Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kategorije

Glasilo

Informacije o dostavi

 

Kdaj bo dostava mogoča, je odvisno od posameznega izdelka. Če v prikazu podrobnosti o izdelku niso prikazane informacije o dostavi, bomo izdelek dostavili nekaj dni po prejemu naročila. Natančen čas dostave je odvisen od dodatnih dejavnikov, kot je razpoložljivost blaga.

Načeloma imate na voljo različne možnosti, s katerimi lahko vplivate na datum dostave:


Hitra dostava:

 

S hitro dostavo lahko paket prejmete že naslednji dan.


Dobava na želeni datum: S hitrim dostavnim paketom lahko naročite dostavo na želeni datum:

 

Če se vam ne mudi tako zelo, vendar želite, da vam blago dostavimo na želeni datum, vam lahko ponudimo tudi to.

 

V našem centru za pomoč boste našli tudi informacije o naslednjih temah: Stroški pošiljanja, izvoz, diskrecijska pravica in poročila o poškodbah.

 

 

Informacije o času dostave

 

Naši izdelki so običajno na voljo za takojšnjo dostavo. Vendar pa so možni različni roki dostave. Odvisno od izbranega izdelka je lahko dobavni rok od 3 do 5 dni, v redkih izjemnih primerih pa tudi do 8 do 10 tednov.

Upoštevajte tudi informacije o hitri dostavi ali dostavi na želeni datum.

 

 

Hitra storitev

 

Naročeno danes, dostavljeno v najkrajšem možnem času

 

Pri hitri dostavi lahko pošiljko prejmete najhitreje naslednji dan.


Preprosto izberite storitev med postopkom naročanja. Za posamezno naročilo plačate samo eno doplačilo. Doplačilo je odvisno od teže pošiljke in namembnega kraja. Poleg tega veljajo običajni stroški pošiljanja.

 


 

 

Stroški pošiljanja

 

Družba MEO želi, da nakupujete sproščeno ter da naročeno blago prejmete hitro, poceni in varno. Zato smo za vas pripravili čim bolj preproste in pregledne pogoje pošiljanja:

 

Ko se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom ali ko se prvič registrirate, boste v svoji nakupovalni košarici videli trenutne stroške pošiljanja. Tako boste pred nakupom vedeli, ali in koliko bodo znašali stroški pošiljanja.

 

Dostava zunaj Nemčije

 

Dostavljamo po vsem svetu - v vse države

 

Standardni dobavni roki (pošiljanje z UPS ali UPS Express) so približno 2 do 3 dni v Evropski uniji in približno 5 dni za vse druge države. Natančen čas dostave je odvisen od dodatnih dejavnikov, kot je razpoložljivost blaga.

Diskretnost - brez težav pri carinjenju

V Evropski uniji so izdelki in storitve obdavčeni z DDV. Podjetje MEO mora zaradi veljavnih zakonov za pošiljke v vse države Evropske unije obračunati nemški DDV. Znesek DDV za vsa naročila, poslana na naslov dostave v Evropski uniji, bo naveden na zadnji strani vašega naročila, v potrditvi naročila po e-pošti in na računu, priloženem pošiljki. Cena v evrih, ki je navedena na spletnem mestu B2C za stranke s prebivališčem v EU, vključuje DDV.

 

Za naročila iz držav zunaj EU uporabljamo drugačne, ločene cenike (na primer cenik Švice). Tu ni naveden davek na dodano vrednost.

 

Upoštevajte, da lahko za naročila za pošiljke zunaj Evropske unije veljajo davki in carine, specifični za posamezno državo.

 

Na carinskih obrazcih za pisemske in paketne pošiljke v države zunaj EU je navedena vrednost predmetov, vključenih v pošiljko, po vrsti izdelka. Carina lahko odpre pisma in pakete za pregled, na to nimamo vpliva. Pri pošiljanju naročila zunaj EU se carina ali uvozne dajatve običajno zaračunajo, ko paket prispe v vašo državo. Pristojbine za carinjenje gredo na vaše stroške; nad temi pristojbinami nimamo nadzora in ne moremo predvideti njihove višine. Carinski predpisi se od države do države precej razlikujejo. Če želite več informacij o tem, se je najbolje obrniti na lokalni carinski urad. Upoštevajte, da morate kot uvoznik upoštevati predpise zadevne države.

 

Za diskretno, hitro in varno pošiljanje MEO kot ponudnika storitev pošiljanja priporoča UPS .

 

Diskretnost

 

Diskretnost je pri MEO zelo pomembna. Že vrsto let imamo izkušnje z dostavo visoko postavljenim osebam, javnim osebam, politikom in VIP-osebam.

 

Dostava paketov:

 

Vse pošiljke MEO dostavljamo po pošti ali UPS, nevtralno zapakirane z diskretnimi podatki o pošiljatelju. Nihče ne more vedeti, kaj je v pošiljki. Naši paketi so trdno in varno zapakirani, na njih pa ni nobenih reklam. Vaša zasebnost nam je pri srcu!

 

Seveda bomo dostavljali tudi na želene naslove po vaši izbiri (na primer na pakirne postaje, v pisarno ali k prijatelju).

 

Vaši osebni podatki:

 

Vaši osebni podatki so pri MEO na varnem! Zaščita in varnost podatkov sta nam zelo pomembni. Z usposobljenostjo naših zaposlenih za varstvo podatkov in stalno optimizacijo vseh načel tehnične varnosti družba MEO nenehno izboljšuje varnost tudi vaših podatkov. Več informacij najdete na naših straneh o varstvu podatkov. Vsak zaposleni v družbi MEO je pogodbeno zavezan k spoštovanju naših smernic za varstvo podatkov.

 

Izpisek s kreditne kartice:

 

Na izpisku vaše kreditne kartice ne bo nobenih informacij o izdelkih, ki ste jih kupili.

 

Oglaševanje:

 

Od nas ne boste prejeli nobenega oglaševanja, ne po elektronski pošti ne z dopisom - razen če ste to izrecno naročili v svojem profilu (Moji podatki - Moj MEO).

 

Želeni datum dostave

 

Vse članke vam bomo dostavili na dan, ki ga želite. Dostava bo opravljena tretji ali peti delovni dan po prejemu telefonskega ali spletnega naročila, odvisno od artikla.

Med postopkom naročanja izberite dostavo na želeni datum in nam sporočite želeni datum.

Za predmete, ki se pošiljajo po pošti ali UPS, lahko izberete želeni datum dostave od ponedeljka do petka. Žal nimamo vpliva na jutranjo ali popoldansko dostavo.

 

Poškodovane pošiljke

 

Vaše naročilo bomo zapakirali kar se da varno. Za pošiljanje uporabljamo varne in certificirane kartonske škatle. Če pa pride do poškodb, zavrnite prevzem, če so poškodbe takoj vidne, in poskrbite, da se pošiljka vrne pošiljatelju. O poškodovanih pošiljkah nas obvestite.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

E-mail: [email protected]
Fax: +49 (0) 2366 500510