Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Suspenzijska vezava

Glasilo

Manšete za obešanje nog - Deluxe - komplet 2 usnjenih

Manšete so narejene iz najboljšega pravega usnja in se ergonomsko prilegajo, kar zagotavlja posebno udobno visečo vezavo. Trdni, nastavljivi usnjeni trakovi omogočajo optimalno nastavitev ovir in zagotavljajo posebno varno držanje.

Več informacij

3054/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Manšete so narejene iz najboljšega pravega usnja in imajo ergonomsko prileganje, ki zagotavlja posebno udobno visečo vezavo. Trdni, nastavljivi usnjeni trakovi omogočajo optimalno nastavitev ovir in zagotavljajo posebno varno držanje.

     

    Zaradi skrbno zaobljenih robov in prijetnega oblazinjenja usnjene obešalne manšete nudijo največje udobje pri nošenju, tako da tudi med daljšimi seansami BDSM ne pride do neprijetnih točk pritiska. Na stabilnih D-obročkih iz nerjavečega jekla lahko naše manšete povežete z visečo točko pod stropom ali v naš nosilec za zanko (kliknite tukaj) in zagotovite največjo varnost. Z visokokakovostnimi visečimi manšetami lahko svojo seanso bondage dvignete na novo raven.

     

    Kaj je posebnega pri nožnih visečih manšetah?

     

    Naše usnjene manšete za gležnje vam ponujajo stabilen in varen način, kako partnerjeve noge postaviti v dvignjen položaj. Tako vam je partner popolnoma na milost in nemilost, vi pa uživate v popolnem dostopu do vseh intimnih delov telesa.

     

    Manšete za gležnje, ki se uporabljajo za visečo bondage, ne smejo biti le udobne, temveč tudi zelo varne. Obe točki v celoti izpolnjujejo naše manšete za obešanje nog. Trdno goveje usnje, dvakrat prešito in zavarovano z zakovicami.

     

    Oporne manšete se lahko zelo dobro uporabljajo tudi s škornji, lahko pa si jih pripnete tudi neposredno na stopala. Nato se lahko prepustite vlečenju navzgor in uživate v občutku breztežnosti in popolne prepuščenosti na milost in nemilost Top. Priporočljivo je, da med viseče manšete pritrdite posebno visečo razporno palico. Z razkrečenimi nogami je občutek prepuščenosti na milost in nemilost še posebej intenziven.

     

    Nasveti za viseče manšete:

     

    Naše viseče manšete zaprite zelo tesno! Pred tem si natančno oglejte ilustracije v našem katalogu. Tako pri oblačenju ne bo pomote. Odvisno od anatomije stopala se med visečo vezavo morda bolje počutite v različici s škornji ali brez njih. Preizkusite, preizkusite se. Prepričajte se, da uporabljate kakovostne pripomočke, kot so karabini, verige, vrvi in viseče palice. Vse mora biti oblikovano za ustrezno telesno težo. Če to tehniko vezanja z glavo na petah preizkušate prvič, jo preizkusite le za nekaj minut. Priporočamo, da to storite v prostem času in ne kot del celotne seanse vezanja, da boste dobili občutek, kako je viseti z glavo navzdol v vezanju. Kot vedno, ne pretiravajte!

     

    Več podrobnosti:

     

    • V kompletu sta 2 usnjena podstavka za noge
    • Omejevalni pripomočki za bondage z obešanjem
    • Zasnovani za telesno težo največ 130 kg
    • Material: Visokokakovostno usnje - strojeno na rastlinski osnovi.
    • Na sliki sling prikazani okvir in škornji niso vključeni.
    • Varnost: pri večji telesni teži ne puščajte tal več kot nekaj centimetrov. Če želite v strop pritrditi čep, ga je treba pred prvo obremenitvijo preizkusiti. Opornikov ne uporabljajte samih. Suspenzijsko vezanje lahko izvajate le z osebo, ki ji zaupate.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Massive Ausführung in top qualität

    Wirklich robustes dickes Leder gut gepolstert und perfekt verarbeitet.
    Definitiv das Geld wert!
    Bin begeistert

      Ocenjevanje 

      Top Qualität

      Das Produkt ist definitiv seinen Preis Wert. Sehr robust und super gepolstert. Ich habe damit eine Sub Kopfüber aufgehangen und sie empfand es als sehr komfortabel, obwohl ich sie stark habe schwingen lassen. Auch das anziehen der Fußschlaufen ging super einfach und schnell.

        Ocenjevanje 

        Sehr gute Qualität

        Wir sind von den aufhängefessel sehr begeistert. Toll verarbeitet, anatomisch einwandfrei und an den richtigen Stellen gut gepolstert.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Manšete za obešanje nog - Deluxe - komplet 2 usnjenih

        Manšete za obešanje nog - Deluxe - komplet 2 usnjenih

        Manšete so narejene iz najboljšega pravega usnja in se ergonomsko prilegajo, kar zagotavlja posebno udobno visečo vezavo. Trdni, nastavljivi usnjeni trakovi omogočajo optimalno nastavitev ovir in zagotavljajo posebno varno držanje.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        11 drugi izdelki iz iste kategorije: