Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

B-Vibe

Glasilo

B-Vibe Anal Education Set - Velik komplet za analni seks

Odkrijte užitke analnega seksa z novim B-Vibe Anal Education Set. V tem obsežnem 7-delnem kompletu najdete vse, kar potrebujete za varno pripravo telesa na analni seks, korak za korakom.

Več informacij

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte užitke analnega seksa z novim B-Vibe Anal Education Set. Ta obsežen 7-delni komplet ponuja vse, kar potrebujete za varno in postopno pripravo telesa na analni seks.

     

    B-Vibe Anal Education Set tako moškim kot ženskam ponuja številne prednosti in priložnosti za odkrivanje in uživanje v užitkih analnega seksa.

     

    Tukaj je le nekaj razlogov, zakaj je ta komplet lahko zelo koristen za številne moške in ženske:

     

    Odkrivanje novih območij užitka: Za moške komplet ponuja odličen način za stimulacijo prostate ali "točke P", erogene cone, ki lahko sproži intenzivne občutke užitka. Pri ženskah lahko analna stimulacija posredno stimulira točko G, kar vodi do intenzivnih orgazmov.

     

    Korakza korakom: Komplet vsebuje tri različne analne čepke različnih velikosti, ki omogočajo postopno in nežno uvajanje v analni spolni odnos. To je še posebej koristno za začetnike, saj analni spolni odnos brez zadostne priprave pogosto dojemamo kot neprijeten ali boleč.

     

    Izobraževanje in informacije: Komplet vsebuje izčrpen vodnik po analnem spolnem odnosu, ki so ga napisali certificirani spolni pedagogi. Ta vodnik ponuja praktične nasvete in napotke, ki lahko pomagajo zmanjšati strahove in napačne predstave o analnem seksu ter spodbujajo varno, prijetno in zadovoljivo izkušnjo.

     

    Vsestranskost: Komplet vključuje vibracijske in analne čepke z vgrajenimi utežmi, ki omogočajo široko paleto občutkov in izkušenj. To lahko pomaga povečati spolno vzburjenje in razširiti spolno izkušnjo.

     

    Zdravje in higiena: Komplet vključuje tudi analni tuš, ki omogoča temeljito čiščenje pred analnim spolnim odnosom, kar lahko pomaga ohranjati zdravje anusa.

     

    Kakovost in varnost: Vsi izdelki v kompletu so izdelani iz silikona, ki je primeren za telo, in so hipoalergeni, kar zmanjšuje tveganje alergijskih reakcij in draženja kože. Analni čepki imajo sploščeno podlago, ki preprečuje, da bi jih vstavili pregloboko, kar zagotavlja varno uporabo.

     

    Ne glede na to, ali ste začetnik, ki ga zanima analni spolni odnos, ali pa že imate več izkušenj in želite razširiti svoja obzorja, vam B-Vibe Anal Education Set ponuja celovit način za izboljšanje in okrepitev analnih izkušenj.

     

    Obsežen komplet vsebuje vse, kar potrebujete za takojšen začetek:

     

    Mali analni čep: Mali silikonski analni čep je začetnikom prijazna analna igrača brez vibracij. Ima prilagodljiv vrat in sploščeno podlago za enostavno in varno uporabo. Zaradi svoje tanke oblike je videti kot prst in je idealen za začetnike v analnem seksu.

     

    Srednji vibracijski analni čep: Srednji analni čep je opremljen z močnim motorjem in ga lahko polnite prek priloženega kabla USB. Ta analni čep zagotavlja raznolike analne užitke. Vibracije tega analnega čepka stimulirajo prostato ali točko G in pomagajo sprostiti sfinkter - točno to, kar želite doseči med analnim seksom.

     

    Velik, težak analni čep: Največji analni čep v kompletu je težak analni čep, ki s 180 grami zagotavlja čuten občutek polnosti. Ta analni čep ponuja novo raven analne stimulacije, ki je idealna za napredne uporabnike. Takšni analni čepi so idealni za uporabo v javnosti in nudijo vznemirljiv občutek prepovedanega in skrivnega.

     

    Popoln analni priročnik: Spletna stran B-Vibe Anal Education Set vključuje več kot 50 strani dolg priročnik z najobsežnejšimi analnimi navodili, ki so jih napisali certificirani ameriški spolni pedagogi. Ta navodila vam bodo pomagala razumeti, kako pripraviti svoje telo na analni seks.

     

    Komplet vključuje tudi diskretno torbico za prenašanje, aplikator za enostavno nanašanje lubrikanta in analni tuš, ki vas bo pripravil na analni seks:

     

    Ta majhenpripomoček je ena najboljših stvari, za katero morda še niste slišali. Z njim lahko lubrikant nanesete na težko dostopna mesta.

     

    Analni tuš: Noben komplet za analno usposabljanje ne bi bil popoln brez analnega tuša. Analni tuš je odlično orodje za temeljito čiščenje pred analnim seksom.

     

    Torbica za potovanje: Zakaj ne bi svojega kompleta za analno vadbo vzeli s seboj na počitnice?

     

    Več podrobnosti:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Več informacij: Velik komplet za trening analnega seksa
    • Dimenzije: Majhen analni čep: 9,8 x 2,6 x 5 cm, srednji analni čep: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, velik analni čep: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Komplet je vodoodporen (IPX5), združljiv s telesom, analni čepi pa so izdelani iz visokokakovostnega silikona. Srednji analni čep ima zmogljiv motor, ki ga je mogoče polniti in ima čas delovanja 75 minut ter čas polnjenja 120 minut.
    • B-Vibe v spletni trgovini MEO: Odkrijte naslednjo raven analnega užitka z vrhunskimi analnimi vibratorji B-Vibe! Kombinacija sodobnega dizajna, visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije zagotavlja neprimerljivo izkušnjo, ki jo boste lahko podoživljali vedno znova. B-Vibe in MEO sta dve znani blagovni znamki v svetu spolnih igrač, ki sta specializirani za visokokakovostne analne igrače. B-Vibe je še posebej znana po svoji inovativni ponudbi izdelkov, ki vključuje daljinsko vodene analne čepke, analne kroglice in komplete za analno urjenje. Podjetje B-Vibe je po vsem svetu priznano zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in telesu prijaznega silikona pri izdelavi svojih izdelkov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Napišite svoj pregled

      B-Vibe Anal Education Set - Velik komplet za analni seks

      B-Vibe Anal Education Set - Velik komplet za analni seks

      Odkrijte užitke analnega seksa z novim B-Vibe Anal Education Set. V tem obsežnem 7-delnem kompletu najdete vse, kar potrebujete za varno pripravo telesa na analni seks, korak za korakom.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      9 drugi izdelki iz iste kategorije: