Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Watersports Kink

Glasilo

Watersports Kink 

watersportzlati tuš in zlata prha sta zagotovo ena izmed najbolj intimnih stvari, ki si jih lahko predstavljate med seksom. Ponujamo vam prave pripomočke... hitro ✓ Diskretno ✓ Poceni.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 46 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 46 predmetov

watersport, znan tudi kot "vodni šport", urolagnija ali urofilija, je različica BDSM, pri kateri partnerja spolno vzburja uriniranje na sebe ali drugo osebo. Vključuje lahko tudi dejavnosti, kot so "zlati tuši" (uriniranje na drugo osebo) ali "vodni športi" (uriniranje na sebe ali drugo osebo med spolno aktivnostjo).

V naši spletni trgovini lahko najdete različne izdelke, ki se lahko uporabljajo med Watersports , npr:

  • Zamaški za penis, npr. z lijakom ali cevko: to so posebni zamaški za penis, ki se vstavijo v sečnico in omogočajo lažje in bolj nadzorovano uriniranje med spolno aktivnostjo.
  • Pripomočki za uriniranje: To so pripomočki, ki se nosijo okoli pasu in imajo cevko, ki jo je mogoče vstaviti v sečnico, da se olajša in nadzoruje uriniranje med spolno aktivnostjo.
  • Stekleničke ali posode za urin: To so posode, v katerih se hrani urin za uporabo med spolno aktivnostjo.
  • Tako imenovana fetiš blazinica: To je črna blazinica, ki močno vpija vlago in je zelo priljubljena na fetišistični sceni, saj zagotavlja neomejeno zabavo med spolnostjo, ker zanesljivo vpija vse tekočine, ki se pojavijo.
  • Dodatki: Na primer jokerji, manšete, usnjene ovratnice itd. z detajli rumene barve, ki sporočajo, da ste v Watersports vstajanje.

Poudarki vodnih športov:

  • watersport služi za ustvarjanje občutka moči in nadzora v dinamiki BDSM.
  • Uporablja se lahko za raziskovanje novih meja v smislu spolne aktivnosti
  • Lahko je način za doseganje večje ranljivosti in podrejenosti


Pomembno se je zavedati, da prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in komunikacijo ter da sta varnost in higiena na prvem mestu. Preden se lotite vodnih praks, se o tem obvezno pogovorite s partnerjem, določite meje in se dogovorite o varni besedi. Pomembno je tudi, da se zavedate tveganj Watersportskot so okužbe, in da imate vedno na voljo način, kako dejavnost po potrebi prekiniti. Prav tako je pomembno, da sprejmete potrebne previdnostne ukrepe in uporabite ustrezno razkužilo, kot je naše razpršilo INSTACLEAN, da zmanjšate tveganje.