Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Zapiralni analni čepi

Glasilo

Zapiralni analni čepi 

Zaklepni analni čep je spolna igrača, ki se vstavi v anus in nato zaklene z majhno ključavnico, elektronsko časovno ključavnico ali drugim zaklepnim mehanizmom. Tako je analni čep nemogoče odstraniti brez ključa ali kombinacije ključavnice. Pri analnem čepu, ki je zaklenjen z elektronsko časovno ključavnico, je nemogoče odstraniti analni čep, pr...

Zaklepni analni čep je spolna igrača, ki se vstavi v anus in nato zaklene z majhno ključavnico, elektronsko časovno ključavnico ali drugim zaklepnim mehanizmom. Tako je analni čep nemogoče odstraniti brez ključa ali kombinacije ključavnice. Pri analnem čepu, ki je zaklenjen z elektronsko časovno ključavnico, je nemogoče odstraniti analni čep, preden preteče nastavljeni čas (na primer 20 minut ali 100 ur).

Več
Prikaži 1 - 6 od 6 predmetov
Prikaži 1 - 6 od 6 predmetov

Anal Master podjetja MEO iz Nemčije je analni čep, ki ga je mogoče zakleniti s ključavnico ali časovno ključavnico.

Analna nadvlada je tema, ki postaja vse pomembnejša na sceni BDSM. Zahvaljujoč podjetju MEO lahko vrsto izgube nadzora, ki jo je popularizirala katehizacija, zdaj na zelo ultimativen in dominanten način izkusimo tudi analno.

  • Vas vzburja občutek, da ste popolnoma napolnjeni do roba?
  • Vas je vedno vzburjala misel na analno dominacijo?
  • Ste popolnoma vzburjeni že ob misli na to, da bi ves dan ali dlje nosili zapiralni analni čep globoko v sebi?
  • Ste si vedno želeli izkusiti občutek, da vas mojster ali domina popolnoma fizično nadzorujeta?


Če je vaš odgovor na vsa ta vprašanja pritrdilen, potem so analni čep MEO Anal Master, naš analni čep z možnostjo zaklepanja, vaše uresničene sanje!

Ko ga vstavite, se naš analni čep široko razširi kot po čarovniji - zdaj ga morate le zapreti in zakleniti. Brez ključa ga ne boste mogli izvleči iz sebe. Le s ključem lahko analni čep vrnete na prvotno velikost in ga izvlečete iz sebe.

Opozorilo: Če izgubite ključ, je ključavničar vaše edino upanje.


Kaj je zaklepni analni čep?

Zaklepni analni čep je vrsta spolne igrače, ki se vstavi v anus in nato zaklene z majhno ključavnico, elektronsko časovno ključavnico ali drugim zaklepnim mehanizmom. Tako je analni čep nemogoče odstraniti brez ključa ali kombinacije ključavnice. Pri analnem čepu, ki je zaklenjen z elektronsko časovno ključavnico, je nemogoče odstraniti analni čep, preden preteče nastavljeni čas (na primer 20 minut ali 100 ur).

Obstaja veliko razlogov, zakaj ljudje uporabljajo zaklenjene analne čepe, na primer:

  • Nadzor: Nekateri ljudje uživajo v občutku, da jih partner fizično nadzoruje, in zaklenljiv analni čep je lahko fizična manifestacija tega nadzora.
  • Čistost: zaklepni analni čep se lahko uporablja kot del režima čistosti, pri katerem se podrejenemu partnerju odreče spolno zadovoljstvo, dokler se dominantni partner ne odloči odkleniti analnega čepa.
  • Javno igranje: Za tiste, ki uživajo v javnih igrah, lahko zaklepni analni čep doda dodatno stopnjo vznemirjenja in tveganja.
  • BDSM: Zapiralni analni čepi se pogosto uporabljajo v scenarijih BDSM kot del dinamične izmenjave moči, pri kateri eden od partnerjev nadzoruje, drugi pa je podrejen.


Pomembno je opozoriti, da je uporaba spolnih igračk, vključno z zaklepnimi analnimi čepi, mogoča le z izrecnim in informiranim soglasjem vseh vpletenih oseb. Poleg tega je treba zaklepne analne čepke ustrezno očistiti in z njimi higiensko ravnati, da se izognemo morebitnim zdravstvenim tveganjem.

V MEO spletni trgovini BDSM boste našli različne zaklepne analne čepke s ključavnicami ali zaklepne analne čepke z elektronskimi časovnimi ključavnicami, ki bodo izpolnili vaše fantazije o analni čistosti. Poleg tega imamo na voljo številne pasove čistosti za moškein seveda klasične analne čepke, pa tudi napihljive analne čepke.