Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis obročki z vibracijo

Glasilo

Penis obročki z vibracijo 

Vibracijski obročki za penis! Uživajte v trdi erekciji in intenzivnih vibracijah! Želite uživati v intenzivnih vibracijah, ki se pretakajo skozi vaš penis, medtem ko vaša erekcija traja zelo dolgo? Z našim vibracijskim obročkom za penis lahko!

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 16 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 16 predmetov

Vibracijski obročki za penis: majhni pomočniki, ki lahko naredijo veliko!

 

Obročki za penis ali penisni obročki imajo številne prednosti: Obročki za penis se namestijo neposredno za spolovilom kot obroček za spolovilo, naprej po gredi ali hkrati okoli mod(obroček za moda) in tako povzročijo, da kri počasneje odteka nazaj iz penisa. Na ta način obročki za penis iz naše ponudbe zagotavljajo daljšo erekcijo, trši penis in tudi zapozneli orgazem. Poleg obročkov za penis vseh oblik in materialov so na voljo tudi obročki za penis z vibracijo, ki med seksom razvajajo vašega partnerja. Seveda lahko vibracijski obroček za penis tudi preprosto obrnete na glavo in tako intenzivno stimulirate moda!

 

Kateri vibracijski obroček za penis je primeren zame?

 

Obročki za penis z majhnim ali kratkim vibratorjem omogočajo globoko penetracijo, medtem ko obročki za penis z velikimi vibratorji ne dopuščajo tako tesnega telesnega stika in tako dlje časa stimulirajo klitoris. Večina vibracijskih obročkov za penis z vibratorji je izdelanih iz silikona in so zato zelo raztegljivi, zato so še posebej praktični za "začetnike". Tisti, ki želijo tesnejši občutek, naj se odločijo za širši in zato stabilnejši obroček za penis z vibratorjem. Obročki za penis z vibracijo so pogosto opremljeni z odstranljivim Bullet vibratorjem, tj. posebno majhnim in močnim vibratorjem, ki se lahko precej odlično uporablja tudi za predigro.

 

Obročke za penis z vibracijo kupite na spletu pri MEO

 

Obročki za penis z vibracijo iz MEO so zabavni za izbiro! Za vsakogar imamo pravi vibracijski obroček za penis!