Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Članki o vezanju

Glasilo

Članki o vezanju 

MEO's Bondage Shop je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za različne izdelke BDSM, namenjene ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini za bondage je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, omejevalna sredstva, biči, floggerfetišistična oblačila, spolne igrače in dodatki za vse r...

MEO's Bondage Shop je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za različne izdelke BDSM, namenjene ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini za bondage je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, omejevalna sredstva, biči, floggerfetišistična oblačila, spolne igrače in dodatki za vse ravni izkušenj.

Več

Podkategorije

 • MEO: Vaša trgovina na enem mestu za visokokakovostne usnjene in neoprenske zapestnice! Iščete popolne okove za svoje seanse BDSM? Potem je MEO pravo mesto za vas! Smo vaša zanesljiva trgovina za bondage za visokokakovostne ročne okove iz usnja, neoprena ali jekla.

 • Uživajte v popolni izgubi nadzora v suženjstvu s popolno ročno izdelanimi usnjenimi, neoprenskimi ali jeklenimi manšetami za gležnje. Naše manšete za gležnje so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Manšete za zaklepanje gležnjev so lahko učinkovit način za uživanje v vznemirljivih in intimnih izkušnjah BDSM. Partnerjema lahko pomagajo pri raziskovanju njunih želja in meja ter ustvarjanju globljih vezi prek skupnih izkušenj zaupanja in ranljivosti.

 • Ovratnica BDSM simbolizira popolno podrejenost v razmerju BDSM. Na voljo so številne ovratnice BDSM iz usnja, neoprena in jekla. Sprostite se in uživajte v izgubi nadzora pri vezanju z ovratnico BDSM iz usnja, neoprena ali jekla, ki se odlično prilega. Naše ovratnice BDSM so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Zapiralne ovratnice BDSM so lahko čudovit način, da vznemirljiva in intimna doživetja BDSM postanejo še intenzivnejša.

 • Povoji BDSM so bistveni del bondage in umetnosti bondage. Uporabljajo se za vezanje in nadzor partnerja ter za zagotavljanje različnih čutnih doživetij.

 • Suspenzijsko vezanje lahko ustvari večjo intimnost med vama, saj je potrebno veliko zaupanja, da ste zvezani in se odrečete nadzoru nad lastnim telesom. Ko pa ste popolnoma zvezani, se sprosti vznemirljiv koktajl adrenalina in endorfinov. In seveda, fenomenalen orgazem med vezanjem v visečem položaju ni nič posebnega. Pri MEO boste našli vse izdelke, ki jih potrebujete za visečo vezavo.

 • Nastavljiv raztegovalnik je izjemno praktičen pripomoček pri bondageu, ki podrejenemu partnerju preprečuje, da bi zaprl noge ali stisnil roke skupaj. Tako zvezan je partner popolnoma prepuščen vaši milosti in anus ali vagina, penis in testisi ali bradavičke so optimalno dostopni brez odpora. Pri MEO boste našli široko paleto razteznih palic...

 • Spletna trgovina BDSM MEO je že od leta 1997 ena od vodilnih trgovin za visokokakovostna sredstva za omejevanje gibanja na svetu. Izdelujemo različna okovja, gleženjske manšete, gage, pasove, preveze za oči in maske iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvena omejevalna sredstva in pripomočke za bondage, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

 • Če iščete ekskluzivni usnjeni pas za bondage, ste prišli na pravo mesto! Vsakdo, ki se potopi v vznemirljivi svet BDSM in bondage, bo hitro spoznal, kako nepogrešljivi so ti pasovi BDSM. Pasovi za bondage so pomemben del praks BDSM, njihove želje pa so tako raznolike kot sama uporaba.

 • Seansa vezanja ne more biti popolna brez tega večnamenskega traku. Naš trak za bondage lahko na primer uporabite za utišanje ali zavezovanje. Uporabite svojo domišljijo in odkrijte neskončne možnosti! MEO-jev trak za bondage ni lepljiv, zato ga lahko za BDSM uporabljate po vsem telesu, ne da bi se bali, da si boste pri odstranjevanju traku iztrgali lase.

 • Dovolite nam, da vas povežemo. Vrvi za vezanje v številnih barvah in kakovostih.

 • Potopite se v kraljestvo čutov in odkrijte našo izjemno zbirko vrvi za vezanje - pravo slavje za oči in čute. V tej kategoriji trgovine MEO ne boste našli običajnih vrvi za bondage, saj je vsaka vrv skrbno izdelana italijanska mojstrovina, spretno zavita v najboljšo italijansko telečjo kožo. To usnje, ki slovi po svoji izjemni mehkobi in trpežnosti, ponuja čutno doživetje, ki mu ni para.

 • Obogatite svoje bondage seanse s temi čudovitimi BDSM pripomočki, ki vas bodo na prav poseben način potopili v fascinacijo tradicionalne japonske bondage Shibari. Pri MEO boste našli široko paleto izdelkov, ki so potrebni za vezanje Shibari. V drugih kategorijah naše spletne trgovine za bondage boste našli tudi vrvi za bondage, usnjene manšete za roke in noge ter druge pripomočke za bondage.

 • Naročite originalne policijske in jeklene ročne jopiče na spletu in diskretno! Izdelane v Nemčiji, znamke Clejuso in drugih blagovnih znamk. Velika izbira po nizkih cenah.

 • MEO je specialist za bondage in BDSM. Okovi za noge Clejuso in druge blagovne znamke v veliki izbiri.

 • Za intenzivno doživetje: napihljiva opornica , vakuumska postelja, napihljive maske.

 • Praktični pripomočki za vezanje, ki pomagajo pri zavezovanju.

 • Odkrijte svet samozadovoljevanja z MEO, vašo vrhunsko trgovino za samozadovoljevanje, ki jo odlikujeta velika izbira in izjemna kakovost. Potopite se v bogato ponudbo trgovine za samovarovanje MEO, v kateri boste našli vse, kar vam srce poželi, od klasičnih pripomočkov do inovativnih pripomočkov za samovarovanje.

 • MEOBOND - Elektronska časovna ključavnica za ljubitelje samozadovoljevanja in BDSM!

  Z MEOBOND-om imate vrhunsko orodje za samozadovoljevanje ali BDSM igre brez partnerja. Naša elektronska časovna ključavnica vam omogoča, da sami načrtujete in nadzorujete svojo seanso, tako da se lahko popolnoma predate.

 • Medvedki Bondage Bearz - plišaste igrače, navdihnjene s strani BDSM

 • Spletna trgovina za BDSM in bolnišnični seks MEO je od leta 1997 eden vodilnih svetovnih dobaviteljev visokokakovostnih psihiatričnih ovir in bolnišničnih manšet. Izdelujemo različne bolniške opornice, kot so okovi, žreli, naglavni pasovi, preveze za oči in drugi dodatki iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvene opornice za bolnike, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Trgovina MEO Bondage Shop je vaša trgovina na enem mestu za vse, kar je povezano z bondage in BDSM. V naši trgovini za bondage boste našli veliko izbiro pripomočkov za bondage, ki so kot nalašč za vse ravni izkušenj.Naše vrvi za bondage v trgovini so idealne za shibari in druge oblike bondage. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in materiali, tako da boste v trgovini za bondage našli točno to, kar potrebujete za svoje bondage seanse.

Rokavice in omejevalna sredstva, ki jih boste našli tukaj, so robustna in varna - bistvena sestavina za uspešne igre bondage. Trgovina za bondage MEO ponuja tudi ekskluzivne komplete za bondage, ki vsebujejo vse, kar potrebujete za vznemirljiva doživetja bondage. Ti kompleti so odlična možnost za začetnike v bondageu, saj v enem priročnem paketu dobite vse potrebne pripomočke za bondage.

V trgovini za bondage boste našli tudi posebno pohištvo za bondage, ki se bo prileglo v vsako igralnico in vaša bondage doživetja dvignilo na višjo raven. Če iščete posebno vrsto stimulacije, boste v naši trgovini za bondage našli tudi izbor igrač, kot so objemke za bradavice, maske za bondage in še veliko več.

V trgovini MEO Bondage Shop si nenehno prizadevamo razširiti svojo ponudbo in ponuditi najnovejše trende in orodja za bondage, da boste vedno opremljeni z najboljšimi in najbolj vznemirljivimi izdelki. Storitve za stranke v trgovini MEO Bondage Shop so prvovrstne. Razumemo, da je bondage zelo intimna izkušnja in da je diskretnost za vas izjemno pomembna. Vaše nakupe v trgovini MEO Bondage Shop obravnavamo zaupno in jih pošiljamo v diskretnih paketih.

Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali tehnikah bondage, vam bo naša izkušena ekipa v trgovini MEO Bondage Shop z veseljem pomagala in vam svetovala. Obiščite našo spletno trgovino bondage in izkusite vso raznolikost bondage. Trgovina MEO Bondage Shop je vaš zanesljiv partner v svetu bondage, kjer vas čakajo strokovno znanje, izbira in storitve v edinstveni izkušnji nakupovanja bondage.

Odkrijte svet bondage in uresničite svoje sanje o BDSM v trgovini z bondage MEO. Vas zanima bondage in želite narediti prve korake? Ni problema, v trgovini MEO Bondage Shop boste našli izčrpne nasvete in široko paleto izdelkov, ki vam bodo pomagali najti svojo pot na tem vznemirljivem področju. Prav tako ste prišli na pravo mesto, če že imate izkušnje z bondažo in želite razširiti svojo opremo.

V naši trgovini za bondage je na voljo vse, kar vam srce poželi, od vrvi in postrojev do gagov in ovratnic. V trgovini MEO Bondage Shop se še posebej trudimo, da so vsi izdelki izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so varni in udobni za uporabo. Vaša varnost in dobro počutje sta naša glavna prednostna naloga.

Zato boste v naši trgovini za bondage našli le izdelke, ki ustrezajo našim visokim standardom in ki bi jih z mirno vestjo priporočili tudi sami. Poleg velike izbire opreme za bondage vam v trgovini za bondage ponujamo tudi navdihujoče knjige in navodila, ki vam bodo dali dragocene nasvete in ideje za vaše bondage seanse.

S temi viri se lahko naučite novih tehnik in dodatno razvijete svoje spretnosti. Trgovina MEO Bondage Shop ni le spletna trgovina - je skupnost, v kateri lahko izmenjujete ideje in spoznavate podobno misleče ljudi. Če imate vprašanja o bondage ali določenih izdelkih iz naše trgovine za bondage, se lahko kadar koli obrnete na našo službo za pomoč strankam.

Tu smo za vas in pomagali vam bomo najti prave izdelke za bondage. Da bi zagotovili varnost vaših podatkov in vam ponudili nemoteno nakupovalno izkušnjo, trgovina MEO Bondage Shop uporablja najsodobnejšo tehnologijo in šifriran prenos podatkov. Vaša naročila v trgovini za bondage bodo hitro in diskretno dostavljena na vaš dom.

Tako lahko komaj čakate, da preizkusite svojo novo opremo za bondage - brez skrbi. V trgovini MEO Bondage Shop smo pozorni tudi na uravnotežene cene, tako da lahko v svoji bondage izkušnji uživate v celoti, ne da bi vas skrbelo za vaš proračun.

Ne glede na to, ali iščete cenovno dostopne začetne možnosti ali želite investirati v ekskluzivne, ročno izdelane predmete za bondage, vam naša trgovina za bondage ponuja širok izbor po poštenih cenah. Prepustite se fascinantnemu svetu bondage in v trgovini MEO Bondage Shop odkrijte neomejene možnosti za obogatitev svojega ljubezenskega življenja. Vabimo vas, da postanete del naše skupnosti za bondage in odkrijete raznolikost naše trgovine.

Trgovina MEO Bondage Shop je vaš dom za vse, kar je povezano z bondage - dovolite, da vaše fantazije postanejo resničnost, in izkusite globino svoje strasti. Trgovina MEO Bondage Shop poleg preproste opreme za bondage ponuja tudi nenavadne in specializirane izdelke za tiste, ki želijo preizkusiti svoje meje in raziskati nova področja bondage. V trgovini za bondage boste našli specializirane naprave za obešanje, postroje za bondage in celo zavarovane kletke za bondage.

Vsak od teh izdelkov je bil zasnovan tako, da bo vaša izkušnja bondage varna in vznemirljiva. Če v trgovini za bondage iščete nekaj posebnega, so lahko naši prilagojeni izdelki za bondage prava stvar za vas.

Vemo, da sta vsako telo in vsaka igra bondage edinstvena, zato vam trgovina MEO Bondage Shop ponuja možnost naročila prilagojenih izdelkov, ki so popolnoma prilagojeni vašim osebnim željam in meram. V naši trgovini Bondage Shop skrbno pazimo, da so igrače, ki jih ponujamo, izdelane etično in odgovorno.

Sodelujemo z zaupanja vrednimi proizvajalci, ki delijo naše vrednote glede kakovosti in etike, da bi vam zagotovili prijetno počutje pri nakupovanju v trgovini za bondage. Trgovina MEO Bondage Shop ponuja tudi nešteto možnosti za ustvarjalne in avanturistične stranke. Naša ponudba sega od okusnih vezi za bondage in igrivega perja do trdih bičev in lopatic.

S temi orodji in igračami iz naše trgovine za bondage lahko postopoma povečujete intenzivnost svoje bondage izkušnje in jo prilagodite svojemu okusu. Ker je bondage pogosto povezan z različnimi občutki, trgovina MEO Bondage Shop ponuja tudi široko paleto čutnih in stimulativnih igrač.

Od kompletov za igro z voskom do temperaturnih igrač in elektrostimulacije - v naši trgovini za bondage boste našli vse, kar lahko prebudi ali omrtviči vaše čute, kot si želite. V trgovini MEO Bondage Shop vemo, da je bondage lahko tudi zelo vsestranski. Zato v njej ne boste našli le izdelkov za klasično bondage, temveč tudi za igro s hišnimi ljubljenčki, starostno igro in druge dejavnosti, povezane s perverznostjo.

Od pasjih mask do pleničnih hlačk - trgovina Bondage Shop pokriva celoten spekter, tako da lahko svoje želje BDSM izživite do konca. Varnost in nega sta pri bondage vse in konec, trgovina Bondage Shop MEO pa je na to pripravljena. Ponujamo vam širok izbor čistil, navodil za nego in varnostnih pripomočkov, kot so škarje in hitri sprožilec, da se lahko s partnerjem brezskrbno igrate.

Vaše zdravje in varnost sta v Bondage Shopu naša glavna prednostna naloga. Ne oklevajte in se potopite v svet bondagea z Bondage Shopom MEO. Odkrijte široko paleto izdelkov in poiščite ravno pravo orodje za uresničitev svojih najbolj skritih želja in sanj o vezanju.

Trgovina za bondage MEO je vaša zanesljiva spremljevalka na tem vznemirljivem potovanju v svet BDSM. Svetovanje in storitve za stranke so ključni elementi, zaradi katerih je nakupovalna izkušnja v trgovini za bondage MEO edinstvena. Zavedamo se, da so osebni in strokovni nasveti neprecenljivi, zlasti na tako intimnih področjih, kot sta bondage in BDSM.

Zato MEO ne ponuja le velikega izbora izdelkov za bondage, temveč tudi možnost, da stopite v stik s preverjenimi strokovnjaki za bondage. Če imate vprašanja o določenih tehnikah bondage, potrebujete pomoč pri izbiri ustrezne opreme za bondage ali preprosto iščete informacije o najnovejših trendih na področju BDSM, so vam naši strokovnjaki na voljo za pomoč.

Ne prinašajo le svojega obsežnega znanja, temveč tudi pristno strast do raznolikega sveta bondage. Za storitve za stranke pri MEO je značilno, da nudimo večjezične storitve za stranke. To omogoča učinkovito in razumljivo komunikacijo, saj služimo strankam po vsem svetu. Naša ekipa vam bo svetovala v vašem maternem jeziku in vam pomagala pri vseh morebitnih vprašanjih.

Po elektronski pošti, telefonu ali klepetu v živo - tu smo za vas in vam nudimo najboljše možne storitve. Pri MEO se tudi zavedamo, kako pomembna je diskretnost pri spletnem nakupovanju na področju bondage in BDSM. Zato zagotavljamo diskretno pošiljanje po vsem svetu. Vaše naročilo bo poslano v nevtralnih paketih brez navedbe vsebine ali trgovine z izdelki za bondage, zato je vaša zasebnost popolnoma zaščitena.

Ne glede na to, ali ste v Evropi, Severni Ameriki, Aziji ali kjer koli drugje po svetu, bo MEO poskrbel, da bodo vaše želje prispele varno in diskretno. Ko izberete trgovino za bondage MEO, se odločite za trgovino, ki ne ponuja le visokokakovostnih izdelkov za bondage, temveč tudi storitve za stranke, ki se prilagodijo vašim individualnim potrebam. Naš cilj je, da se boste med nakupovanjem in med celotno izkušnjo bondage in BDSM počutili udobno in deležni podpore. Pridobite nasvete naše večjezične ekipe za pomoč strankam in uživajte v diskretni dostavi po vsem svetu - to je le ena od številnih prednosti izbire MEO.

Trgovina za bondage MEO je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za različne izdelke BDSM, namenjene ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini z bondage opremo je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, sredstva za zadrževanje, policijska okovja, biči, flogger

naša trgovina za bondage ponuja veliko izbiro izdelkov, kot so usnjene maske za bondage, neoprenske maske in maske iz lateksa, fetiš oblačila, vakuumske postelje iz lateksa, analni čepi ali dildi in pripomočki za bondage za vse ravni izkušenj. Naša trgovina za bondage ponuja različne vrste sredstev za zadrževanje, kot sousnjene lisice, manšete za roke in gležnje s časovnimi zaporami, usnjene in neoprenske gleženjske manšete, bondage vrvi, verige in bondage razporke iz materialov, kot so usnje, guma, kovina in najlon. Prodajamo tudi najboljše žogice, plinske maske BDSM, manšete za roke in gležnje za viseče vezanje, izdelke za vezanje Shibari in trak za vezanje, ki se prilepi nase, vendar ne na kožo, zato je idealen za hitro in enostavno vezanje. Ponujamo tudi ovratnice BDSM in povodce Skaven, ki se pogosto uporabljajo pri BDSM ali kot simbol podrejenosti human pup Play ali kot simbol podrejenosti v odnosu med sužnjem in gospodarjem (dominanten/podrejen).

flogger Seveda boste v naši trgovini z bondažo našli tudi naglavne pasove, zaklepne psihiatrične okove, pa tudi vse za samovarovanje in seveda znamenito elektronsko zaklepanje prstov MEObond.Orodja zas unki, kot so in biči, palice, pa tudi paddle so prav tako priljubljeni izdelki, ki se prodajajo v naši trgovini.

Ti izdelki so izdelani iz materialov, kot so usnje, guma, silikon ali les. Na zalogi imamo tudi bolj specializirane izdelke, kot so sponke za bradavičke in sesalci bradavičk, naprave za elektrostimulacijo in širok izbor pasov čistosti.Fetišistična oblačila so še en glavni izdelek, ki ga ponuja trgovina za bondage MEO. To vključuje izdelke, kot so korzeti, usnjeni in neopreni pasovi, oblačila iz lateksa, usnjene obleke, pasovi in fetiš čevlji.

Ponujamo tudi posebna oblačila, kot so oprema za igro s poniji, gumijaste obleke in še veliko več. Spolne igrače so prav tako pogost izdelek v trgovini MEO's bondage shop. Med njimi sostroji za seksanje MEO in stroji Hismith, vibratorji, ljubezenske gugalnice, dildi, analni čepi in impresivno velike analne kroglice iz materialov, kot so silikon, steklo in kovina. Za dopolnitev ponudbe MEO ponuja tudi posebne spolne igrače, kot so čepi za penis, dilatatorji penisa, spekulumi in izdelki za elektrostimulacijo. slings

Našo ponudbo dopolnjuje pohištvo za BDSM, kot so profesionalni andrejevski križi, kletke za bondage in različne. Stranke trgovine MEO bondage prihajajo iz najrazličnejših okolij in imajo različne ravni izkušenj z BDSM in perverznimi igrami. Nekatere stranke so začetniki, ki želijo prvič raziskati svoje pregibe, druge pa so izkušeni igralci, ki iščejo nove in specializirane izdelke BDSM. Veliko naših strank čuti pripadnost skupnosti LGBTQ+, saj imata BDSM in igra s perverznostmi v tej skupnosti dolgo tradicijo.

Naša trgovina z izdelki za bondage je namenjena tudi ljudem, ki se opredeljujejo kot del skupnosti fetiša, ali tistim, ki želijo svoj fetiš raziskati na varen in sporazumen način. MEO je eden vodilnih dobaviteljev izdelkov za bondage in BDSM. Bondage, manšete, predmeti BDSM, bizarna erotika. Če povzamemo, trgovina MEO za bondage ponuja široko paleto izdelkov, namenjenih igralcem BDSM in kink. Ti izdelki vključujejoopornice za noge, kombinirane opornice za BDSM, biče, fetiš oblačila, spolne igrače, prikupne medvedke Bondage Bearz in dodatke za bondage iz različnih materialov.