Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ekstremne igrače s petelinom in žogo

Glasilo

Ekstremne igrače s petelinom in žogo 

Za zelo posebne občutke in nepozabne orgazme! Vam je všeč trdo in divje ali celo zelo trdo? Potem so naše kovinske igrače za penis in kroglice prava izbira za vas!

Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov
Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov

Kovinske igrače za penis in moda (igrače za penis in jajca) so vrsta spolnih igrač za moške, ki jih sestavljajo kovinski obročki, kletke, uteži in drugi pripomočki, ki se lahko pritrdijo na penis in moda.


Nekatere pogoste vrste spolnih igrač za penis in moda so:

  • Obročki za penis: to so kovinski obročki, ki se nosijo okoli osnove penisa za vzdrževanje erekcije in povečanje občutljivosti.
  • Raztegovalniki jajčk: to so kovinski obročki, ki se nosijo okoli mošnje, da raztegnejo mošnjo in odmaknejo jajčeca od telesa.
  • Kletke za penis: To so kovinske kletke, ki zapirajo penis in so namenjene preprečevanju erekcije. Pogosto se uporabljajo v scenarijih BDSM.
  • Uteži za genitalije: to so uteži, ki se pritrdijo na penis ali moda, da se ustvari občutek raztezanja.


Moški uporabljajo kovinske igrače za penis in moda iz različnih razlogov, na primer za povečanje spolnega užitka, odkrivanje novih občutkov in kot del seans BDSM ali igre moči. Nekateri moški te igrače uporabljajo tudi za raztezanje penisa ali moda, kar lahko povzroči začasno povečanje ali intenzivnejši orgazem.

Pomembno je vedeti, da je treba spolne igrače uporabljati previdno in previdno. Uporabniki morajo vedno upoštevati navodila proizvajalca in uporabljati ustrezne higienske ukrepe.