Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondage

Glasilo

Bondage 

MEO's Bondage Shop je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za različne izdelke BDSM, namenjene ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini za bondage je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, omejevalna sredstva, biči, floggerfetišistična oblačila, spolne igrače in dodatki za vse r...

MEO's Bondage Shop je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za različne izdelke BDSM, namenjene ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini za bondage je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, omejevalna sredstva, biči, floggerfetišistična oblačila, spolne igrače in dodatki za vse ravni izkušenj.

Več

Podkategorije

 • MEO: Vaša trgovina na enem mestu za visokokakovostne usnjene in neoprenske zapestnice! Iščete popolne okove za svoje seanse BDSM? Potem je MEO pravo mesto za vas! Smo vaša zanesljiva trgovina za bondage za visokokakovostne ročne okove iz usnja, neoprena ali jekla.

 • Uživajte v popolni izgubi nadzora v suženjstvu s popolno ročno izdelanimi usnjenimi, neoprenskimi ali jeklenimi manšetami za gležnje. Naše manšete za gležnje so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Manšete za zaklepanje gležnjev so lahko učinkovit način za uživanje v vznemirljivih in intimnih izkušnjah BDSM. Partnerjema lahko pomagajo pri raziskovanju njunih želja in meja ter ustvarjanju globljih vezi prek skupnih izkušenj zaupanja in ranljivosti.

 • Ovratnica BDSM simbolizira popolno podrejenost v razmerju BDSM. Na voljo so številne ovratnice BDSM iz usnja, neoprena in jekla. Sprostite se in uživajte v izgubi nadzora pri vezanju z ovratnico BDSM iz usnja, neoprena ali jekla, ki se odlično prilega. Naše ovratnice BDSM so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Zapiralne ovratnice BDSM so lahko čudovit način, da vznemirljiva in intimna doživetja BDSM postanejo še intenzivnejša.

 • Povoji BDSM so bistveni del bondage in umetnosti bondage. Uporabljajo se za vezanje in nadzor partnerja ter za zagotavljanje različnih čutnih doživetij.

 • Suspenzijsko vezanje lahko ustvari večjo intimnost med vama, saj je potrebno veliko zaupanja, da ste zvezani in se odrečete nadzoru nad lastnim telesom. Ko pa ste popolnoma zvezani, se sprosti vznemirljiv koktajl adrenalina in endorfinov. In seveda, fenomenalen orgazem med vezanjem v visečem položaju ni nič posebnega. Pri MEO boste našli vse izdelke, ki jih potrebujete za visečo vezavo.

 • Nastavljiv raztegovalnik je izjemno praktičen pripomoček pri bondageu, ki podrejenemu partnerju preprečuje, da bi zaprl noge ali stisnil roke skupaj. Tako zvezan je partner popolnoma prepuščen vaši milosti in anus ali vagina, penis in testisi ali bradavičke so optimalno dostopni brez odpora. Pri MEO boste našli široko paleto razteznih palic...

 • Spletna trgovina BDSM MEO je že od leta 1997 ena od vodilnih trgovin za visokokakovostna sredstva za omejevanje gibanja na svetu. Izdelujemo različna okovja, gleženjske manšete, gage, pasove, preveze za oči in maske iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvena omejevalna sredstva in pripomočke za bondage, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

 • Če iščete ekskluzivni usnjeni pas za bondage, ste prišli na pravo mesto! Vsakdo, ki se potopi v vznemirljivi svet BDSM in bondage, bo hitro spoznal, kako nepogrešljivi so ti pasovi BDSM. Pasovi za bondage so pomemben del praks BDSM, njihove želje pa so tako raznolike kot sama uporaba.

 • Seansa vezanja ne more biti popolna brez tega večnamenskega traku. Naš trak za bondage lahko na primer uporabite za utišanje ali zavezovanje. Uporabite svojo domišljijo in odkrijte neskončne možnosti! MEO-jev trak za bondage ni lepljiv, zato ga lahko za BDSM uporabljate po vsem telesu, ne da bi se bali, da si boste pri odstranjevanju traku iztrgali lase.

 • Dovolite nam, da vas povežemo. Vrvi za vezanje v številnih barvah in kakovostih.

 • Potopite se v kraljestvo čutov in odkrijte našo izjemno zbirko vrvi za vezanje - pravo slavje za oči in čute. V tej kategoriji trgovine MEO ne boste našli običajnih vrvi za bondage, saj je vsaka vrv skrbno izdelana italijanska mojstrovina, spretno zavita v najboljšo italijansko telečjo kožo. To usnje, ki slovi po svoji izjemni mehkobi in trpežnosti, ponuja čutno doživetje, ki mu ni para.

 • Obogatite svoje bondage seanse s temi čudovitimi BDSM pripomočki, ki vas bodo na prav poseben način potopili v fascinacijo tradicionalne japonske bondage Shibari. Pri MEO boste našli široko paleto izdelkov, ki so potrebni za vezanje Shibari. V drugih kategorijah naše spletne trgovine za bondage boste našli tudi vrvi za bondage, usnjene manšete za roke in noge ter druge pripomočke za bondage.

 • Naročite originalne policijske in jeklene ročne jopiče na spletu in diskretno! Izdelane v Nemčiji, znamke Clejuso in drugih blagovnih znamk. Velika izbira po nizkih cenah.

 • MEO je specialist za bondage in BDSM. Okovi za noge Clejuso in druge blagovne znamke v veliki izbiri.

 • Za intenzivno doživetje: napihljiva opornica , vakuumska postelja, napihljive maske.

 • Praktični pripomočki za vezanje, ki pomagajo pri zavezovanju.

 • Odkrijte svet samozadovoljevanja z MEO, vašo vrhunsko trgovino za samozadovoljevanje, ki jo odlikujeta velika izbira in izjemna kakovost. Potopite se v bogato ponudbo trgovine za samovarovanje MEO, v kateri boste našli vse, kar vam srce poželi, od klasičnih pripomočkov do inovativnih pripomočkov za samovarovanje.

 • MEOBOND - Elektronska časovna ključavnica za ljubitelje samozadovoljevanja in BDSM!

  Z MEOBOND-om imate vrhunsko orodje za samozadovoljevanje ali BDSM igre brez partnerja. Naša elektronska časovna ključavnica vam omogoča, da sami načrtujete in nadzorujete svojo seanso, tako da se lahko popolnoma predate.

 • Medvedki Bondage Bearz - plišaste igrače, navdihnjene s strani BDSM

 • Spletna trgovina za BDSM in bolnišnični seks MEO je od leta 1997 eden vodilnih svetovnih dobaviteljev visokokakovostnih psihiatričnih ovir in bolnišničnih manšet. Izdelujemo različne bolniške opornice, kot so okovi, žreli, naglavni pasovi, preveze za oči in drugi dodatki iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvene opornice za bolnike, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

MEO's Bondage Shop je spletna trgovina, ki je že od leta 1997 specializirana za široko paleto izdelkov BDSM, namenjenih ljudem, ki jih zanimajo bondage in druge različice BDSM. V naši trgovini z bondage izdelki je na voljo velik izbor izdelkov, kot so oprema za bondage, omejevalna sredstva, policijska okovja, biči, floggernaša trgovina z izdelki za bondage ponuja širok izbor izdelkov, kot so usnjene maske za bondage, neoprenske maske in maske iz lateksa, fetiš oblačila, vakuumske postelje iz lateksa, analni čepki ali dildi in pripomočki za bondage za vse ravni izkušenj.

Naša trgovina z izdelki za bondage ponuja različne vrste sredstev za zadrževanje, kot so usnjene lisice, ročne in gleženjske manšete s časovnimi zaporami, usnjene in neoprenske gleženjske manšete, bondage vrvi, verige in bondage razporke iz materialov, kot so usnje, guma, kovina in najlon. Prodajamo tudi najboljše žogice, plinske maske BDSM, manšete za roke in gležnje za viseče vezanje, izdelke za vezanje Shibari in trak za vezanje, ki se prilepi nase, vendar ne na kožo, zato je idealen za hitro in enostavno vezanje. Ponujamo tudi ovratnice BDSM in povodce Skaven, ki se pogosto uporabljajo pri BDSM ali kot simbol podrejenosti human pup Play ali kot simbol podrejenosti v odnosu med sužnjem in gospodarjem (dominanten/podrejen). Seveda boste v naši bondage trgovini našli tudi naglavne pasove, zaklepna psihiatrična okovja, pa tudi vse za samovarovanje in seveda znamenito elektronsko zaklepanje prstov MEObond.

Udarna orodja za spanking, kot so flogger in biči, palica, pa tudi paddle so prav tako priljubljeni izdelki, ki se prodajajo v naši trgovini. Ti izdelki so izdelani iz materialov, kot so usnje, guma, silikon ali les. Na zalogi imamo tudi bolj specializirane izdelke, kot so sponke za bradavičke in sesalci bradavičk, naprave za elektrostimulacijo in širok izbor pasov čistosti.

Fetišistična oblačila so še en glavni izdelek, ki ga ponuja trgovina MEO za bondage. Sem spadajo izdelki, kot so korzeti, usnjeni in neopreni pasovi, oblačila iz lateksa, usnjene obleke, pasovi in fetiš čevlji. Ponujamo tudi posebna oblačila, kot so oprema za igro s poniji, gumijaste obleke in še veliko več.

Spolne igrače so prav tako pogost izdelek v trgovini MEO za bondage. Med njimi so stroji za seksanje MEO in stroji Hismith, vibratorji, ljubezenske gugalnice, dildi, analni čepi in impresivno velike analne kroglice iz materialov, kot so silikon, steklo in kovina. Za dopolnitev ponudbe MEO ponuja tudi posebne spolne igrače, kot so čepi za penis, dilatatorji penisa, spekulumi in izdelki za elektrostimulacijo. Našo ponudbo zaokrožuje pohištvo BDSM, kot so profesionalni andrejevski križi, kletke za bondage in različne slings.

. Stranke trgovine MEO bondage prihajajo iz najrazličnejših okolij in imajo različne ravni izkušenj z BDSM in igranjem z izkrivljenostjo. Nekatere stranke so začetniki, ki želijo prvič raziskati svoje pregibe, druge pa so izkušeni igralci, ki iščejo nove in specializirane izdelke BDSM. Veliko naših strank čuti pripadnost skupnosti LGBTQ+, saj imata BDSM in igra s perverznostmi v tej skupnosti dolgo tradicijo. Naša trgovina z izdelki za bondage je namenjena tudi ljudem, ki se opredeljujejo kot del skupnosti fetiša, ali tistim, ki želijo svoj fetiš raziskovati na varen in sporazumen način.

MEO je eden vodilnih ponudnikov izdelkov za bondage in BDSM. Bondage, manšete, predmeti BDSM, bizarna erotika. Če povzamemo, trgovina MEO za bondage ponuja široko paleto izdelkov, namenjenih igralcem BDSM in kink. Ti izdelki vključujejo opornice za noge, kombinirane opornice za BDSM, biče, fetiš oblačila, spolne igrače, prikupne medvedke Bondage Bearz in dodatke za bondage iz različnih materialov.