Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Obročki za penis 

Velika spletna trgovina z obročki za penis: Penis, trd kot jeklo, velik in debel ter z dolgotrajno stabilnostjo med seksom, zahvaljujoč našim sodobnim obročkom za penis!

Trdna erekcija je zagotovljena: naj gre za silikonski obroček za penis ali kovinski obroček za penis. Na voljo imamo obročke za penis v vseh velikostih in iz vseh materialov.

Velika spletna trgovina z obročki za penis: Penis, trd kot jeklo, velik in debel ter z dolgotrajno stabilnostjo med seksom, zahvaljujoč našim sodobnim obročkom za penis!

Trdna erekcija je zagotovljena: naj gre za silikonski obroček za penis ali kovinski obroček za penis. Na voljo imamo obročke za penis v vseh velikostih in iz vseh materialov.

Več
12
na stran
Prikaži 13 - 24 od 122 predmetov
Prikaži 13 - 24 od 122 predmetov

Z našim obročem za penis boste dosegli najtežjo erekcijo v življenju!

 

Penis trd kot jeklo in vzdržljiv kot olimpijski maratonec. Obroček za penis MEO® naravno zagotavlja izjemno moč erekcije in več zabave med seksom.

 

Obroček za penis, če je tesno nameščen okoli penisa in semenčic, lahko poskrbi ne le za večji in trši penis, temveč tudi za daljše trajanje in intenzivnejši orgazem.

 

Obroček za penis MEO® zamaši kri v erektilnem tkivu in ji prepreči, da bi po žilah odtekla iz penisa. V hipu boste dosegli trdno, izbočeno erekcijo.

 

Tudi pri blagi obliki erektilne disfunkcije lahko obroček za penis MEO® pomaga pri krepitvi in vzdrževanju erekcije.

 

Poleg tega je videti zelo impresivno. Iz majhnega penisa v velikega v manj kot desetih sekundah!

 

Kaj še počne obroček za penis ali manšeta?

 

  • boljša kakovost erekcije: trša, boljša in močnejša!
  • penis je videti veliko večji!
  • Ženskam in moškim je enako všeč!
  • obroček za penis se lahko uporablja tudi za trening za daljšo erektilno funkcijo!
  • z odložitvijo orgazma postane občutek med vrhuncem še intenzivnejši!

 

Nastavljiv obroček za penis, komplet obročkov za penis za preizkušanje

 

Za vse, ki si želijo preizkusiti obroček za penis, vendar nimajo pri roki merilnega traku, MEO predstavlja ta praktični set obročka za penis v treh velikostih. Tako lahko tudi začetnik udobno preizkusi čudovit učinek zastajanja krvi in izjemno trde erekcije. Obročke lahko nosite okoli penisa ali pa okoli penisa in mod hkrati. Kliknite tukaj za komplet obročkov za penis (kliknite tukaj).

 

Dobri obročki za penis na prvi pogled

 

Če želite preizkusiti obroček za penis, ne smete izbrati prvega obročka, ki vam pride pod roke. Obroček za penis se mora dobro in varno prilegati ter biti udoben za nošenje. Zato je vredno v obroček za penis vložiti nekoliko več in se odločiti za kakovost. V naši trgovini z obročki za penis boste zagotovo našli popoln model za vas:

 

Usnjen obroček za penis ali usnjen obroček za penis

 

Usnjen obroček za penis je zelo udoben za nošenje. Naš najbolj priljubljen penisni obroček iz usnja je model Cock Ring Separator kliknite tukaj. Velikost usnjenega penisnega obročka je običajno nastavljiva z zaponko ali zaskočnim zapenjanjem. Zato je idealen erekcijski obroček z možnostjo prilagajanja velikosti za začetnike in napredne igralce. Obroček za penis CAZZOMEO® je Obroček za penis iz usnja, ki lahko zaradi tesnega prileganja močno podaljša obdobje erekcije.

 

Obroček za penis iz nerjavečega jekla, obroček za penis iz nerjavečega jekla

 

Naš obroček za penis ali obroček za penis iz nerjavečega jekla sta zelo priljubljena med moškimi. Zaradi impresivnega videza niso le popoln pripomoček za povečanje potence, temveč zagotavljajo tudi več zabave med seksom.

 

Obroček za penis iz kovine, obroček za penis iz kovine

 

Kovinski obroček za penis MEO® ne naredi vašega penisa le tršega in večjega, temveč tudi upočasni ejakulacijo. Tako lahko med masturbiranjem ali seksom uživate v še daljših in intenzivnejših orgazmih.

 

Obroček za penis s skrito videokamero

 

The Cock Cam - Da, to je točno to, kar se sliši! Gre za mikrokamero, ki jo lahko namestite okoli osnove penisa kot obroček za penis in vam omogoča snemanje vseh vaših erotičnih trenutkov. Ta vznemirljivi izdelek je prvi te vrste na trgu in bo vaše domače videoposnetke dvignil na višjo raven.

 

Silikonski obroček za penis

 

Silikonski obroček za penis BeauGosse se zaradi prožnega silikona tesno prilega vašemu penisu, saj je hkrati čvrst in raztegljiv ter tudi posebej širok. Tako lahko uživate v vznemirljivem pritisku, ki vam pomaga doseči neverjetno intenziven orgazem.

 

Gumijast obroček za penis

 

Naš gumijasti obroček za penis poveča penis, ga naredi trdega kot jeklo in ga lahko nosite kot nakit okoli penisa in mod ali okoli spolovila. Ko naš obroček za penis nosite pod hlačami, med nogami izstopa obilen paket.

 

Kovinski in silikonski obroček za penis

 

Zaradi plemenite kombinacije nerjavnega jekla in silikona ter barvne sheme, ki temelji na znani "kodi za robčke", je MEO-jev prstan za penis tako oblikovalski kot tudi užitkarski predmet. Ta obroček, ki je popolnoma prilagojen moški anatomiji, zagotavlja čvrsto erekcijo in dolgotrajno erekcijo.

 

Obroček za penis z magnetnim zapiranjem, obroček za penis z magnetnim zapiranjem

 

Naš magnetni obroček za penis je odgovor na staro vprašanje: "Kako naj si kljub trdi erekciji nataknem obroček za penis in ga spet snamem?" Za razliko od običajnih obročkov za penis imajo obročki za penis "Oh So Easy" Donut odstranljiv magnetni segment, zaradi katerega je tako natikanje kot snemanje obročka za penis zelo preprosto. Posebej zasnovani trajni magneti zagotavljajo, da naš penisni obroček ostane varen in tesen tudi med najtežjo uporabo in dokler ga ne želite znova sneti.

 

Kombinacija obročka za penis z butt plug

 

Obroček za penis s spletno stranjo butt plug se popolnoma prilega vašemu telesu in zagotavlja trdo erekcijo, medtem ko analni čep zagotavlja analne užitke in stimulira prostato. Obroček za penis namestite okoli penisa in mod kot običajen obroček, nato pa butt plug z rahlim pritiskom vstavite v anus.

 

Prstan za penis z gravuro

 

Naš obroček za penis z gravuro je težko preseči po ekskluzivnosti, saj je vsak model strogo omejen. Eksplicitne gravure poskrbijo za dodaten zagon pri fukanju.

 

Obroček za penis SM, obroček za penis s trni

 

Od nežnega do trdega: naš obroček za penis BDSM je enostavno odpreti in zapreti. Vgrajeni trni zagotavljajo dodatno "stimulacijo". Naši obročki za penis se namestijo, ko niso pokončni.

 

Obroček za penis z e-stimulacijo ali obročki za elektrosex

 

Z elektroobročkom za penis (Estim ) uživate - zaradi učinka zastoja krvi - v močni erekciji, hkrati pa vas stimulacijski tok spodbuja do ekstaze. MEO®-ov erekcijski obroček zaustavi kri v kavernoznem telesu. Tej prepreči, da bi iztekla iz penisa skozi vene. Tako v nekaj sekundah dosežete trdo erekcijo, ki se izboči kot skala. V kombinaciji z našimi napravami, na primer MEO SexBox, tokovni impulzi stimulirajo vse občutljive živce užitka. Sprožijo lahko ekstremne, ekstatične občutke.

 

Poceni obroček za penis, poceni obroček za penis

 

S tem dodelanim obročkom za penis vas ne more nič zadržati! Poceni obroček za penis, ki ne pušča ničesar zaželenega. Nadenite si ga in uživajte v dolgotrajnejšem in intenzivnejšem seksu. Ker je obroček za penis izdelan iz nerjavečega jekla, ni prožen kot naši drugi obročki iz gume ali silikona. Zato ga je treba pred erekcijo natakniti na penis, po potrebi z malo lubrikanta Aquameo®.

 

Luksuzni obroček za penis, oblikovalski obročki za penis

 

To je nemška izdelava: natančno izdelan luksuzni obroček za penis v posebej plemenitem videzu z bučko ovalne oblike. Prijetno udobje pri nošenju (zaradi posebne geometrije našega penisnega obročka) zagotavlja trdno IN še posebej dolgotrajno erekcijo.

 

Donut Obroček za penis, obroček za penis Donut

 

Ta izjemno težak Donut obroček za penis je popoln model za prave moške. Naš obroček za penis obdaja penis in moda kot tesno stisnjena roka in zagotavlja izjemen občutek udobja. Naš obroček za penis naredi vaš penis trd, debel in puhast ter zagotavlja dolgotrajno erekcijo s kladivom. Na voljo tudi kot obroček za spolovilo ali obroček za penis. Naš obroček za penis, ki ga nosite okoli penisa in testisov, ovije vaše "dragulje" in jih potisne daleč naprej. Idealna širina naših penisnih obročkov v kombinaciji z odlično razporejenim razponom velikosti od 25 do 55 mm ø zagotavlja popolno prileganje.

 

Obroček za penis s ball stretcher, manšeta za penis

 

Manšeta za penis (obroček za penis z obročkom za moda) je preizkušena kombinacija obročka za penis in obročka za moda. Izdelana je iz mehke, trpežne in zato dolgo obstojne goveje kože. Z zaponkami ali zatiči iz črnega jekla.

 

Obstajajo tudi drugi obročki za penis, ki so še posebej primerni za napredne uporabnike. Nekateri obročki so lahko opremljeni z butt plugdildo ali penisni čep.

 

Kaj morate še vedeti o obročkih za penis?

 

  • Uporabite lubrikant, nataknite obročke za penis: Obroček za penis je treba vedno natakniti z malo lubrikanta. Najboljši je lubrikant, kot je Aquameo, saj je združljiv s skoraj vsemi materiali. Lubrikant olajša tudi ponovno snemanje obročka za penis.
  • Določite časovno omejitev: Kako dolgo lahko nosim obroček za penis? Praviloma obročka za penis ne smete nositi več kot 20 minut naenkrat. Če pred tem začutite otrplost ali bolečino, morate obroček za penis takoj odstraniti.
  • Odstranitev obročka za penis: Obroček za penis lahko odstranite takoj, ko je penis ponovno ohlapen. Pri tem morate biti previdni, da ne izvlečete dlak na spolovilu. Na splošno je priporočljivo, da si pred nameščanjem obročka za penis obrijete sramne dlake.
  • Pomembno: Nikoli ne smete zaspati z obročkom za penis.

 

Kako nositi obroček za penis?

 

Obročki za penis se lahko nosijo okoli stebla penisa ali okoli stebla penisa in semenčic hkrati, na tako imenovani bazi penisa. Običajno se obročki za penis nosijo na bazi penisa. Lahko pa se nosijo tudi pod konico penisa ali na sredini penisne gredi. To običajno velja za obročke za penis z vibracijo, kot je naš obroček za penis MOTOVIBE.

 

Obročke za penis, ki se lahko namestijo ob bazo penisa, je treba nositi, ko penis ni v erekciji. To lahko storite tako, da ga najprej nataknete na moda in nato okoli penisa.

 

Obroček za penis in kondom? Tako deluje nošenje kondoma z obročkom za penis

 

Uporaba kondoma s penisnim obročkom pravzaprav ni problematična in je lahko celo koristna. Če obroček za penis uporabljate prvič, se morda sprašujete, ali morate najprej natakniti kondom ali obroček za penis Ali obroček spada pod ali nad kondom? Če si najprej nadenete kondom, imate dodatno prednost, saj obroček za penis drži na mestu tudi kondom. Ta možnost torej zagotavlja dodatno varnost. Zato si najprej nadenite kondom, nato pa obroček za penis nad kondom.

 

Odstranjevanje penisnega obročka - tako deluje brez bolečin

 

Odstranjevanje penisnega obročka ni nobena težava, če ste kupili pravi penisni obroček, tj. takega, ki se popolnoma prilega glede na velikost. Tako določite pravo velikost obročka za penis.

 

Odstranjevanje obročka za penis je težava le, če ste izbrali model, ki je premajhen. Če želite biti na varni strani, izberite model iz raztegljive gume ali magnetni penisni obroček.

 

Kako naj izmerim penisni obroček?

 

Poiščite pravo velikost penisnega obročka: Katera velikost je idealna zame in kako dolgo lahko nosim obroček? Kako dolgo lahko nosite obroček za penis?

 

Obroček za penis, obroček za penis ali obroček za spolovilo lahko nosite le toliko časa, kolikor vam je to udobno. TUKAJ najdete navodila za prenos, ki pojasnjujejo, kako si natakniti obroček, in podrobno svetujejo pri izbiri prave velikosti. Ta navodila so priložena tudi vsakemu obročku MEO, lahko pa jih zahtevate tudi po telefonu. Na splošno velja, da mora obroček za penis izvajati pritisk, ki ga zaznavamo kot udobnega, vendar tudi ne sme biti pretesen. Po naših izkušnjah kot dobavitelja obročkov za penis po pošti je premer 45 mm primeren za običajne velikosti penisa (ko obroček nosite okoli penisa in testisov). Še enkrat poudarjamo, da si ga boste z malo lubrikantnega gela Aquameo lažje nataknili!

 

Kako si nataknem penisni obroček?

 

Kako si nataknem petelinji obroček, ste se verjetno že vprašali. Nič ni bolj preprosto! Naš ilustrirani vodnik za natikanje obročka si lahko prenesete na naslednji povezavi: Priročnik z navodili za uporabo petelinjega obroča: pod naslednjo spletno stranjo: Cock Ring Instruction Manual

 

Ste se informirali in želite naročiti pravi obroček za penis?

 

Veliko izbiro boste našli v spletni trgovini MEO Penis Ring v kategoriji Penis Ring.