Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

human pup Play - Blazinice za šapke in kolena

Glasilo

human pup Play - Blazinice za šapke in kolena 

Če želite svojemu gospodarju dati svojo šapo, potrebujete prave dodatke! Pri nas najdete vse dodatke za human pupkot so šape, ščitniki za kolena in še veliko več.

Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov
Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov

puppy Play (znana tudi kot "Human puppy Play" ali preprosto "Pup Play") je različica igre vlog BDSM, pri kateri udeleženci prevzamejo vlogo psov in sodelujejo v različnih igralnih dejavnostih, pogosto v kontekstu BDSM. Nekateri posamezniki, ki se ukvarjajo z human pup Play ukvarjajo, nosijo pasje dodatke, kot so tačke in kolenske blazinice, da bi izboljšali izkušnjo in ustvarili intenzivnejši, živalski občutek.

Tačke:
Tačke so dodatki, ki pokrivajo roke in spominjajo na pasje tačke. Pogosto imajo posamezne zanke za prste ali rokavice, ki jih držijo na mestu, in so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so lateks, vinil ali usnje. Nekatere tačke imajo na zunanji strani tudi krzno, ki še poveča podobo živali. Na spletnem mestu Pup Play se lahko s tačkami postavite na mesto human pup vlogo, lahko pa jih uporabljamo tudi pri dejavnostih, kot so plazenje, prinašanje ali prosjačenje.

Blazinice za kolena:
Blazinice za kolena so pripomočki, ki pokrivajo kolena in pomagajo zagotoviti human pup Play Nudijo zaščito. V Pup Play se kolenski vložki pogosto uporabljajo pri dejavnostih, ki vključujejo plazenje ali klečanje, saj imajo oblazinjenje, ki preprečuje poškodbe. Izdelane so lahko iz materialov, kot sta pena ali neopren, in imajo nastavljive trakove, ki zagotavljajo varno prileganje. Nekatere kolenske blazinice so posebej zasnovane za človeške tačke in imajo lahko odtise tačk ali druge vzorce, podobne pasjim.

Tačke in kolenske blazinice so torej pripomočki, ki se uporabljajo pri human pup Play uporabljajo za izboljšanje izkušenj in zaščito med dejavnostmi. Blazinice za tačke in kolena so na voljo iz različnih materialov in z različnimi vzorci ter lahko pomagajo ljudem, da se med igro počutijo kot psi. Pomembno je opozoriti, da human pup Play je treba vedno izvajati sporazumno in z ustreznimi varnostnimi ukrepi.