Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BUBBLE Butt Plugs

Glasilo

BUBBLE Butt Plugs 

Ekstremne oblike, popolnoma usklajene velikosti za začetnike, napredne in profesionalce ter stimulativni nastavki na površini. In čudovit material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, da lahko svojo mehurčkasto seksi igračko začutite na pravih mestih, globoko v sebi!

Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov
Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov

Kaj je tako posebnega pri igračah Bubble Sextoys?

 

Zagotovljena analna ekstaza: Od vas je odvisno: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Ekstremne oblike, popolnoma usklajene velikosti za začetnike, napredne in profesionalce ter stimulativni nastavki. Poleg tega prepričljiv material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, da boste svoj Bubble Sextoy čutili na pravih mestih, globoko v sebi! Naš Bubble Sextoy vas bo popolnoma analno napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo. Ne bo vas prepričala le oblika te seks igračke, temveč predvsem njena površina s številnimi stimulativnimi krogličnimi nastavki! Od velikosti "Buttboy" za začetnike do velikosti "Butt Hungry" - pri MEO boste našli široko paleto čepov in dildov iz serije Bubble Toys . Mimogrede, celotna linija mehurčkastih seks igračk MEO® je izdelana v EU po strogih smernicah in je sestavljena iz certificiranih materialov, ki so združljivi s telesom. Naša obljuba: Boste 100-odstotno navdušeni.

 

Kako uporabljam mehurčkaste seksigre?

 

Svojo mehurčkasto seksi igračko preprosto uporabljajte intuitivno! Vstavite ga analno in uživajte, medtem ko izrazite kroglične konice že po prvih nekaj centimetrih zmasirajo vse vaše živce, ki vam nudijo užitek. Bubble Sextoy se precej dobro drži na gladkih površinah, kot so ploščice, in vam omogoča prostoročno vožnjo. Za dobro drsenje priporočamo uporabo lubrikanta na silikonski osnovi, kot je FuckSlut ali naš hibridni gel ManCunt. Malo pršila Extremeo bo sprostilo tvoj anus in ti olajšalo vstavljanje mehurčkaste seks igračke.

 

Kateri lubrikant naj uporabim za mehurčke?

 

Če nameravate uporabiti butt plug ali dildo iz serije Bubble Sextoys, priporočamo naš lubrikant za analni seks FuckSlut. To je zelo poseben lubrikant na osnovi silikona in se občuti kot noben drug lubrikant. FuckSlut poskrbi, da je uporaba pripomočkov Bubble Sextoys neboleč, a dih jemajoč užitek. Najbolje je, da na Bubble Sextoy nanesete dovolj lubrikanta in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter" (kliknite tukaj ). Svetujemo vam tudi, da uporabite naš sprej Extremeo. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje velikih dildov. Poseben učinek pršila Extremeo spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga pri neomejeni zabavi z našimi mehurčkastimi seksigricami.

 

Pomembni nasveti za uporabo in čiščenje mehurčkovih seksigric!

 

Ta mehurčkasta analna seks igrača iz serije Bubble Toys je izdelana iz visokokakovostnega PVC brez ftalatov. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je material, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, tako da bo vaš izdelek Bubble Sextoys zdržal dolgo časa. Preden uporabite dildo ali butt plug iz naše serije Bubble Sextoys, morate spolno igračo temeljito očistiti. Običajno sta dovolj topla voda in blago milo. Za temeljito čiščenje lahko uporabite naš sprej VERYCLEAN. Naše mehurčkaste seks igrače imajo neporozno površino, zato se bakterije in delci umazanije ne morejo preveč prijeti. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Pred uporabo mehurčkaste seks igračke boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite svoje črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" boste našli veliko izbiro.

 

Dobro je vedeti:

 

  • Analna seks igrača z mehurčki
  • Mehurčkaste seks igrače so izdelane iz visokokakovostnega PVC-ja, ki ne vsebuje ftalatov.
  • Mehurčkove spolne igračke izpolnjujejo stroge zahteve EU EN71-3 in EN71-11!
  • Navodila za nego: Pred in po vsaki uporabi operite in higiensko očistite z VERYCLEAN Pršilom za higiensko čiščenje.
  • Pomembno: Mehurčkaste seksigre shranjujte ločeno in ne skupaj z drugimi silikonskimi spolnimi igračami.
  • Glede na velikost so igrače Bubble Sextoys primerne tako zaanalne profesionalce kot za začetnike
  • Zahvaljujoč materialu se ta seks igrača iz serije Bubble Toy prilagodi vaši notranji anatomiji, vas napolni in s svojimi debelimi krogličnimi bradavicami masira mesta globoko v vas, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.
  • Lubrikanti: Za vstavljanje mehurčkastih seks igračk priporočamo naš lubrikant na silikonski osnovi FuckSlut ali naš hibridni gel ManCunt. Naš sprej Extremeo in naš lubrikantni gel AnalPush po potrebi olajšata neboleče vstavljanje.
  • Velika izbira na Bubble Toys: V našem butt plug in Dildo Shop boste našli vse modele iz serije Bubble Sextoy v različnih modelih, oblikah, barvah in dolžinah, kot so Bubble Sextoy PokPok v črni barvi v Extra Large, Bubble Toys PokPok v črni barvi v Medium, Bubble Toys PokPok v črni barvi v Small, Bubble Toys BooBoo v črni barvi v veliki barvi, Bubble Toys Pimpy v črni barvi v veliki barvi, Bubble Toys Pimpy v črni barvi v srednji barvi, Bubble Toys Mousse v črni barvi v ekstra veliki barvi, Bubble Toys Mousse v črni barvi v srednji barvi, Bubble Toys Mousse v črni barvi v mali barvi ter veliko drugih dildov in čepov.