Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DEEP'R - Analno globinsko usposabljanje

Glasilo

DEEP'R - Analno globinsko usposabljanje 

Posebno prožen material dolgih dildov DEEP'R vam omogoča številne ustvarjalne možnosti za globoko analno vadbo, bodisi samemu ali s partnerjem. Uživajte v izjemno polnilnem, razteznem užitku in občutite centimeter za centimetrom velikih dildov DEEP'R globoko v sebi.

12
na stran
Prikaži 13 - 14 od 14 predmetov
Prikaži 13 - 14 od 14 predmetov

Preprosto ogromen in nikakor ne za začetnike. Ne glede na to, ali želite v velikem vibratorju DEEP'R uživati sami ali s partnerjem - pripravite se na pravi izziv!

 

Izjemno prožen material dolgih dildov DEEP'R vam omogoča široko paleto ustvarjalnih možnosti, tako samim kot s partnerjem. Uživajte v izjemno polnem, razteznem užitku in občutite centimeter za centimetrom velikih dildov DEEP'R globoko v sebi.

 

Kaj je tako posebnega pri velikem dildu DEEP'R za globoko analno vadbo?

 

MEO ve, kaj potrebuje lačna luknja: izjemno dolžino, velike premere, nenavadne teksture in prepričljiv material, ki je hkrati dovolj čvrst in prožen, da ga boste globoko v sebi čutili na točno določenih mestih! Ta izjemno dolg dildo DEEP'R vas bo popolnoma napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo. Ne bo vas prepričala le velikost tega dilda, ampak tudi njegova zelo posebna oblika, ki vam bo zagotovila nepozabne trenutke. Preizkusite dildo DEEP'R, če si upate!

 

Kako lahko velik dildo DEEP'R uporabim za globoko analno vadbo?

 

Zaradi dolžine in obsega je lahko vstavljanje velikih dildov DEEP'R sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vašemu telesu zagotovila stabilno in udobno oporo tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in solo seksom. Vsekakor vam priporočamo, da se "ogrejete" z manjšim dildom in nato preidete na velik dildo DEEP'R.

 

Kakšen lubrikant naj uporabim s tem velikim DEEP'R dildom za globoko analno vadbo?

 

Če nameravate uporabljati velik dildo DEEP'R, priporočamo naš lubrikant za analni seks FUCKSLUT Je lubrikant na silikonski osnovi in se občuti kot noben drug lubrikant. FUCKSLUT poskrbi, da je uporaba velikega dilda DEEP'R neboleč, a dih jemajoč užitek. V vsakem primeru vam svetujemo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje velikih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin to pršilo poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo velikih dildov DEEP'R. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči analni seks brez zadržkov!

 

Material in nega velikega vibratorja DEEP'R:

 

Ta veliki dildo XL iz serije DEEP'R je izdelan iz visokokakovostnega PVC. Material je čudovito prožen in spolzek. Material, ki ga uporabljamo, je tudi zelo stabilen, zato bo vaš dildo DEEP'R zdržal dolgo časa. Zelo dolg dildo DEEP'R lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno vam priporočamo tudi redno uporabo našega pršila VERYCLEAN.

 

Dobro je vedeti: