Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Asslock

Glasilo

Asslock 

Odkrijte neprimerljivo kombinacijo močnejše erekcije in analne stimulacije z našimi vrhunskimi ritnicami! Ne glede na to, ali ste začetnik, ki išče dodaten zagon, ali izkušen poznavalec, ki išče nove občutke, boste v naši trgovini na Asslock zagotovo našli popolnega. Od klasičnih silikonskih ritnic do ritnic z vgrajenimi vibratorji in napihljivi...

Odkrijte neprimerljivo kombinacijo močnejše erekcije in analne stimulacije z našimi vrhunskimi ritnicami! Ne glede na to, ali ste začetnik, ki išče dodaten zagon, ali izkušen poznavalec, ki išče nove občutke, boste v naši trgovini na Asslock zagotovo našli popolnega. Od klasičnih silikonskih ritnic do ritnic z vgrajenimi vibratorji in napihljivih ritnic za popoln občutek, imamo vse, kar potrebujete, da svoje intimne trenutke dvignete na višjo raven.

Več
12
na stran
Prikaži 13 - 23 od 23 predmetov
Prikaži 13 - 23 od 23 predmetov

Zadki so kombinacija analnega čepka in obročka, ki lahko zagotovi intenzivne občutke. Ime "Asslock" je kombinacija angleških besed "ass" in "lock" in zelo dobro opisuje osnovno funkcijo te spolne igrače za moške. Analni čep se vstavi v anus, obroček za penis pa se namesti okoli penisa in/ali semenčic. Na ta način sta v eni sami spolni igrači združena dva stimulativna elementa, ki hkrati krepita erekcijo in povečujeta analni užitek.

V spletni trgovini MEO so na voljo različni izdelki Asslock, ki se razlikujejo po velikosti, obliki, materialu in dodatnih funkcijah. Tukaj je nekaj primerov:

Klasični Asslock je sestavljen iz preprostega obročka iz silikona ali kovine, ki je prek palice povezan s prav tako preprostim analnim čepom. Ti modeli so pogosto zelo robustni in jih lahko uporabljajo tako začetniki kot izkušeni uporabniki.

Vibracijski Asslock: Nekatere ritnice imajo v analni čep vgrajene vibratorje, ki lahko še povečajo analni užitek. Te modele je pogosto mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo za pametni telefon, ponujajo pa različne vzorce in intenzivnost vibriranja.

Napihljivi Asslock: Pri teh ritnih ključavnicah lahko analni čep napihnete, da dosežete večji premer. To omogoča individualno prilagajanje velikosti in lahko privede do intenzivnejših občutkov.

Kovinska ritna ključavnica : Ti modeli so narejeni iz kovine in zato nudijo zelo drugačne občutke kot njihovi silikonski kolegi. Pogosto so tudi težji, kar lahko povzroči dodatno stimulacijo

Asslock s stimulatorjem prostate: Nekateri modeli imajo posebno obliko, ki lahko ob vstavitvi analnega čepka stimulira prostato. Ta vrsta Asslock je lahko še posebej zanimiva za moške, ki jim je všeč stimulativni učinek na prostato.

Kot pri vseh spolnih igračah je tudi pri uporabi ritnih zatičev treba paziti na higieno in varnost. To med drugim pomeni, da Asslock je treba pred uporabo in po njej temeljito očistiti ter da je treba vedno uporabljati ustrezno lubrikantno sredstvo.