Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

human pup Play - Gag

Glasilo

human pup Play - Gag 

Vaš kuža potrebuje pravi gag? Pri MEO lahko najdete gag s kostjo ali brez nje. MEO je prva izbira, ko gre za pravi gag.

Prikaži 1 - 7 od 7 predmetov
Prikaži 1 - 7 od 7 predmetov

Kostni gagi so vrsta fetiš pripomočka, ki se uporablja v subkulturi BDSM na področju človeških human pup Play se uporabljajo. V tem kontekstu je kostni gag pripomoček, ki spominja na pasjo kost in se uporablja za omejevanje uporabnikove zmožnosti komuniciranja.

Ponavadi so kostni gagi sestavljeni iz trdnega, cilindričnega ali ovalnega kosa materiala, pogosto iz plastike ali gume, ki se namesti v usta in pritrdi okoli glave s trakovi. Namen gaga je v scenarij vnesti občutek prenosa moči in poslušnosti ter omejiti uporabnikov govor in povečati občutek, da je prepuščen na milost in nemilost drugim.

Pomembno je opozoriti, da mora biti uporaba gagov v seansah BDSM vedno sporazumna in vnaprej dogovorjena med vsemi vpletenimi stranmi. Prav tako je treba vzpostaviti ustrezno komunikacijo in varne besede, da se vsi udeleženci med seanso počutijo udobno in varno.

Če povzamemo, so kostni gagi posebna vrsta fetišističnega pripomočka, ki se uporablja v human pup Play in tako kot pri vseh dejavnostih BDSM je pomembno, da jih uporabljamo previdno in s spoštovanjem do vseh vpletenih.