Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fuck & Play Dodatna oprema Vac-U-Lock

Glasilo

Fuck & Play Dodatna oprema Vac-U-Lock 

Obsežna in inovativna dodatna oprema za dilde, ritne čepke in spolne igrače s sistemskimi adapterji za Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools ali HiSmith.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 16 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 16 predmetov

Tu boste našli široko paleto inovativnih pripomočkov, ki se ujemajo z dildi Doc Johnson s sistemom Vac-U-Lock, dildi in analnimi čepi Hunglock ter seks igračami Hung System, Fucktools ali Hismith.


Kaj pomeni Vac U Lock™?

To je enostavno razložiti, saj je tako kot doma - vtič se vstavi v vtičnico! Pri čemer je "vtič" adapterski vtič pribora, "vtičnica" pa je profilirana odprtina na spodnji strani dilda. Sistem Vac-U-Lock™ pomeni zamenljiv sistem, v katerem je mogoče različne dilde enostavno in hitro kombinirati z dodatkom Vac-U-Lock™. Ta sistem se uporablja s številnimi dildi, spolnimi igračami in pripomočki, npr. tudi s stroji za seks, pa tudi z drugimi praktičnimi pripomočki (trakovi, pasovi, ročaji za dilde, priključnimi čepi, priseski, vibracijskimi motorji itd.). In zakaj? Ker je kombiniranje različnih igračk in pripomočkov zelo praktično in poceni ter vam prihrani veliko denarja