Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Analno raztezanje 

Analno raztezanje je posebna, izjemno vznemirljiva spolna praksa, ki jo lahko izvajate sami, seveda pa tudi s partnerjem. Za začetnike in profesionalce obstajajo različne tehnike in orodja, s katerimi lahko v celoti uživajo v analni stimulaciji in analnem raztezanju ter dosežejo zadovoljive rezultate:

12
na stran
Prikaži 73 - 82 od 82 predmetov
Prikaži 73 - 82 od 82 predmetov

Analno raztezanje in analno raztezanje: izdelki za začetnike in napredne uporabnike

 

Analno raztezanje je posebna, izjemno vznemirljiva spolna praksa, ki jo lahko izvajate sami, seveda pa tudi s partnerjem. Za začetnike in profesionalce so na voljo različne tehnike in pripomočki, s katerimi lahko maksimalno izkoristite analno stimulacijo in analno raztezanje ter dosežete zadovoljive rezultate:

 

Stranke MEO opisujejo svoj orgazem med analnim raztezanjem kot posebno intenziven. Razlog za to so številni živčni končiči, ki se nahajajo v anusu. Številnim moškim in ženskam zadostuje preprosta stimulacija z dotikom anusa, drugi pa želijo te občutke doživeti še intenzivneje in začnejo z analnim raztezanjem. Raztezanje mišice zapiralke je lahko zabavno samo po sebi ali med seksom. Danes MEO pojasnjuje, kako lahko začetniki in napredni spolni delavci dosežejo največji užitek pri analnem raztezanju. Predstavljamo vam tudi vse, kar morate vedeti o analnem raztezanju.

 

Analno raztezanje: priprava na ekstremne občutke

 

Raztezanje anusa oziroma mišice zapiralke, tj. analno raztezanje, zahteva temeljito pripravo. Brez nje postane analno raztezanje neprijetno do boleče, poveča pa se tudi tveganje za okužbo. Priprava pa ni smiselna le iz higienskih razlogov - pripravi vas na analno stimulacijo in zagotovi sproščen sfinkter.

 

Higiensko čiščenje anusa pred analno dilatacijo

 

Čiščenje anusa je še posebej pomembno med analno dilatacijo. Zagotavlja higieno in poveča občutek ugodja, ko partnerju predstavite svoj anus. Najboljši način za čiščenje anusa je eden od naših analnih tušev. Takšno glavo lahko priključite neposredno na cev za prhanje. Začetniki morajo poskrbeti, da je glava prhe čim tanjša, da se netrenirane mišice sfinktra navadijo na raztezanje. Profesionalci lahko izberejo naše večje modele analnih tušev - običajno to razumejo kot prvo predhodno raztezanje pred dejanskim analnim raztezanjem.

 

Pripravite pomembna orodja za analno raztezanje

 

Za analno raztezanje je še posebej pomembno, da imate dobro mazivo - ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec. Tveganje za poškodbe zaradi neuporabe vlage je preprosto preveliko. Dober analni lubrikant ostane vlažen dlje časa. Idealen je lubrikant na silikonski osnovi, kot je FuckSlut podjetja MEO®. Vendar bodite previdni: če gre za dilde ali ritne čepke iz silikona, lateksa ali TPE, je priporočljivo uporabiti lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, saj bodo sicer visokokakovostni materiali postali porozni. Če se ne morete pravilno sprostiti, uporabite lubrikant z anestetikom, kot je naš sprej EXTREMEO. S tem je penetracija v anus še posebej enostavna.

 

Poleg lubrikanta so lahko zelo koristni tudi drugi pripomočki. Pri roki imejte na primer primerne analne igrače, kot so analni dildo ali analne kroglice, pri uporabi prstov pa uporabite naše praktične rokavice iz lateksa. Če želite po analni dilataciji preiti na analni seks, so lahko koristni tudi kondomi.

 

Ta vodnik vam bo pomagal doseči dolgotrajne rezultate z analno dilatacijo

 

Analna dilatacija je posebna, izjemno vznemirljiva spolna praksa, ki jo lahko izvajate sami ali s partnerjem. Za začetnike in profesionalce obstajajo različne tehnike in orodja, s katerimi lahko v celoti uživajo v analni stimulaciji in analnem raztezanju ter dosežejo zadovoljive rezultate:

 

Analno raztezanje za začetnike

 

Tisti, ki se že malo spoznajo na spolne igrače, bodo prej ali slej naleteli na naše "zelo posebne" analne igrače. Čutna spodbuda analnega razvajanja je običajno povezana z začetnim premagovanjem. Za začetnike analnega raztezanja je najbolje, da začnejo sami in sproščeno z našimi Ass Grommet v velikosti XS ali našim majhnim obročkom za analno raztezanje in si postopoma utirajo pot v svet analnega raztezanja.

 

Analno raztezanje - raztezanje anusa samostojno ali s partnerjem

 

Če želite prvič raztegniti anus, je najbolje, da to storite sami med masturbacijo. Le tako boste ugotovili, ali sta analno raztezanje in analni seks za vas sploh mogoča. Če ste popolnoma sproščeni, uporabite lubrikant EZ2FUCK iz MEO® in počasi začnite masirati okoli anusa. Če je to prijetno, lahko v anus najprej prodrete s prstom. Pri naslednjih analnih igricah ste lahko bolj pogumni in uporabite drugi prst ali manjši prst za analno raztezanje butt plug za analno raztezanje.

 

Ko je vsak partner sam užival v analnem raztezanju, se lahko igrata skupaj in odkrijeta veliko vznemirljivih stvari. Pri tem je zelo pomembno razumevanje, saj zdaj oba vesta, kaj vama je všeč, in to morata prenesti na partnerja. Pari začnejo tudi tako, da drug drugega stimulirajo z masažami in s prstom, preden v ljubljenje vstopijo analne spolne igračke in spolne igračke za analno raztezanje.

 

Nasveti in igrače za analno raztezanje

 

Analne spolne igrače za začetnike na področju analnega raztezanja

 

Če ste pripravljeni na igrače za analni seks, je priporočljivo začeti z majhnimi igračami iz MEO®. Analni čepki iz naše serije Analgeddon ® so še posebej primerni za začetek. Najbolje je, da najprej izberete silikonske analne čepke. Ti so zelo prijetni in mehki. Zanimivi so lahko tudi analni čepi ali dildi, ki jih je mogoče napihniti - tako lahko velikost optimalno prilagodite svojim željam. Kasneje postanejo zanimivi analni čepki iz kovine ali stekla. Postopoma lahko analno raztezanje izvajamo z večjimi modeli in zamaški z vibracijo.

 

Analno raztezanje in analno raztezanje za napredne uporabnike

 

Obstaja nekaj možnosti, ki jih lahko uporabijo tudi profesionalci v analnem raztezanju, da še dodatno izboljšajo občutke pri analnem raztezanju. Po eni strani obstajajo številne spolne igrače in pripomočki, ki imajo vse to, po drugi strani pa lahko preizkusite tudi naše Ass Grommet ali obročke za analno raztezanje v večjih velikostih. Kako daleč lahko med analnim raztezanjem raztegnete anus, je odvisno od vaše anatomije. Dokler je prijetno, dokler ne pride do težav in dokler pustolovščina ostaja v ospredju, z analnim raztezanjem z velikimi igračami ni nič narobe.

 

Spolne igrače za napredno analno raztezanje

 

Dildo, analni čep, analne kroglice - spolne igrače za analno raztezanje so na voljo v številnih oblikah in velikostih. Če je anus že raztegnjen, lahko posežete po večjih igračah MEO®. Analne kroglice iz nerjavečega jekla z veliko kroglicami so težke in izvajajo čudovit pritisk. Z vsako kroglico, ki prodre v anus, se vznemirljiv občutek poveča. Moški, ki želijo doživeti stimulacijo anusa, prostate, perineja in kroglic, izberejo ustrezne kombinacije iz naše serije Alphamale. Izkušeni uporabniki prav tako radi raztezajo anus 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Za to so primerni večji analni čepki iz naše serije Analgeddon ®, ki vam zagotavljajo občutek široko odprtosti ves dan. Za profesionalce so še posebej primerni analni čepi z eno odprtino. Ti razširijo anus - partner ima popoln pogled in ga lahko stimulira s prstom, dildom ali vibratorjem. Vstavite lahko tudi različne tekočine. Tu bi radi omenili naše posebej priljubljene Ass Grommet je treba omeniti!

 

Kaj morate upoštevati pri raztezanju anusa?

 

Anus je zelo občutljiva odprtina. Je manj raztegljiv kot genitalije, zato je treba z njim ravnati previdno in previdno.

 

Pri raztezanju anusa se morate izogibati naslednjim napakam:

 

Pri raztezanju analnega sfinktra ne uporabljajte sile! Če mišica sfinktra ni sproščena, je penetracija težko mogoča. Če ste preveč grobi, lahko resno poškodujete mišico sfinktra in črevesno sluznico. Zato: vedno uporabljajte veliko lubrikanta in se raztezajte počasi!

 

Uporabljajte samo spolne igrače! Če v spalnici ni primerne igrače za analni seks, je skušnjava, da se zatečete k drugim predmetom. Pri MEO to odsvetujemo, saj ti predmeti povečujejo tveganje za poškodbe in okužbe. Obstaja tudi dober razlog, zakaj je na trgu veliko analnih igračk - imajo široko nogo, tako imenovani zamašek. Pri drugih predmetih in igračah obstaja tveganje, da bodo izginili v anus.

 

Ne raztegujte anusa brez lubrikanta! Anus sam nima izločka, kot ga proizvajata vagina in penis za boljšo lubrikacijo. Zato je pomembno, da mu zagotovite vlago v obliki analnih lubrikantov. Brez lubrikanta je analno razširjanje zelo neprijetno in lahko povzroči bolečine.

 

Analno raztezanje je izjemno vzburljiva spolna praksa. Priprava zahteva nekaj previdnosti, med raztezanjem pa je potrebna zadostna previdnost, da ne bi preveč raztegnili mišice zapiralke. Pri MEO, spletni trgovini za analno raztezanje, vam svetujemo, da se teme analnega raztezanja lotite previdno in z empatijo - užitek je, če na področju analnega raztezanja vedno znova odkrijete kaj novega in ne poskusite vsega že takoj po prvem poskusu. Napredujte počasi in previdno - potem boste analno raztezanje vzljubili!