Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

B-Vibe

Glasilo

B-Vibe rimming Petite - Analni vibrator

Pozdravite B-Vibe z nami rimming Petite! Ta revolucionarni analni vibrator edinstveno posnema občutek rimminga ali oralne analne igre. Ljubitelji rimminga po vsem svetu so navdušeni, številne publikacije pa so ga celo razglasile za najboljšo igračo za analni seks za samske in pare.

Več informacij

3387/00

na voljo

    Več informacij

    Pozdravite B-Vibe z nami rimming Petite! Ta revolucionarni analni vibrator edinstveno posnema občutek rimminga ali oralne analne igre. Ljubitelji rimminga po vsem svetu so navdušeni, številne publikacije pa so ga celo razglasile za najboljšo igračo za analni seks za samske in pare. B-Vibe rimming Petite lahko resnično prinese užitke rimming saj analni užitek ne pozna razlik med spoloma.

     

    Kaj je rimming?

     

    rimming rimming je znan tudi kot anilingus. Pri tej različici oralnega seksa usta, ustnice in jezik ne razvajajo penisa ali vagine, temveč anus. Partnerji lahko izbirajo med zunanjim in notranjim rimmingom rimming notranji. Pri notranji različici jezik prodre tudi v anus, namesto da bi ga samo lizal od zunaj.

     

    B-Vibe rimming Petite je analni vibrator, s katerim se te sanje uresničijo!

     

    Njegova posebna tehnologija, ki omogoča neverjetno realistično izkušnjo "rimminga", je absolutni vrhunec B-Vibe rimming Petite. To omogočajo vrteče se kroglice na dnu čepka, ki popolnoma posnemajo občutek oralne stimulacije. Intenzivna in izjemno prijetna izkušnja, ki se skorajda ne razlikuje od pravega jezika. In kar je najboljše: s sedmimi različnimi načini "rimminga" in šestimi vzorci vibriranja lahko analni užitek popolnoma prilagodite.

     

    Spletna stran B-Vibe rimming Petite je zaradi svoje kompaktne velikosti in ne prevelikega premera 3,5 cm idealen za začetnike. Vibracije ne zagotavljajo le prijetnega občutka, temveč pomagajo tudi pri sproščanju analnega sfinktra, kar je lahko zelo koristno, zlasti pri pripravi na analni spolni odnos.

     

    Na spletni strani B-Vibe rimming Petite tem imate možnost izbire: analni čep lahko uporabljate ročno ali pa se prepustite užitkom z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Daljinski upravljalnik deluje do razdalje približno 10 metrov in odpira številne možnosti za vznemirljive trenutke v samoti ali s partnerjem. Naj vam bo udobno z B-Vibe rimming Petite sam ali pa uporabite daljinski upravljalnik za seksi pustolovščine v javnosti.

     

    O materialu: Dotik B-Vibe rimming Petite je izdelan iz 100-odstotnega silikona, primernega za telo, zato je hipoalergeni in na otip svilnato gladek. Vtič prav tako ne vsebuje ftalatov, lateksa in je popolnoma neporozen. Da pa ne bi poškodovali visokokakovostnega materiala, analni vibrator uporabljajte le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo.

     

    Spletna stran B-Vibe rimming Petite je vodoodporen po standardu IPX5, kar pomeni, da je odporen na brizganje in ga je zato enostavno očistiti. Analni vibrator, ki ga je mogoče polniti prek vmesnika USB, po 120-minutnem polnjenju ponuja do 60 minut čistih užitkov obročkanja.

     

    Spletna stran B-Vibe rimming Petite je popolna spolna igrača za odkrivanje užitkov rimming za odkrivanje. Je kompakten, enostaven za uporabo in neverjetno učinkovit zaradi kombinacije funkcije vibriranja in obročkanja.

     

    Čiščenje analnega vibratorja:

     

    Čiščenje je preprosto in enostavno. Ker je izdelek izdelan iz visokokakovostnega silikona in plastike ABS, ga lahko očistite z blagim milom in toplo vodo ali z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Analni vibrator s funkcijo obročkanja.
    • Analni vibrator B-Vibe.
    • Opremljen z daljinskim upravljalnikom z enim dotikom (domet približno 10 metrov).
    • Vrtljive kroglice v gredi stimulirajo anus, vstavljen analni čep pa zagotavlja dodatno stimulacijo z različnimi ritmi vibriranja.
    • 6 nastavitev hitrosti in 7 edinstvenih vzorcev vibriranja.
    • Primeren za ženske in moške.
    • Polnjenje prek USB.
    • IPX5, odporen na škropljenje.
    • Pripravljen za potovanje - si želite seksi spremljevalca na potovanjih? B-Vibe rimming Petite je priloženo praktično ohišje in potovalna ključavnica, ki preprečuje, da bi analni vibrator pomotoma vklopili.
    • Dimenzije: Skupna dolžina 12,4 cm, premer 3,5 cm, dolžina za vstavljanje 10 cm.
    • Material: silikon, 100 % prijazen do telesa.
    • Čas polnjenja 120 minut.
    • Čas delovanja 60 minut.
    • Spletna stran B-Vibe rimming Petite priložena so navodila za analno igro, zato je popoln analni čep, če želite raziskati to seksi temo.
    • B-Vibe v spletni trgovini MEO: Odkrijte naslednjo raven analnega užitka z vrhunskimi analnimi vibratorji B-Vibe! Kombinacija sodobnega dizajna, visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije zagotavlja neprimerljivo izkušnjo, ki jo boste lahko podoživljali vedno znova. B-Vibe in MEO sta dve znani blagovni znamki v svetu spolnih igrač, ki sta specializirani za visokokakovostne analne igrače. B-Vibe je še posebej znana po svoji inovativni ponudbi izdelkov, ki vključuje daljinsko vodene analne čepke, analne kroglice in komplete za analno urjenje. Podjetje B-Vibe je po vsem svetu priznano zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in telesu prijaznega silikona pri izdelavi svojih izdelkov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Ocenjevanje 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Napišite svoj pregled

        B-Vibe rimming Petite - Analni vibrator

        B-Vibe rimming Petite - Analni vibrator

        Pozdravite B-Vibe z nami rimming Petite! Ta revolucionarni analni vibrator edinstveno posnema občutek rimminga ali oralne analne igre. Ljubitelji rimminga po vsem svetu so navdušeni, številne publikacije pa so ga celo razglasile za najboljšo igračo za analni seks za samske in pare.

        Napišite svoj pregled

        9 drugi izdelki iz iste kategorije: