Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pas čistosti

Glasilo

Pas čistosti 

Pri MEO boste našli veliko izbiro visokokakovostnih pasov čistosti za moške. Ne glede na to, ali izberete klasični pas, sistem kletke ali alternativno različico - imamo pravi izdelek za vas!

Podkategorije

  • Pas čistosti z daljinskim upravljalnikom in stimulacijskim tokom. 100-odstotno zaščiten pred pobegom. Čednost je mogoča več let.

  • Pasovi čistosti za moške, ki so odporni na preboj. Izdelki nemške kakovosti. Primerni za dolgotrajno čistost.

  • Zahvaljujoč MEO pasovom čistosti in pripomočkom za čistost za moške ni več prevar, ni več nečistih misli.

Pri MEO boste našli veliko izbiro visokokakovostnih pasov čistosti za moške. Ne glede na to, ali izberete klasični pas, sistem kletke ali alternativno možnost, imamo pravi izdelek za vas!

Naši pasovi čistosti niso le estetski, temveč tudi izjemno varni in udobni. Izdelani so iz trpežnih materialov in jih lahko prilagodimo tako, da popolnoma ustrezajo vašim potrebam.

Če torej iščete popoln pas čistosti, zakaj si ne ogledate naše trgovine? Prepričani smo, da boste pri MEO našli, kar iščete!

Moški pas čistosti, znan tudi kot kletka za penis ali moški pas čistosti, se uporablja za preprečevanje erekcije ali izvajanja spolnih dejanj. Sestavljen je iz kovinskega ali plastičnega ohišja, ki je nameščeno okoli penisa in je pogosto zavarovano s ključavnico, da ga uporabnik ne bi mogel sam odstraniti.

Obstaja več razlogov, zakaj lahko moški nosijo pas čistosti, med drugim

  • BDSM in fetišizem: na sceni BDSM se pas čistosti pogosto uporablja kot del igre za prevzem nadzora nad spolnim vzburjenjem uporabnika, da bi nad njim prevladali.
  • Dinamika odnosov: V nekaterih odnosih se pas čistosti uporablja kot sredstvo za ustvarjanje določene dinamike med partnerjema. Eden od partnerjev lahko od drugega zahteva, naj nosi pas čistosti, da bi povečal spolno napetost ali poudaril zavezanost zvestobi.
  • Samokontrola: Nekateri moški nosijo pas čistosti, da bi se zaščitili pred neželenimi spolnimi aktivnostmi ali da bi bolje nadzorovali svoje spolno vzburjenje.


Pomembno je opozoriti, da je pas čistosti zelo sporno vprašanje in da ga nekateri ljudje lahko razumejo kot obliko omejevanja spolne svobode. Zato je pomembno, da vse strani, ki sodelujejo pri njegovi uporabi, o njem jasno in sporazumno komunicirajo ter pri tem upoštevajo svoje meje in potrebe.