Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Packer

Glasilo

Packer 

Tu boste našli široko paleto pakirnih strojev različnih velikosti in barv, ki bodo ustrezali vašim individualnim potrebam. Ponujamo hiter in diskreten prevoz, zato lahko v kratkem času uživate v spletni strani Packer. Naročite zdaj prek spleta in izkusite svobodo, ki si jo zaslužite!

Prikaži 1 - 5 od 5 predmetov
Prikaži 1 - 5 od 5 predmetov

Posebnost spletne straniPacker za transspolne moške je, da jim ponuja način, kako se fizično in čustveno povezati s svojim telesom in spolno identiteto. Spletna stran Packer lahko trans moškim pomaga, da se počutijo bolj samozavestno in udobno, saj jim omogoča, da se fizično počutijo prisotne v svoji spolni identiteti. Poleg tega je lahko Packer koristen tudi v spolnem življenju in pomaga zmanjšati disforične občutke med intimnimi trenutki. Pomembno je poudariti, da vsi transspolni moški ne želijo ali ne potrebujejo uporabljati Packer, vendar ima lahko za tiste, ki ga želijo, pomembno vlogo v njihovem življenju.

Packer je v bistvu umetni penis, običajno izdelan iz silikona ali drugih materialov. Vstavi se v spodnje perilo, da simulira videz in občutek penisa v hlačah. Packer je na voljo v različnih velikostih in oblikah, veliko pa jih je zasnovanih tako, da se prilagajajo obliki telesa uporabnika in ustvarjajo realističen videz.

Mnogim trans moškim lahko nošenje packerja pomaga ublažiti njihovo telesno disforijo, saj jim daje fizični občutek moškosti, ki jim sicer manjka. Prav tako lahko pomaga zmanjšati občutek razdvojenosti med njihovim telesom in spolno identiteto, ki je pogosto vir stresa in tesnobe.

Poleg tega je lahko Packer v pomoč tudi med spolnim odnosom. Nekateri transspolni moški med spolnim odnosom raje nosijo Packer nahrbtnik, da ustvarijo bolj realističen občutek in zmanjšajo disforične občutke. Obstajajo tudi posebni Packer, zasnovani posebej za spolni odnos, ki lahko zagotovijo dodatno stimulacijo.

Pomembno je poudariti, da vsi transspolni moški ne želijo ali ne potrebujejo nositi Packer. To je osebna odločitev in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so posameznikova disforija, stopnja udobja in spolna usmerjenost. Vendar je za tiste, ki se odločijo za nošenje Packer, to lahko pomembno orodje, ki jim pomaga pri boljši identifikaciji z lastnim telesom in spolno identiteto.

Obstajajo različne vrste paketov za trans moške, ki se lahko razlikujejo po velikosti, obliki, materialu in funkcionalnosti. V nadaljevanju je predstavljenih nekaj najpogostejših vrst:

  • Mehki Packer: Gre za mehke Packer iz silikona ali podobnega materiala, ki ob nošenju v spodnjem perilu daje realističen občutek. Običajno nima notranjega okvirja in se prilagaja obrisom telesa uporabnika.
  • Trdi Packer: Ta vrsta packerja je običajno izdelana iz tršega materiala, kot je trda guma ali TPE (termoplastični elastomer), in ima pogosto notranji okvir, ki ohranja obliko penisa. Ta vrsta Packer se lahko nekaterim transspolnim moškim zdi bolj realistična in je lahko primerna tudi za spolni odnos.
  • Pakirnik za uriniranje v stoje: Pakirnik za uriniranje v stoje ima običajno posebno obliko, ki uporabniku omogoča uriniranje v stoječem položaju. Nekateri od teh Packer imajo tudi notranjo votlino za zbiranje tekočine.
  • Protetični packer: Protetični packer je običajno proteza, ki se kirurško vsadi v telo uporabnika in predstavlja trajno rešitev za trans moške, ki nočejo ali ne morejo opraviti metoidioplastike ali faloplastike.
  • Hibridni packer: Hibridni packer je kombinacija spletne strani Packer in črpalke za penis. Uporablja se lahko tako za doseganje erekcije kot za spolni odnos.


Pomembno je opozoriti, da "popolnega" Packer ni, temveč je to odvisno od potreb in želja posameznega uporabnika. Zato je lahko koristno preizkusiti različne vrste in blagovne znamke, da bi našli najprimernejši Packer.

Kaj je packer?

"Packer" je izraz, ki se občasno uporablja v skupnosti LGBTQ+ za opis pripomočka, ki ga uporabljajo transspolni moški (transseksualci iz ženske v moškega), da posnemajo videz in občutek moških spolovil.

Kdo uporablja packer?

Packer najpogosteje uporabljajo transspolni moški, transseksualci ali spolno nespremenljive osebe, vendar lahko Packer uporabljajo osebe vseh spolov. Packer je na voljo v različnih velikostih, od neopazne do opazne. Prava izbira je lahko odvisna tudi od vaše telesne velikosti in od tega, s katerim Packer se počutite najbolj udobno.

Več informacij o pakirnikih:

Packer je lahko izdelan iz različnih materialov, na primer iz mehkega silikona, gume ali lateksa. Večina Packer je oblikovanih tako, da jih lahko nosite v spodnjem perilu ali v nekakšnem pasu za bolj realističen videz in občutek.

Tipičen Packer je narejen iz mehkega, prožnega materiala, ki se prilagaja telesu in je na voljo v različnih velikostih. Nekateri Packer so oblikovani s podrobnostmi, kot so moda ali žile, za še bolj realističen videz. Vendar je večina Packer zasnovana tako, da se nosi plosko in neopazno pod oblačili.

Nekateri Packer imajo vgrajeno funkcijo uriniranja, ki uporabniku omogoča, da urinira kot moški, ne da bi mu bilo treba odstraniti Packer. Še druge Packer imajo teksturo ali strukturo, ki zagotavlja dodatno stimulacijo.

Da Packer ostane na mestu, obstaja posebno spodnje perilo ali pasovi, ki so zasnovani tako, da varno držijo Packer in preprečujejo, da bi zdrsnil ali se premaknil. Takšno spodnje perilo ali pasovi so na voljo v različnih slogih in velikostih, da ustrezajo individualnim potrebam in željam uporabnika.

Nošenje packerja je lahko za nekatere transspolne moške pomembna oblika izražanja spola, saj jim pomaga, da se počutijo bolj povezane s svojo moškostjo in spolno identiteto. Nekateri transspolni moški tudi poročajo, da jim nošenje packerja pomaga, da se v javnosti ali v intimnih odnosih z drugimi počutijo bolj samozavestno in samozavestno.