Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni razpršilec Speculum

Glasilo

Analni razpršilec Speculum 

Za raztezanje in širjenje imamo na zalogi široko paleto analnih in vaginalnih raztezalnikov.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov

Medicinski spekul, znan tudi kot vaginalni ali analni spekul, je orodje BDSM, ki se uporablja za odpiranje ali širjenje vagine ali anusa. Spekula se pogosto uporablja v seansah BDSM za medicinsko igro, kot so ginekološki pregledi ali pregledi prostate, ali za druge oblike penetracije ali raziskovanja.

Spekula in analni razpršilci so na voljo v različnih velikostih, materialih in oblikah. Specule so lahko izdelane iz kovine, plastike ali silikona. Nekatere najpogostejše spekule so:

Vaginalni spekulum: To je najpogostejša vrsta spekuluma, ki se uporablja za odpiranje nožnice. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, nekateri so nastavljivi, drugi so fiksni.

Analni spekulum: Ta vrsta spekuluma, imenovana tudi analni razpršilec, se uporablja za pregled anusa. Lahko so podobni vaginalnemu spekulumu, vendar so običajno manjši.

Sondirni spekulum : To je poseben spekulum, ki se uporablja za raziskovanje sečnice. Spekulum je običajno izdelan iz kovine in ima gladek, koničast konec, ki se vstavi v sečnico.

Rektalni spekulum: Ta vrsta spekuluma - imenovanega tudi analni izvleček - se uporablja za odpiranje danke. Lahko so podobni analnemu spekulumu, vendar so običajno večji.

Pomembno je vedeti, da prakse BDSM zahtevajo vzajemno soglasje in komunikacijo ter da je varnost pomemben dejavnik. Pred uporabo analnega raztegovalnika ali spekuluma se morate o tem pogovoriti s partnerjem, določiti meje in uporabiti varno besedo. Pomembno je tudi, da se zavedate tveganj, povezanih z uporabo spekuluma, kot so poškodbe ali okužbe, in da imate vedno na voljo način za hitro odstranitev spekuluma, če je to potrebno. Pomembno je, da spekulum pred uporabo in po njej očistite in ustrezno sterilizirajte z našim razpršilom INSTACLEAN.