodobnejše funkcije napihovanja in vibriranja:

    • Ta analni vibrator je opremljen s 7 hitrostmi vibriranja in ponuja različne občutke, ki jih lahko odkrijete.
    • Posebnost te spolne igrače je funkcija napihovanja, ki se med uporabo samodejno prilagaja za dinamične in raznolike užitke.


    Za stimulacijo prostate:

    • Napihljiv analni vibrator AlphaMale je v celoti izdelan iz silikona in ni votel. Analni vibrator lahko nežno vstavite in je primeren tako za moške kot za ženske.
    • Zaradi svoje zasnove in funkcionalnosti je še posebej primeren za masažo prostate in tako izpolnjuje posebne potrebe moških, lahko pa nudi užitek tudi ženskam.


    Uporabniku prijazen in ga je mogoče polniti:

    • Napihljiv analni vibrator je enostaven za uporabo: Spodnji gumb se uporablja za vklop, zgornji pa za upravljanje vibracij in napihovanja.
    • Kot vibrator za masažo prostate, ki ga je mogoče polniti, ponuja veliko udobja in dolgo življenjsko dobo ter uporabniku prihrani nenehno menjavanje baterij.


    Napihljiv analni vibrator AlphaMale: Korak naprej v tehnologiji analne stimulacije!

    Napihljivi analni vibrator AlphaMale je inovativna spolna igrača na področju analne stimulacije in ponuja edinstveno kombinacijo funkcije napihovanja in vibriranja. Ne glede na to, ali ga uporabljate za masažo prostate ali iščete nove analne občutke, vam ta napihljivi vibrator ponuja vsestransko in vznemirljivo izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Napihljiv analni vibrator: Vsestranska in inovativna spolna igrača za moške in ženske.
    • Dimenzije: Premer 33 mm / 60 mm = nenapihnjen / napihnjen, dolžina: 200 mm, širina: 60 mm, dolžina za vstavljanje: 120 mm.
    • Material: visokokakovostni silikon.
    • Za čiščenje napihljivega analnega vibratorja iz Alphamale priporočamo sprej VERYCLEAN iz MEO. Zagotavlja učinkovito in varno čiščenje. Preprosto popršite, obrišite in pustite, da se posuši. Kot lubrikant je AquaMeo na vodni osnovi idealen za nežno vstavljanje. Združljiv je tudi s silikonskimi spolnimi igračami. Ne pozabite, da ustrezna nega s pravimi izdelki poveča varnost in užitek.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Napihljiv analni vibrator - Alphamale

    Napihljiv analni vibrator - Alphamale

    Napihljiv analni vibrator AlphaMale je vsestranska in inovativna spolna igrača za moške in ženske, ki iščejo edinstveno in posebno izpolnjujočo izkušnjo analne stimulacije.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: