Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

BDSM verižica - Rutenium

Ta verižica z elegantnim rutenijevim zaključkom ni le fetišistični dodatek, temveč tudi močna izjava. Naša 50 cm dolga ogrlica BDSM, tako imenovana genovska veriga, je zasnovana v Italiji in navdušuje s svojim industrijskim videzom.

Več informacij

3522/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta verižica z elegantnim rutenijevim zaključkom ni le fetišistični dodatek, temveč močna izjava. Naša 50 cm dolga ogrlica BDSM, tako imenovana genovska veriga, je zasnovana v Italiji in navdušuje s svojim industrijskim videzom. Vsak posamezen člen verige je prevlečen z rutenijem in simbolizira moč in prevlado. V svoji celovitosti ovratnica uteleša globoko vez v razmerju BDSM.

     

    Poseben poudarek te ovratnice je vijačni spojnik verige. Omogoča prilagodljivo nastavitev dolžine verige. Želite povečati intenzivnost? Uporabite ta spojnik verige ali majhno ključavnico, da zategnete ovratnico ter povečate občutek podrejenosti in nadzora.

     

    Pri izbiri razkošnih obdelav nismo varčevali in se nismo trudili, da bi vam ponudili možnost izbire razkošnih obdelav. Bleščeča zlata obdelava, dosežena z več skrbno nanesenimi plastmi, ne izraža le elegance, temveč tudi določeno veličino in zasije v vseh svetlobnih razmerah. Rutenij, redka prehodna kovina, s svojim temnim, skoraj antracitnim videzom daje temu pripomočku BDSM skrivnosten, a robusten videz. Rutenij je znan po svoji odpornosti proti koroziji, verižici pa daje globino in značaj. Paladij, sijoča srebrno bela kovina, ni le odporen proti koroziji, temveč navdušuje tudi s svojo sijočo površino, ki daje občutek razkošja in trajnosti. Vsaka od teh obdelav je bila skrbno izbrana, da pripomočku BDSM daje poseben pridih, ne le vizualno, temveč tudi z vidika trajnosti in kakovosti.

     

    Ne glede na izbrano obdelavo naša ovratnica BDSM ni le impresiven kos nakita, temveč tudi izraz predanosti, zaupanja in globoke vezi med dominantnim in podrejenim partnerjem.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Več informacij o ovratnici BDSM: BDSM ovratnica
    • Verižna ovratnica (genovska veriga)
    • Dimenzije: Dolžina približno 50 cm.
    • Material: Jeklo, brez niklja, površinsko prevlečeno
    • Dobro je vedeti: Značilna janovska veriga je svoje ime dobila po janovskih pomorščakih, ki so potrebovali močno, a lahko verigo.
    • Izjava o omejitvi odgovornosti. Izdelki so zaradi svoje narave in funkcije lahko močno obrabljeni in pridejo v stik s snovmi, ki lahko spremenijo njihov videz. Zato je za uporabo in nego kupljenih izdelkov odgovoren izključno uporabnik.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

      Ocenjevanje 

      Hochwertiges Produkt mit sofortiger Wirkung

      Vor kurzem habe ich diese wunderschöne Halskette gekauft. Ich bin wirklich begeistert. Die ersten Komplimente sind nicht lange ausgeblieben, und ich kann verstehen, warum. Die Halskette sieht nicht nur sehr schön aus, sondern sie ist auch von sehr guter Qualität.

      Die Verarbeitung ist wirklich beeindruckend. Jedes Detail hat den Anschein von Durchdachtheit und Präzision in der Ausführung. Die Materialien fühlen sich hochwertig an und die gesamte Kette strahlt eine gewisse Eleganz aus. Die Liebe zum Detail gefällt mir besonders gut.

        Ocenjevanje 

        Bin begeistert

        Die Kette ist einwandfrei und hält jetzt schon ewig und es gibt nix daran auszusetzen

          Ocenjevanje 

          Sehr gut

          Sitz super, hält jetzt schon lange und die Kette färbt nicht ab. Super Qualität

            Napišite svoj pregled

            BDSM verižica - Rutenium

            BDSM verižica - Rutenium

            Ta verižica z elegantnim rutenijevim zaključkom ni le fetišistični dodatek, temveč tudi močna izjava. Naša 50 cm dolga ogrlica BDSM, tako imenovana genovska veriga, je zasnovana v Italiji in navdušuje s svojim industrijskim videzom.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: