Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Human puppy Play Trgovina

Glasilo

Human puppy Play Trgovina 

V MEO Human puppy Shop boste našli celoten Bad puppy Zbirko za Human puppy. Potrebujete pasjo masko, tačke, ščitnike za kolena, pasjo ovratnico, povodec za človeškega psa ali igrače za človeškega kužka? Pri podjetju MEO, specialistu za spletno stran Cos Play, boste našli, kar iščete.

Podkategorije

  • Pri MEO boste našli vse za svoj fetiš! Zadnjik in analni čepi vseh velikosti. Kajti rep na butt plug je tisto, kar naredi igro z mladičkom popolno.

  • Maske iz Bad puppy Iz kolekcije MEO vas naredijo popolnega psa. Pasje maske iz usnja, neoprena ali lateksa lahko najdete pri MEO.

  • Če želite svojemu gospodarju dati svojo šapo, potrebujete prave dodatke! Pri nas najdete vse dodatke za human pupkot so šape, ščitniki za kolena in še veliko več.

  • Naj gre za ovratnico iz plemenitega usnja v barvi krokodila, pasjo ovratnico z bodicami ali ovratnico puppy z bodicami. Bad puppy Kolekcija ne pušča ničesar, kar bi si bilo treba želeti.

  • Vsak človeški mladič ali odrasel pes potrebuje pasji povodec. Na spletni strani Bad puppy Vam ponuja popolno izbiro, ko potrebujete pasji povodec.

  • Usnjeni pas iz Bad puppy Iz kolekcije boste popoln kuža. Pri MEO boste našli veliko izbiro povodcev v številnih barvah.

  • Vaš kuža potrebuje pravi gag? Pri MEO lahko najdete gag s kostjo ali brez nje. MEO je prva izbira, ko gre za pravi gag.

  • MEO je specialist za puppy Play gre. Odlično opremo, kot so majice, maske, povodci, gagi in igrače, najdete pri MEO.

MEO, trgovina Pup Play, je trgovina na enem mestu, v kateri najdete vse izdelke, ki jih potrebujete za svoje Human puppy potrebujete.

puppy Play

V skupnosti igranja vlog je puppy človek, ki se pretvarja, da je pes. Psi so lahko moškega ali ženskega spola. Kužki so navadno bolj ubogljivi ljudje, ki se pogosto ukvarjajo z bolj dominantnimi ljudmi, ki prevzamejo vlogo gospodarja ali trenerja.

A puppy se včasih imenuje tudi Human puppy včasih imenujejo tudi mladiček.

Več o človeškem mladiču:

Človeški kužki se radi znebijo svojih človeških zadržkov, pozabijo na stres vsakdanjega življenja in odkrivajo svojo živalsko plat. Nekateri človeški mladički pri igranju vlog spolno uživajo, vendar je to puppy Play ni nujno, da ima spolno komponento. Obnašanje kot Human puppy omogoča bolj spontano življenje, v katerem ni treba skrbeti za račune ali delovne obveznosti. Gre za način življenja, ki zagotavlja veliko pozitivne okrepitve in pozornosti z besednimi pohvalami in božanjem. Tako kot pri drugih hišnih ljubljenčkih je tudi pri človeških mladičih lahko potrebna disciplina, kadar se napačno obnašajo. Vendar to nikoli ni boleče ali celo kruto.

Človeški mladiči so bolj nagajivi in igrivi kot veliki psi, ki so tudi po značaju ljudje. Dejanska starost človeškega kužka ni odločilen dejavnik pri tem, ali bo prevzel vlogo kužka, Human puppy ali alfa psa.

Človeški mladiči v različni meri prevzamejo vlogo psov. Nekateri človeški mladiči živijo kot psi ves čas, drugi pa to vlogo prevzamejo le občasno. Nekateri radi govorijo v slogu, drugi pa le rjovejo in lajajo. Nekateri hodijo po dveh nogah, drugi pa so le na vseh štirih. Nekateri človeški kužki se oblačijo kot psi, medtem ko drugi nosijo le ovratnico ali pa sploh nimajo kostuma. Ne glede na svoje želje bo pri MEO vsakdo našel Human puppy popolno obleko, od pasje ovratnice, povodca, blazinic za tačke, ščitnikov za kolena ali pasjih mask.

Čeprav kažejo veliko vedenja pravih psov, človeški mladički nikoli ne smejo jesti pasje hrane, saj lahko zaradi nje ljudje zbolijo. Nadomestki so človeška hrana, kot so hladna goveja obara v konzervi ali nekatera žita.

Tekmovanja za človeške kužke in zabave za človeške kužke so primerna mesta, kjer se kužki lahko igrajo v javnosti. Puppy Analni čepki s pasjimi repi so še ena novost za človeške mladiče.

Kaj je igra z mladiči?

Pup Play je vrsta igre vlog, pri kateri človek prevzame vlogo in miselnost mladiča. To lahko poteka v različnih oblikah, od preprostega uživanja v občutku, da je kuža oz. Human puppy to lahko poteka v različnih oblikah, od preprostega uživanja v občutku, da ste kuža, do nošenja kužkove kape, kužkovih rokavic ali druge kužkove opreme, igranja z drugimi kužki ali celo igranja z osebo, ki prevzame vlogo vodnika.

Kaj je človeški kuža?

A Human puppy je izraz za nekoga, ki rad prevzame vlogo s pasjo osebnostjo. Za nekatere je na spletni strani Pup Play biti kuža prostor, v katerega se potopijo za določen čas, da se sprostijo ali se samo igrajo, za druge pa je to lahko identiteta, ki jo živijo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nekateri človeški kužki so samotarji (ali potepuhi), drugi so lahko partnerji ali imajo puppy obratnico (ki pripada vodniku, pasjemu trenerju ali gospodarju). Nekateri človeški mladiči se celo pridružijo večji čredi in prevzamejo vloge mladiča, kot so alfa, beta in omega.

Kaj je vodnik?

Vodnik je oseba, ki uživa v vlogi skrbnika za mladiča. Handlerji lahko prevzamejo veliko različnih vlog, od skrbnega negovalca do odločnega držanja povodca, od trenerja poslušnosti do gospodarja. Odnos med skrbnikom in Human puppy je lahko romantičen, seksualen ali zgolj platonski.

OK, torej je Pup Play seksualen, romantičen, družaben ali platonski?

Lahko je marsikaj in Pup Play je za vsako osebo drugačen. Večina kužkov in skrbnikov najde neke vrste fizično in spolno zadovoljstvo. Mnogi najdejo tudi romantično povezanost in naredijo Pup Play del razmerja. Drugi želijo le uživati v mladostništvu s platonskimi prijatelji. Ni napačnega načina, kako biti dober Human puppy biti!

Kdo je lahko Human puppy biti?

Vsak! Ni vam treba imeti drage usnjene pasje maske ali sodelovati na dogodkih, da bi bili human pup biti. Ne potrebujete vodnika, alfa psa ali pripadnosti čredi. Vse, kar potrebujete, je želja biti kuža in odprtost za odkrivanje novih stvari. Vse ostalo je odvisno od vas!

Ali obstajajo še druge vrste igre s hišnimi ljubljenčki?

Seveda obstajajo! Vsi, ki se radi igrajo s hišnimi ljubljenčki, ne želijo vzeti psa za glavo. Nekateri se raje igrajo kot maček, kuža, volk, lisica, bik ali druga vrsta živali. Vsaka igralna žival ima drugačno glavo in drugačen odnos. Če menite, da je drugačna vrsta pet play je za vas, vam priporočamo, da raziščete spletno stran MEO.co.uk in se pozanimate, kako drugi ljudje doživljajo svojo osebno vrsto igre z živalmi.

Ali je to samo za geje?

Nikakor ne! pet play in Human puppy Play na splošno so odprti za ljudi vseh spolov in usmerjenosti. puppy Play zdi se, da je najbolj priljubljena med homoseksualci, vendar je tudi veliko število človeških kužkov in sprehajalcev psov vseh orientacij in spolov. Ne glede na to, ali ste heteroseksualni kuža, queer kuža ali katere koli druge vrste puppy ste, boste našli popolnega puppy Play Opremo tukaj na MEO.co.uk