Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Slube - Body Lube

Glasilo

Slube - Body Lube 

Pripravite se na potovanje v čutnost kot še nikoli prej z edinstvenim lubrikantom za telo Slube! S Slubeom, super spolzkim Body Lube, postane solo seks ali seks s partnerjem v kopeli neverjetno doživetje. Kaj je posebnega pri Slube? Slube se ob stiku z vodo spremeni v izjemno viskozni lubrikant za vse telo, ki zagotavlja edinstvene občutke.

Prikaži 1 - 5 od 5 predmetov
Prikaži 1 - 5 od 5 predmetov

Pripravite se na potovanje v čutnost kot še nikoli prej s Slube, edinstvenim Body Lube, ki je zdaj na voljo pri MEO!

Slube spremeni vašo kopalnico - ali kjerkoli si drznete - v erotično igrišče. Slube, ki je sprva v obliki prahu, se zmeša z vodo in ustvari neverjetno gladek lubrikant, ki je kot nalašč za čutne masaže, spolzko ljubljenje in seveda intimne užitke.

Slube je na voljo v različnih vonjih in barvah, od pomirjujoče sivke do eksotične piña colada - za vsako razpoloženje in okus se najde nekaj.

A to še ni vse: Slube je na vodni osnovi, zato se lahko uporablja z vsemi spolnimi igračami in kondomi. Prav tako je dermatološko testiran in ne vsebuje škodljivih kemikalij, zato je varen za uporabo na koži in v intimnem predelu.

Poleg tega je Slube enostaven za čiščenje. Ker je topen v vodi, ga lahko preprosto sperete s toplo vodo in ne pušča madežev na tekstilu.

S Slubeom razširite svoj čutni svet doživetij in povečate svoje užitke. Zdaj je na voljo pri MEO. Čaka vas potovanje v kraljestvo spolzkega, čutnega užitka!

Slube je edinstven lubrikant, ki zagotavlja vznemirljivo, spolzko in čutno izkušnjo. Tukaj je podroben seznam njegovih lastnosti, uporabe in prednosti:

Lastnosti

Različni vonji in barve: Slube je na voljo v različnih vonjih in barvah, zato lahko uporabniki izberejo vonj, ki ustreza njihovemu razpoloženju in željam. Izbira sega od sproščujočih vonjev, kot je sivka, do eksotičnih vonjev, kot je piña colada.

Na vodni osnovi: Je na vodni osnovi, zato je varen za uporabo z vsemi spolnimi igračami in kondomi. Po uporabi ga je tudi enostavno očistiti.

V obliki prahu: Slube je sprva v obliki prahu, ki se zmeša z vodo, da nastane lubrikant. Zaradi tega je kompakten ter enostaven za shranjevanje in prevoz.

Velik izkoristek: Iz majhne količine praška Slube je mogoče narediti veliko količino lubrikanta. Zaradi tega je v primerjavi s številnimi drugimi komercialno dostopnimi lubrikanti cenovno ugoden.

Možnosti uporabe Slube:

Čutna masaža: Slube se lahko uporablja za čutno masažo telesa. Gladka konsistenca izdelka omogoča, da roke brez težav drsijo po koži za globoko sproščujočo in intimno izkušnjo.

Lubrikant za spolne igrače: Uporablja se lahko kot lubrikant za spolne igrače. Ker je na vodni osnovi, ga lahko varno uporabljate z vsemi materiali.

Seks: Slube lahko uporabljate med spolnim odnosom za bolj gladko in prijetno izkušnjo.

Kopalniške igre: Slube lahko uporabljate tudi v kopeli za spolzek in čuten užitek.

Prednosti:

Koži prijazen: Slube je dermatološko testiran in ne vsebuje ostrih kemikalij, zato je varen za stik s kožo in intimne predele.

Preprosto čiščenje: Ker je topen v vodi, se zlahka izpira z vodo in ne pušča madežev na tkaninah.

Povečuje užitek: Njegova edinstvena, mehka tekstura lahko močno izboljša spolni užitek, ne glede na to, ali ga uporabljate za lastno zadovoljstvo, s partnerjem ali s spolnimi igračami.

Čiščenje in nega:

Čiščenje: Slube je topen v vodi in ga zlahka sperete s toplo vodo. Večje količine lahko razredčite in varno odvržete v odtok.

Shranjevanje: Ker gre za prašek, ga je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru, da se ne zlepi.

Varnostne informacije in previdnostni ukrepi

Izogibajte se stiku z očmi: Tako kot pri večini lubrikantov je priporočljivo izogibati se stiku z očmi.

Test z obliži: Če imate občutljivo kožo, morate pred uporabo opraviti majhen test z obliži, da izključite morebitne stranske učinke.

Ne pozabite Slube uporabljati odgovorno in uživati v povečanem čutnem užitku, ki vam ga prinaša v vaših najbolj intimnih trenutkih.