Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

B-Vibe

Glasilo

B-Vibe Jewel Plug - Analni vibrator

Ta čudovit analni čep z vibracijo je okrašen s čudovitim, velikim kristalom. Zaradi koničaste konice, anatomske oblike in vitkega vratu je B-Vibe Jewel Plug še posebej enostaven za analno vstavljanje. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med različnimi načini vibriranja....

Več informacij

3392/00

na voljo

    Več informacij

    Ta čudovit analni čep z vibracijo je okrašen s čudovitim, velikim kristalom. Zaradi koničaste konice, anatomske oblike in vitkega vratu je B-Vibe Jewel Plug še posebej enostaven za analno vstavljanje. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med različnimi načini vibriranja in svoje analne živce nastavite vznemirljivim vibracijam.

     

    B-Vibe Jewel Plug bo navdušil tako moške kot ženske!

     

    Ta vibracijski analni čep podjetja B-Vibe je majhna tehnološka mojstrovina, opremljena s šestimi močmi vibracij in petnajstimi različnimi vzorci vibriranja, od nežnih do močnih. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb preprosto nastavite načine od nežnega do intenzivnega. Seveda lahko daljinski upravljalnik prepustite tudi svojemu partnerju, ki vas bo nato presenetil z vznemirljivo stimulacijo. Naš analni vibrator ima koži zelo prijazno teksturo, mehko na dotik, in široko podlago, ki preprečuje, da bi po nesreči zdrsnil v anus. Zato lahko ta analni čep uporabljate dlje časa - npr. med nakupovanjem, sprehodom ali seksom. Vtič B-Vibe jewel je tudi videti zelo dobro, saj je na koncu osnove vdelan bleščeč dragulj, ki na seksi način okrasi vaš anus!

     

    Spletna stran B-Vibe Jewel Plug je izdelana iz 100 % s telesom združljivega silikona, ki zagotavlja varno in prijetno uporabo. Da pa ne bi poškodovali visokokakovostnega materiala, analni vibrator uporabljajte le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Analni vibrator ima vgrajeno baterijo USB, ki zagotavlja do 1,5 ure neprekinjenega užitka. S svojo kompaktno velikostjo in anatomsko obliko je analni vibrator primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike.

     

    Vaš partner bo navdušen!

     

    Bleščeč dragulj na konici analnega vibratorja daje tej spolni igrački privlačen in razkošen videz. Zaradi njega je analna penetracija ne le fizično, temveč tudi vizualno vznemirljiva za oba partnerja. Uporaba analnega čepka z dragulji lahko privede tudi do večjega občutka vzburjenosti. Zavedanje, da je v analni čep vgrajen lep in bleščeč dragulj, lahko okrepi izkušnjo. Analni čepi z dragimi kamni ponujajo tudi seksualni element presenečenja. Pogled na bleščeči dragulj lahko ob razkritju spodnjega dela telesa doda močan vizualni element, kar poveča erotično privlačnost.

     

    Čiščenje analnega vibratorja:

     

    Čiščenje je preprosto in enostavno. Ker je izdelek narejen iz visokokakovostnega silikona in plastike ABS, ga lahko očistite z blagim milom in toplo vodo ali z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Analni vibrator
    • Analni čep s kristalom
    • Opremljen z daljinskim upravljalnikom z enim dotikom (domet približno 10 metrov).
    • 6 nastavitev hitrosti in 15 edinstvenih vzorcev vibriranja.
    • Primeren za ženske in moške.
    • Polnjenje prek USB.
    • IPX4, odporen na škropljenje.
    • Dimenzije: Skupna dolžina 10,5 cm, premer 4 cm, dolžina za vstavljanje 8,6 cm.
    • Material: silikon, 100 % prijazen do telesa.
    • Čas polnjenja 120 minut.
    • Čas delovanja 60 minut.
    • Izdelki B-Vibe v spletni trgovini MEO: Odkrijte naslednjo raven analnega užitka z vrhunskimi analnimi vibratorji B-Vibe! Kombinacija sodobnega dizajna, visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije zagotavlja neprimerljivo izkušnjo, ki jo boste lahko podoživljali vedno znova. B-Vibe in MEO sta dve znani blagovni znamki v svetu spolnih igrač, ki sta specializirani za visokokakovostne analne igrače. B-Vibe je še posebej znana po svoji inovativni ponudbi izdelkov, ki vključuje daljinsko vodene analne čepke, analne kroglice in komplete za analno urjenje. Podjetje B-Vibe je po vsem svetu znano po uporabi visokokakovostnih materialov in telesu prijaznega silikona pri izdelavi svojih izdelkov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Napišite svoj pregled

      B-Vibe Jewel Plug - Analni vibrator

      B-Vibe Jewel Plug - Analni vibrator

      Ta čudovit analni čep z vibracijo je okrašen s čudovitim, velikim kristalom. Zaradi koničaste konice, anatomske oblike in vitkega vratu je B-Vibe Jewel Plug še posebej enostaven za analno vstavljanje. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med različnimi načini vibriranja....

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      9 drugi izdelki iz iste kategorije: