Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle 

Številne naše stranke raje uporabljajo spanking z paddle v BDSM (vezanje, disciplina, podrejanje in mazohizem). Pri seansah BDSM ali ploskanju se pogosto uporabljajo lopatice, saj lahko zagotovijo močan in intenziven občutek, ne da bi povzročile resne poškodbe. Obstajajo različne vrste lopatic: lesene lopatice BDSM, usnjene lopatice in gumijaste...

Številne naše stranke raje uporabljajo spanking z paddle v BDSM (vezanje, disciplina, podrejanje in mazohizem). Pri seansah BDSM ali ploskanju se pogosto uporabljajo lopatice, saj lahko zagotovijo močan in intenziven občutek, ne da bi povzročile resne poškodbe. Obstajajo različne vrste lopatic: lesene lopatice BDSM, usnjene lopatice in gumijaste lopatice. Nekatera vesla imajo tudi različne teksture ali oblike, kot je na primer oblika srca, da se poveča občutek. Nekatera imajo tudi paddle imajo odprtine ali reže, zaradi katerih je lahko doživetje še bolj intenzivno. Izbira vesla je stvar osebnih preferenc, zato je najbolje eksperimentirati, da ugotovite, kaj vam je všeč.

Več
12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 40 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 40 predmetov

BDSM lopatice so orodja, ki se uporabljajo pri dejavnostih BDSM (vezanje, disciplina, dominacija, podrejanje, sadizem in mazohizem) za t. i. "Impact Play", tj. ploskanje. Pladla so običajno izdelana iz lesa, usnja ali plastike, na voljo pa so v različnih oblikah in velikostih.

Naše stranke uporabljajo pladla BDSM iz različnih razlogov. Za nekatere je to oblika izmenjave moči v kontekstu BDSM, kjer dominantni partner uporablja paddle za uveljavljanje svoje prevlade nad podrejenim partnerjem. Za druge je to način preizkušanja lastnih meja in doživljanja intenzivnih občutkov. Blazinice BDSM se lahko uporabljajo tudi kot del erotičnega ploskanja, pri katerem eden od partnerjev z blaznico paddle udarja po zadnjici drugega in tako povzroča spolno vzburjenje.

MEO ponuja različne vrste blazinic BDSM, od katerih ima vsaka paddle svoje edinstvene lastnosti. Nekatere najpogostejše vrste lopatic so:

Lesene lopatice: To je najbolj tradicionalna vrsta lopatic, ki se uporablja v BDSM. MEO vesla so običajno izdelana iz trdega lesa, kot so hrast, češnja ali javor, in imajo lahko gladko ali teksturirano površino.

Usnjena vesla: Ta vesla so izdelana iz usnja in imajo lahko gladko ali teksturirano površino. Usnjene lopatice so običajno bolj prožne kot lesenepaddle lopatice, zato so udobnejše za uporabo.

Plastične lopatice: Te lopatice so izdelane iz trde plastike in so običajno cenejše od lesenih ali usnjenih lopatic. Imajo lahko gladko ali teksturirano površino.

Gumijasta vesla: Ta vesla so izdelana iz gume in so običajno bolj prožna kot lesena ali plastična. Ta lopatice za slačenje imajo lahko gladko ali teksturirano površino.