Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Rocks-Off - Petite Sensations Desire - analni vibrator

Odkrijte vznemirljivi svet analnih užitkov z močnim analnim vibratorjem "Desire" podjetja Rocks Off! Ta kompaktni analni vibrator z daljinskim upravljalnikom vas bo navdušil s svojo obliko, zmogljivostjo in funkcionalnostjo.

Več informacij

2937/00

79,90 €


-30,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte vznemirljivi svet analnih užitkov z zmogljivim analnim vibratorjem "Desire" podjetja Rocks Off! Ta kompaktni analni vibrator z daljinskim upravljalnikom vas bo navdušil s svojo obliko, zmogljivostjo in funkcionalnostjo.

     

    Analni vibrator "Desire" iz serije Petite Sensations podjetja Rocks Off je lepo oblikovan in eleganten, a hkrati zmogljiv. Njegova presenetljiva površina v obliki spirale in nežna konica sta povabilo v svet analnih užitkov. Za vse, ki želijo spoznati ali preizkusiti posebnosti analnega seksa, je ta analni vibrator iz Rocks-Off idealen.

     

    S svojimi 10 načini pulzirajočih vibracij analni vibrator ponuja vznemirljivo raznolikost in intenziven užitek. S priročnim daljinskim upravljalnikom lahko vibracije prilagodite po svojih željah - ali pa nadzor prepustite partnerju za nova, vznemirljiva doživetja. Okrogla podlaga z dobrim oprijemom zagotavlja varno rokovanje, ne da bi analni vibrator nenamerno zdrsnil ven. Ker je analni vibrator vodoodporen, lahko v njem uživate tudi v kopeli ali pod tušem.

     

    Analni vibrator "Desire" je izdelan iz koži prijaznega silikona, ki je prijetno mehak in se popolnoma prilagodi anatomiji anusa. Gladko in brez napora zdrsne v vas ter se hitro segreje na vašo telesno temperaturo, da vam nudi edinstvene občutke.

     

    Upoštevajte, da za najboljšo izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi, da zaščitite visokokakovostni material analnega vibratorja. Po vsaki uporabi priporočamo, da analni vibrator temeljito očistite z vodo in našim razpršilom VERYCLEAN, da boste lahko dolgo uživali v svoji novi spolni igrački.

     

    Odkrijte povsem novo dimenzijo užitka z analnim vibratorjem "Desire" iz Rocks Off. Uživajte v vznemirljivih vibracijah, čutnem dizajnu in neomejenem užitku. S svojimi kompaktnimi dimenzijami je priročen, primeren za začetnike in povsem enostaven za uporabo. Analni vibrator se lahko polni in je vodoodporen, zato lahko v njem uživate kadarkoli in kjerkoli.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vabilo za uporabo: majhen, kompakten analni vibrator
    • 10 močnih načinov vibriranja
    • Z daljinskim upravljalnikom
    • Oblikovan dizajn
    • Z enostavnim oprijemom in varnim podstavkom
    • Dimenzije: 5,4 cm x 10,3 cm x 3,5 cm
    • Zelo mehak material
    • Material: silikon
    • Polnjenje in vodoodpornost

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Fast Delivery, Fantastic Product – Rocks-Off Petite Sensations D

    I recently purchased the Rocks-Off Petite Sensations Desire Anal Vibrator, and I must say, I'm thoroughly impressed! The package arrived in just 3 days, all the way to South Africa, which is incredibly fast.

    The vibrator itself is a marvel. Its compact design is perfect for both beginners and those experienced in anal play. The power it packs is surprising for its size, providing a range of sensations that are both intense and deeply satisfying.

    What really sets this apart is the remote control feature. My partner absolutely loves it! It adds an extra layer of excitement to our play, allowing for spontaneous and unpredictable fun. We've enjoyed experimenting with the different settings and speeds, each bringing a new level of pleasure.

    Overall, the Rocks-Off Petite Sensations Desire is a fantastic addition to our collection. It's discreet, powerful, and the remote control makes it incredibly versatile. Highly recommend for anyone looking to explore the pleasures of anal stimulation with a high-quality, user-friendly vibrator.

      Ocenjevanje 

      Great first anal toy

      Experimenting with anal play, this is a great first toy. The vibration is good without being overpowering.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Sehr gut für Anfänger

      Für mich als Anfänger ist die Größe perfekt. Verarbeitung, Vibration, Verpackung und Anleitung alles top.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Rocks-Off - Petite Sensations Desire - analni vibrator

      Rocks-Off - Petite Sensations Desire - analni vibrator

      Odkrijte vznemirljivi svet analnih užitkov z močnim analnim vibratorjem "Desire" podjetja Rocks Off! Ta kompaktni analni vibrator z daljinskim upravljalnikom vas bo navdušil s svojo obliko, zmogljivostjo in funkcionalnostjo.

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: